gallegro Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ANKA_89 napisał(a):...BTW.Lampo był kastrowany? może by mniej na siebie warczały Ot mądrego miło posłuchać... :lol:. Nawet o tym nie pomyślałem. Jeśli problem się nie rozwiąże sam, przy okazji można chłopaka... no wiecie :razz:. W wiadomości adresowanej do mnie, Pani Bożena napisała, że w czasie kiedy córka poszła w nocy do łazienki, Lampo wtarabanił się na jej łóżko i nie bardzo dał sie z niego przepędzić :evil_lol:. ps. Tytuł chyba trzeba zmienić... w końcu Lampo nie jest już w Psim Losie. Co prawda przed nim jeszcze jedna operacja, ale o tym potem... Quote
Szczurosława Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 ja się tylko zastanawiam- skoro on przybył do schronu z łańcuchem na szyi, prawdopodobnie z chłopskiego obejścia, to skąd u licha wiedzial, żeby się władowac na wyrko? może chociaż w Wigilę się wytłumaczy Quote
Radek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ANKA_89 napisał(a):ja się tylko zastanawiam- skoro on przybył do schronu z łańcuchem na szyi, prawdopodobnie z chłopskiego obejścia, to skąd u licha wiedzial, żeby się władowac na wyrko? Psiaki są strasznie sprytne :) Moja Saruśka, zanim trafiła do nas, też raczej nie miała okazji wylegiwać się na łóżku, a w tej chwili to sunia zupełnie kanapowa :loveu: Quote
boniusia1 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 NARESZCIE,NARESZCIE WAS ZNALAZŁAM PO 3-TYGODNIACH,NIEZŁE Z WAS "ZIÓŁKA " "....TAKA BROŻA....POZŁACANY IDENTYFIKATOR....JEST Z ZADUPIA" ALE WAS ZŁAPAŁAM.HA,HA.Z TEJ STRONY BOŻENA NOWA PANCIA LAMUSIA,I JAK WAM TERAZ??????.BO NIEŹLE SIĘ UBAWIŁAM I NAŚMIAŁAM JESTEŚCIE SUUUUUUPER.DOPIERO DZISIAJ UDAŁO MI SIĘ ZNALEŚĆ STRONĘ KTÓRĄ TRZY TYGODNIE TEMU PODAŁ MI PAN TOMEK.JESTEŚCIE WSZYSCY WIELCY ,NIE SĄDZIŁAM ŻE SĄ TAKIE OSOBY JAK JA,TAK KOCHAJĄCE ZWIERZĘTA,ILE WŁOŻYLIŚCIE PRACY ,ILE SERCA WALCZĄC O DOBRO DLA LAMPKA.JESTEM PEŁNA PODZIWU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CHCĘ SERDECZNE ,BARDZO SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ:OCZYWIŚCIE PANU TOMKOWI,GORĄCE PODZIĘKOWANIA DLA: ANKA89,PRZYJACIEL KONI,OLESIA.B,AGA MAZURY,NATI92,KASIA19 ORAZ RONJI,BEATKA,MAJAA MYŚLE ŻE NIKOGO NIE POMINEŁAM JEŻELI TAK TA BARDZO PRZEPRASZAM.PODZIĘKOWANIA DLA PANA JANUSZA.JEST MI NIEZMIERNIE MIŁO JESTEM WŚRÓD WAS,ŻE WRAZIE JAKIŚ MAŁYCH PROBLEMÓW MOGĘ NA WAS LICZYĆ.JAK WIECIE JESTEM Z KATOWICE, A WŁAŚCIWIE JAK LAMPUŚ Z ZADUPIA KATOWIC,MIESZKAM W DZIELNICY KATOWIC NIKISZOWCU TYPOWO GÓRNICZE MIASTECZKO,CZĘSTO OSTANIO POKAZYWANE W TELEWIZJI,AŻ SAMA JESTEM ZASKOCZONA.WIDZĘ ŻE PIĘKNIE PAN TOMUŚ OPISYWAŁ CAŁE ZDARZENIA,CÓŻ NA DZIEŃ DZISIEJSZY WŁAŚCIWIE NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO LAMPO DALEJ GOŚCI SIĘ NA KANAPACH MOJEJ I CÓRKI I SOBIE JE ZNACZY ,NO ALE CÓŻ KANAPY RZECZ NABYTA WYPIERZE SIĘ TAPICERKĘ I BĘDZIE DOBRZE.MARTWI MNIE TROCHĘ ŻE LAMPO I PIMPEK NA SIEBIE WARCZĄ,JESZCZE PIMKA ZAMYKAM W ŁAZIENCE I POWOLI ICH DO SIEBIE PRZYZWYCZAJAM,LAMO MUSI MIEĆ SPOKÓJ ,I NIE MOŻE SIĘ STRESOWAĆ PO TAK POWAŻNEJ OPERACJI.DZIŚ TYLKO TROSZKĘ NAPISAŁAM PONIEWAŻ DZIŚ OD RANA CZYTAŁAM "LEKTURĘ OD STRONY 70"O LAMPKU CHYBA WYWALĄ MNIE Z PRACY NIC NIE ROBIĘ TYLKO CZYTAM O LAMUSIU.:lol: CZEKAM NA ODZEWY BARDZO CHCĘ SIĘ Z WSZYSTKIMI ZAPOZNAĆ I "BLEBLAĆ " NA FORUM -POZDRAWIAM NARA ,DO JUTRA:multi: Quote
