boniusia1 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Witam Olesiu Lampuś reaguje na światło,na mnie i córkę zapachem zanim go pogłaskam daję mu rękę do powąchania żeby sie nie przestraszył jak go zacznę"smyrać po główce i za uszkami" cały cza podaję mu leki,myślę że będzie dobrze.Nadal wyleguje się na kanapie mimo iż ma swje nowe legowisko,ale uważam że po takich przejściach to mu się należy,Jeszcze mam mały problemik bo znaczy sobie wszędzie swoje miejsce,ale wkońcu od czego jest szmatka i woda?przyda mi się takie małe sprzątanko bo w ciągu 2-cy przytyłam 25 kg po lekarstwach.powiem ci jeszcze ,nie wiem może to chore ale nic nie cieszą mnie święta ani przyjazd męża jak pomyślę sobie o Wedelku,Dżekim ,Vanilce i innych psiakach gdybym wiedziała że się w nich nie zakocham jak w lamku to by wzieła je na świeta ale zdaję sobie sprawę że napewno bym ich już nie oddała ,a nie mam warunków na tyle psiaczków.Lampek bardzo lubi mięsko z puszki nie żałuję mu ani parówek niech się naje za wszystkie czasy. napewno brakuje mu też Was samych,PAMIĘTA WASZ ZAPACH,WSPÓLNE SPARKI ale mam nadzieję że jak przyjedzie do W-wy na operację drugiego oczka to się z nim spotkacie to będzie dla niego super niespodzianka-kocham WAS wszystkich-;) Quote
boniusia1 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ponieważ Dzisiaj Jestem Ostatni Raz Na Forum /od Jutra Do 1 Stycznia Włącznie Mam Urlop A W Domu Mam Nadal Przekichane Z Neostradom/ Pragnę Wszyskim życzyć Zdrowych Spokojnych świąt Bożego Narodzenia,w Wspólnie Sobie życzmy Oby W Nowym Roku Wszystkie Nasze Bezdomnie Kochane Psiunie Znalazły Swój Ciepły Domeczek Dosiego Roku Quote
gallegro Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 boniusia1 napisał(a):...w ciągu 2-cy przytyłam 25 kg po lekarstwach... Bożenko, musiałaś być straszną chudzinką, bo właśnie teraz jest z Ciebie super kobitka :eviltong:. Mam nadzieję, że Lampek już niebawem skończy pisać listy zapachowe do Pimpka :razz:. Napisz jeszcze jak lampuś radzi sobie ze schodami. Na wszystko trzeba czasu i cierpliwości, a czytając Twoje wpisy, jestem o to spokojny. Jeśli chodzi o pozostałe zwierzaki z Psiego Losu... cóż, pewnie każdy rasowy dogomaniak myśli tak jak Ty, dlatego płacze na myśl, że nie jest im w stanie pomóc :-(. Bożenko, CAŁEJ Twojej rodzinie, życzę wielu radosnych chwil w czasie Świąt i nadchodzącym Nowym Roku. Koniecznie wyściskaj wszystkie czworonogi !!! Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Bożenko :tree1: Lampusiu :tree1: (tylko nie osikaj drzewka od Ciotki z Mazur :evil_lol: ) Wesołych Świąt cudowna kobieto o SERCU WIELGACHNYM :loveu: Agnieszka z TZ, bliźniakami, POlem, Pajdą i Perłą Quote
ania14p Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Bożenko, Tobie, Twoim najbliższym i futrzastemu stadku, życzymy wszystkiego co najlepsze i o czym marzycie :tree1: . Ania i Paweł z Bezą, Koksem, Wojtkiem i Kaktusem :loveu: Quote
_beatka_ Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 i jeszcze ode mnie i Bajtka wesolych Świąt i szczęśliwego Nowego roku!!!:tree1: :tree1: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :tree1: :tree1: :tree1: Quote
Olesia.b Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 No i ozywiście ode mnie też najcieplejsze życzenia dla całej ludzkiej i psiej rodziny!!:x-mas: Ola z Tz i Benio (oraz Miluś i Bury - koty mojej mamy) Quote
ronja Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 ode mnie, Pysi, Karmelka i Łapki wszystkiego najlepszego na Świeta. i tak Lampuś lepszego prezentu nie mógł sobie wymarzyć:tree1: Quote
przyjaciel_koni Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Mało ostatnio bywam na forum - z różnych przyczyn. Jednak bardzo chcę złożyć Wam Wszystkim szczere życzenia świąteczne ! Osobno dziękuję Pani Bożenie za ciepły DOM dla Lampo i za wyrozumiałość z jaką podchodzi do psiaczka !!!! Pani Bożeno - jest Pani Wspaniałym i Mądrym Człowiekiem !!!! Życzę Pani wyłącznie radości w życiu !!!! Quote
Szczurosława Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 ja również wszystkim życze cudownyc świąt, Noweqo Roku i spełnienia marzeń:) podziękowania dla Pani Bożeny:tree1: :x-mas: Quote
nati_92 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 NO to Wesołych:) i Szcześliwego Nowego Roku:) I odzielnie dla pani Bożeny Wszystkiego najlepszego Quote
Szczurosława Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 do kogo pisać w sprawie przeniesienia wątku? Quote
nati_92 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ANKA_89 napisał(a):do kogo pisać w sprawie przeniesienia wątku? do moderatorów Quote
nati_92 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Skoro Lampo ma domek:) to prosze o pomoc w ogłaszniu Bosika z mojego podpisu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33487 Każda pomoc potrzebna Quote
przyjaciel_koni Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ronja będę Ci bardzo wdzięczna, za pomoc w ogłoszeniach Bosmanka, o którym napisała powyżej Nati_92 !!!! Ten psiaczek jest taki sympatyczny, jak wiesz ja nie jestem w tym dobra, może Twoje ogłoszenia w jakiś sposób mu pomogą !!!! On tak długo już czeka ! Ciekawe jak nasz Lampuś w Święta. Mam nadzieję, że wszystko dobrze ! Quote
gallegro Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):...Ciekawe jak nasz Lampuś w Święta. Mam nadzieję, że wszystko dobrze ! Ja również jestem ciekaw... Zakładam, ze gdyby coś było nie tak, Bożenka zadzwoniła by do mnie. Taka była umowa. Na relację z domku musimy niestety poczekać do Nowego Roku :shake:. Quote
_beatka_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 jak trzeba to czekamy zniecierpliwieni:multi: Quote
nati_92 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 ajc czekamy na te relacje jestem od początkuz lampem i bede konca:) co prawda wspieram tylko duchowo i załatwiąłm tamten tymczas u irmy no aleważne ze wspieram nie?? w w olnej chwili zapraszam wszytskich na wtaek w moim podpisie Quote
gallegro Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Nie wytrzymałem i zadzwoniłem do Bożenki. Wszystko jest O.K. na szczegółową relację proponuję poczekać, ponieważ Bożenka ma już stały dostęp do netu i prawdopodobnie będą nawet fotki. Czekamy :razz:. Quote
_beatka_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 no to super, w takim razie...znów czekamy...:roll: :lol: Quote
przyjaciel_koni Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ronja - bardzo Ci dziękuję za pomoc ! No i czekamy !!!!! Na fotki Lampusia !!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pani Bożence, pozostałym domownikom no i oczywiście Lampusiowi życzę wspaniałego sylwestra i równie dobrego roku 2007 !!!!! Quote
nati_92 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Odlotowego wskoku do 2007 roku!! Zyczy nati92 Quote
Recommended Posts