ronja Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Lampek wysikany, na szczęscie nikt nam nie przeszkadzał w spacerze:cool3: . Zdjęcia wstawię póżniej, jak mój TZ wróci, bo coś nam sie zepsuło w kompie i komp nie czyta karty wcale:shake: . Lampusiowe oczko jest inne - takie mniejsze i ciemniejsze. Nie zapytałam nawet (ciapa jestem) czy on już na to oczko widzi, bo dziś mniej niuchał (może to przez kołnierz?). W ogóle to on jakiś smutny mi sie dzis wydał...ożywił się na spotkanie z wielką rottką (pani mi powiedziała, ze rottka też z psiego losu adoptowana) - wymachiwał ogonkiem, uszy postawił:razz: Quote
gallegro Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ronja napisał(a):...W ogóle to on jakiś smutny mi sie dzis wydał... Myślę, że Lampo może jeszcze odczuwać ból i pewien dyskomfort z powodu tego kołnierza. Jeśli chodzi o wzrok, to dopiero po zdjęciu szwów, okaże się co i jak. Quote
Szczurosława Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 miejmy nadzieje, że przy kochającej Pani przystojnaiak się ożywi, zawsze był taki przytulaśny i stosunkowo energiczny Quote
przyjaciel_koni Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Gallegro - nie mogę znaleźć Twojego maila. Chciałam Ci wysłać zdjęcia, bo przeczytałam, że poszukujesz nowych fotek Dżekiego !!!! I przypomnę delikatnie, że koszt leczenia oczków Lampo jest ogromny !!! Bardzo prosimy o wpłaty !!!!!! Quote
ronja Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 a to Lampo z dzisiaj - zdjęć mało, bo nie chciałam go męczyć pstrykaniem w chore oczko Quote
Radek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 I fotki ślicznego Onka-Lampo Przepraszam za opóźnienie :) (Chyba o żadnej fotce nie zapomniałem) Quote
przyjaciel_koni Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jeśli ktoś coś mógł pominąć, to co najwyżej ja wysyłając foty. Dobrze widać różnicę w oczach ! Quote
gallegro Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Lewe oczko wygląda tak, jak u każdego psiaka. Mam nadzieję, że już za kilka dni, Lampuś zobaczy przez nie Swój nowy świat... Quote
przyjaciel_koni Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Wciąż potrzebne wpłaty na AFN dla Lampusia !!!!! I dla innych psiątek z Psiego Losu !!!!!! Quote
Szczurosława Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 ale różnica w oczkach! tylko ta smutna minka... Quote
gallegro Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Przed chwilą otrzymałem wiadomość od Pani Bożeny. Muszę przyznać, że po przeczytaniu kilku zdań, zamarłem z wrażenia... Jak się okazało, Pani Bożena zaopiekowała się bezdomnym 2-3 miesięcznym szczeniakiem, który od kilku dni mieszkał u znajomego w piwnicy. Na razie nikt ze znajomych nie wyraził chęci przygarnięcia psiaka. Maluch otrzymał imię Wedel, na cześć Wedelka z Psiego Losu ;). Nie ukrywam, że bałem się czytać dalej... Ale... oto fragment listu: "PANIE TOMKU NAWET PRZEZ MYŚL NIECH PANU NIE PRZEJDZIE ŻE NIE CHCĘ JUŻ LAMPUSIA,ON JUŻ JEST NASZYM MIESZKAŃCEM,MA JUŻ DUŻO PREZENTÓW PIĘKNĄ SMYCZ,ŚLICZNĄ OBROŻĘ,Z KAMYKAMI SVOROWSKIEGO,ORAZ IDENTYFIKATOR POZŁACANY W KSZTAŁCIE KOŚCI Z IMIENIEM LAMPO A NA DRUGIEJ STRONIE WYGRAWEROWANO"MOJA RODZINA MNIE KOCHA ZADZWOŃ 605,,, ,,," ORAZ LEGOWISKO.CZEKAMY CAŁY CZAS.PRZED ŚWIĘTAMI PRZYJEŻDZA MĄŻ ,JEŻELI LAMPUSIA JESZCZE NIE BĘDZIE TO NA 100% PRZYJEDZIEMY SAMOCHODEM ZAPAKUJEMY ZE SOBĄ WEDELKA I PRZYJEDZIEMY DOSTOSUJEMY SIĘ DO PAŃSTWA.CZEKAM NA ZDJĘCIE SZWU LAMPKOWI BO MA TO NASTĄPIĆ W TYCH DNIACH" Ze względu na nowe obowiązki, Pani Bożena zmuszona jest przełożyć swoją wizytę w Psim Losie, planowaną wstępnie na tę sobotę. W takim razie... Pani Bożeno - uzbrojeni w cierpliwość, czekamy z Lampusiem na Państwa przyjazd. Quote
