Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Olesiu Lampuś reaguje na światło,na mnie i córkę zapachem zanim go pogłaskam daję mu rękę do powąchania żeby sie nie przestraszył jak go zacznę"smyrać po główce i za uszkami" cały cza podaję mu leki,myślę że będzie dobrze.Nadal wyleguje się na kanapie mimo iż ma swje nowe legowisko,ale uważam że po takich przejściach to mu się należy,Jeszcze mam mały problemik bo znaczy sobie wszędzie swoje miejsce,ale wkońcu od czego jest szmatka i woda?przyda mi się takie małe sprzątanko bo w ciągu 2-cy przytyłam 25 kg po lekarstwach.powiem ci jeszcze ,nie wiem może to chore ale nic nie cieszą mnie święta ani przyjazd męża jak pomyślę sobie o Wedelku,Dżekim ,Vanilce i innych psiakach gdybym wiedziała że się w nich nie zakocham jak w lamku to by wzieła je na świeta ale zdaję sobie sprawę że napewno bym ich już nie oddała ,a nie mam warunków na tyle psiaczków.Lampek bardzo lubi mięsko z puszki nie żałuję mu ani parówek niech się naje za wszystkie czasy. napewno brakuje mu też Was samych,PAMIĘTA WASZ ZAPACH,WSPÓLNE SPARKI ale mam nadzieję że jak przyjedzie do W-wy na operację drugiego oczka to się z nim spotkacie to będzie dla niego super niespodzianka-kocham WAS wszystkich-;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ Dzisiaj Jestem Ostatni Raz Na Forum /od Jutra Do 1 Stycznia Włącznie Mam Urlop A W Domu Mam Nadal Przekichane Z Neostradom/ Pragnę Wszyskim życzyć Zdrowych Spokojnych świąt Bożego Narodzenia,w Wspólnie Sobie życzmy Oby W Nowym Roku Wszystkie Nasze Bezdomnie Kochane Psiunie Znalazły Swój Ciepły Domeczek Dosiego Roku

Posted

boniusia1 napisał(a):
...w ciągu 2-cy przytyłam 25 kg po lekarstwach...

Bożenko, musiałaś być straszną chudzinką, bo właśnie teraz jest z Ciebie super kobitka :eviltong:.

Mam nadzieję, że Lampek już niebawem skończy pisać listy zapachowe do Pimpka :razz:.
Napisz jeszcze jak lampuś radzi sobie ze schodami. Na wszystko trzeba czasu i cierpliwości, a czytając Twoje wpisy, jestem o to spokojny.

Jeśli chodzi o pozostałe zwierzaki z Psiego Losu... cóż, pewnie każdy rasowy dogomaniak myśli tak jak Ty, dlatego płacze na myśl, że nie jest im w stanie pomóc :-(.

Bożenko, CAŁEJ Twojej rodzinie, życzę wielu radosnych chwil w czasie Świąt i nadchodzącym Nowym Roku. Koniecznie wyściskaj wszystkie czworonogi !!!

Posted

Bożenko :tree1:
Lampusiu :tree1: (tylko nie osikaj drzewka od Ciotki z Mazur :evil_lol: )

Wesołych Świąt cudowna kobieto o SERCU WIELGACHNYM :loveu:

Agnieszka z TZ, bliźniakami, POlem, Pajdą i Perłą

Posted

Bożenko, Tobie, Twoim najbliższym i futrzastemu stadku, życzymy wszystkiego co najlepsze i o czym marzycie :tree1: .
Ania i Paweł z Bezą, Koksem, Wojtkiem i Kaktusem :loveu:

Posted

Mało ostatnio bywam na forum - z różnych przyczyn.

Jednak bardzo chcę złożyć Wam Wszystkim szczere życzenia świąteczne !

Osobno dziękuję Pani Bożenie za ciepły DOM dla Lampo i za wyrozumiałość z jaką podchodzi do psiaczka !!!!
Pani Bożeno - jest Pani Wspaniałym i Mądrym Człowiekiem !!!!
Życzę Pani wyłącznie radości w życiu !!!!

Posted

Ronja będę Ci bardzo wdzięczna, za pomoc w ogłoszeniach Bosmanka, o którym napisała powyżej Nati_92 !!!!
Ten psiaczek jest taki sympatyczny, jak wiesz ja nie jestem w tym dobra, może Twoje ogłoszenia w jakiś sposób mu pomogą !!!! On tak długo już czeka !

Ciekawe jak nasz Lampuś w Święta. Mam nadzieję, że wszystko dobrze !

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
...Ciekawe jak nasz Lampuś w Święta. Mam nadzieję, że wszystko dobrze !

Ja również jestem ciekaw... Zakładam, ze gdyby coś było nie tak, Bożenka zadzwoniła by do mnie. Taka była umowa.
Na relację z domku musimy niestety poczekać do Nowego Roku :shake:.

Posted

ajc czekamy na te relacje jestem od początkuz lampem i bede konca:) co prawda wspieram tylko duchowo i załatwiąłm tamten tymczas u irmy no aleważne ze wspieram nie??

w w olnej chwili zapraszam wszytskich na wtaek w moim podpisie

Posted

Nie wytrzymałem i zadzwoniłem do Bożenki. Wszystko jest O.K. na szczegółową relację proponuję poczekać, ponieważ Bożenka ma już stały dostęp do netu i prawdopodobnie będą nawet fotki. Czekamy :razz:.