gallegro Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quot=drobniusia1;2626154]...PAN TOMEK...[/quot] No to mamy mały problem :razz:. Na tym forum przyjęła się forma bezpośrednia "Ty", dlatego od dziś jestem dla Ciebie Tomkiem lub gallegro :oops:. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu... ;). Zawsze czekamy na info o naszym pupilku Lampusiu !!! Quote
Aga_Mazury Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 hahaha...post Pani Lampusia jest przecudaśny.... jasne, że będziemy "bleblac"...super, że jesteś z nami...a dogomania wciąga oj wciąga...jak się raz na nią wejdzie to drzwi wyjściowych już znaleźć nie da rady ;)... Quote
boniusia1 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 :multi: :multi: oki dla wszystkich jestem Bożena.Tocio trochę mnie załatwilście;) W sobotę zamówiono mi lek dla Lampka wczorej poszłam po odbiór i okazało się że recepta jest przterminowana/była ważna do 14,11/muszę dzisiaj podjechać do weta i poproszę o wypisanie recepty na wszystkie leki,ponieważ tego jednego też mi może braknąć,oczywiście a tym "załatwiliście"żartowałam w końcu niech weterynarz pozna nowego pacjenta pozdrowionka dla wszystkich:lol: Quote
_beatka_ Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 witamy na forum i czekamy na zdjęcia:cool3: Quote
gallegro Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 boniusia1 napisał(a):...trochę mnie załatwilście;) W sobotę zamówiono mi lek dla Lampka wczorej poszłam po odbiór i okazało się że recepta jest przterminowana/była ważna do 14,11/... Nie ukrywam, że jest mi trochę głupio :roll:. Mógłbym przysiąc, że wet wypisywał receptę w dniu wyjazdu Lampo do Katowic. Mam nadzieję, że następnym razem uda nam się załatwić wszystko "pod klucz". Czekamy na zdjęcia (w miarę możliwości) ;). Bożenko, nie zapominaj też o Pimpku, nie powinien czuć się przez Was zaniedbywany. Przyjazd Lampusia, może się Pimpusiowi z tym kojarzyć. Pewnie sama o tym wiesz, ale nie zaszkodzi jak wspólnie się trochę pomartwimy :razz:. Wymiziaj od nas Lampka !!! ps. Dziewczyno (czyt. Ciotko :lol:), gdzie Ty się do tej pory ukrywałaś? Taka 100% dogomaniaczka z krwi i kości, już dawno powinna być razem z nami ;). Quote
Aga_Mazury Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Tomku moglibyśmy się kiedyś zdzwonić w wolnej chwili?:oops: Quote
Szczurosława Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 witaj na forum:multi: z tym zadupiem to miałam na myśli miejscowośc, z której wywodzi się Lampo, Katowice są na mapie:) Quote
_beatka_ Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 i koniecznie prosimy o relacje z wigilijnego dzielenia sie oplatkiem lapusia w nowym domku:loveu: Quote
Tweety Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 _beatka_ napisał(a):i koniecznie prosimy o relacje z wigilijnego dzielenia sie oplatkiem lapusia w nowym domku:loveu: i relacje z jego wigilijnego przemowienia, no bo chyba coś powinien powiedziec o pólnocy :evil_lol: Quote
Szczurosława Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 a ja mam taką prośbę, czy moglibyście pousuwać ogłoszenia o Lampo, co jakiś czas dostaje maile z pytaniem czy Lampo został uśpiony Quote
boniusia1 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :multi: Witam jacy wszyscy jesteście kochani,tego mi brakowało.dziś będę miała okropny dzień ,do mojego wyrka w nocy wdrapał się Wedelek i Lampo co wy na to????Lampo mnie wgniótł totalnie w kanape,no ale cóż każdy chce spać najwyraźniej na kanapie.Rano zerkał gdzie się wybieram.Tomku w żadnym wypadku nie bież do serca sobie tej recepty nic,a nic się nie stało.Zdjęcia napewno będą ale chyba dopiero po świętach,nie mam połączenia z neostradą gdzieś kable mi padły.Z kompa korzystam w pracy od 7.00 do 15.00 -KOCHAM WAS -bożena:loveu: Quote