Olesia.b Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 no to z Lampusia prawdziwy psi krezus będzie :lol: Kryształy, złocenia, ho,ho! Quote
gallegro Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Olesia.b napisał(a):no to z Lampusia prawdziwy psi krezus będzie :lol: Kryształy, złocenia, ho,ho! Tylko, żeby Lampusiowi w głowie się nie poprzewracało od tych prezentów. Gotów jeszcze wypiąć się na nas, biednych wolontariuszy ;). Quote
przyjaciel_koni Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ale się przestraszyłam na początku czytania postu Gallegro. Oby wszystko było dobrze. Prosimy o wpłaty dla Oneczka-Lampo !!!!!! Quote
Szczurosława Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 ja też się przestraszyłam początku, nie moge uwierzyć, zwykły kundel z totalnego zadupia z ozdobną obróżką i tysiącem prezentów:multi: jeśli możecie wesprzyjcie finansowo operacje Lampusia Quote
przyjaciel_koni Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Czy tak mało Osób jest na Dogo z Warszawy ????? Potrzebne spacerki !!!!!! Bardzo prosimy !!!!!! Lampo czeka na takie wyjścia !!!! I inne psiaki z Psiego Losu !!!!! Mają wtedy więcej czasu na rozprostowanie kosteczek !!!! I przypomnę o wpłatach na operacje i pobyt Lampusia w klinice !!!!! Quote
gallegro Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 ANKA_89 napisał(a):ja też się przestraszyłam początku, nie moge uwierzyć, zwykły kundel z totalnego zadupia z ozdobną obróżką i tysiącem prezentów:multi:.... ANKA, przepraszam... ja też nie mieszkam w stolicy... ale żeby zaraz... z zadupia :crazyeye:... i to totalnego...:crazyeye:. Nie mogę się doczekać, kiedy Lampo poczuje dotyk dłoni, kochającego Go człowieka... mało tego - zobaczy Go... Boshe, jak ja się cieszę na samą myśl o tym... Dziękuję Pani Bożeno... wraca mi wiara w ludzi... Quote
Szczurosława Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 gallegro napisał(a):ANKA, przepraszam... ja też nie mieszkam w stolicy... ale żeby zaraz... z zadupia :crazyeye:... i to totalnego...:crazyeye:. ... ale Twoją miejscowość przynajmniej na mapie widać:) Onkowi się udało, a w schronisku adopcji brak:( Quote
_beatka_ Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 przepraszam ze sie nie udzielam ale ostatnio strasznie duzo pracy mam:roll: obiecalam pieniazki i dzis je wplace:cool3: co do spacerkow to nie mam pracy w ten weekend wiec moze podjachac na spacerek, moze byc nawet dzisiaj;) Quote
_beatka_ Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 lampus juz wyprowadzony:loveu: i pieniazki przelalam przed chwila:cool3: Quote
gallegro Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 W imieniu Lampusia pięknie DZIĘKUJEMY :loveu:. Jak dzisiaj psiak sie sprawował? Quote
gallegro Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 W poniedziałek (11.12) o godz. 9-tej, Lampo przejdzie operację usunięcia wspomnianego wcześniej gruczoloko-raka. W tym samym dniu, zostaną zdjęte szwy z operowanego wcześniej oka. Mam nadzieję, że po powrocie z Olsztyna, Lampo będzie już widział otaczający Go świat... Quote
przyjaciel_koni Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Beatko - bardzo mnie cieszy, że psiaczek poszedł na spacer !!!! Lubi się poszwędać !!!! Dziękuję !!! Gallegro - teraz się zastanowiłam - czy Lampo będzie w niedzielę w klinice, czy wcześniej jedzie do Olsztyna ?????? (pytam ze względu na niedzielny spacer) Quote
gallegro Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):...Gallegro - teraz się zastanowiłam - czy Lampo będzie w niedzielę w klinice, czy wcześniej jedzie do Olsztyna ?????? (pytam ze względu na niedzielny spacer) Poprzednio wyjeżdżał w tym samym dniu, więc zakładam, że teraz będzie podobnie. Quote
Recommended Posts