gallegro Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 boniusia1 napisał(a):...do mojego wyrka w nocy wdrapał się Wedelek i Lampo co wy na to????Lampo mnie wgniótł totalnie w kanape,no ale cóż każdy chce spać najwyraźniej na kanapie... Bożenko, to pytanie powinnaś zadać raczej swojemu TZ-owi (mężowi ;)). Lepiej, żeby już wcześnie wiedział co go czeka :evil_lol:. Quote
boniusia1 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Tomku ja się nie martwię wkońcu jest miejce obok kanapy i na dmuchanym materacu,oraz wykafelkowana piwnica:evil_lol: Nie sądziłam/bo ktoś na forum pisał że lampek nie jest typem do przytulania/że tak szybko się zaprzyjaźnimy miałam na to więcej czasu ale on ciągle przy mnie stoi, cmoka mnie w policzek lub w nos lubi się prztulać.W nocy jak się obudziłam i to zabaczyłam, to sama do siebie się na głos śmiałam na prawdę jest wesoło:multi:Ostatnio mąż jak dzwonił to pytał ile wkońcu jest tych zwierzaków,nie odpowiedziałam będzie miał" jajko niespodziankę" o trzy więcej niż pojechał:loveu: Quote
ania14p Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 To teraz będzie się bał wyjść z domu po zakupy, a co dopiero wyjechać na dłużej :evil_lol: ! Quote
gallegro Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote=boniusia1;2631983...Ostatnio mąż jak dzwonił to pytał ile wkońcu jest tych zwierzaków,nie odpowiedziałam będzie miał" jajko niespodziankę" o trzy więcej niż pojechał:loveu: Mam nadzieję, że Twój TZ jest takim samym dogomaniakiem jak Ty, w przeciwnym wypadku może go czekać......... "wykafelkowana piwnica" :diabloti: Quote
boniusia1 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :lol: Aniu Lampo jest nowym "mężczyzną" a mąż stary, samo przez sie się wie kogo wybiorę:multi:jeżeli kocha mnie musi kochać zwierzaki,jak przyniosłyśmy do domu malutkiego pimpka to tydzeń do nas niegadał/do mnie i córki Ani/a potem pimpusia w kurtce nosił na spacerki jak spadł śnieg żeby łapki za bardzo mu nie zmarzły i o czym tu gadać "takie są chłopy" APSOLUTNIE NIE DOTYCZY TO TOMKA BO TO NIE CHŁOP TYLKO MIŁOŚNIK ZWIERZĄT:diabloti: :loveu: Quote
Olesia.b Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Kochani tym razem ja proszę o pomoc, radę albo chociaż słowo wsparcia... Wedelek, sparaliżowany psiak na wózku, który przebywa w warszawskiej lecznicy od ponad 100 dni. 3 razy ludzie z niego rezygnowali, jakby był rzeczą (raz wrócił po miesiącu, 2 razy zrezygnowali w dzień,kiedy mieli go odebrać... Link w moim podpisie... Quote
boniusia1 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Płakać się chce wręcz ryczeć jak można mu pomóc?,gdybym nie wzieła lampka to napewno byłby to wedel w czym mogę pomóc? uwierz olesiu że jeszcze i dla niego zaświeci słoneczko razem możemy więcej. WYTRZYMAJ JESCZE WEDELCIU:):):):) Quote
Olesia.b Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Dzięki boniusiu1 za ciepłe słowa. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dogo już na stałe. Jak oczka Lampusia? Reaguje rochę? Bo jak byłam z nim na spacerku, to wyraźnie reagował na zmianę światła (np. reflektory samochodów). Wiecie, jak sobię pomyślę o takich ludziach jak boniusia1, gallegro czy p. Orzechowski, to zaczynam być "za" klonowaniem ludzi...:evil_lol: Quote
Recommended Posts