przyjaciel_koni Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Radku - wysłałam do Ciebie nowy tekst do aukcji Oneczka. Mam nadzieję, że to coś zmieni. Biedny niewidomy psiak - tak mało ma czasu !!!!! Quote
wanda szostek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jestem strasznie zawalona adopcjami, ale chciałabym pomóc. Podeślijcie mi na maila tekst i zdjęcia w.wandaszostek@gmail.com Quote
Szczurosława Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='wanda szostek']Jestem strasznie zawalona adopcjami, ale chciałabym pomóc. Podeślijcie mi na maila tekst i zdjęcia w.wandaszostek@gmail.com tekst zaraz przesyłam, ale zdjęcia z kompa mam pokasowane i nie wiem czy się da z forum przesłać, no i podnosze Quote
wanda szostek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Anka89 bardzo dziękuję a oto tak wygląda ogłoszenia pierwsze na Alegratce.pl Stop Zatrzymaj się, to sprawa życia i śmierci Ogł. z dnia: 2006-11-05 Region: Mazowieckie Czuję ze jestem młodszy, a węch mam lepszy od wzroku, dużo sie nauczyłem, potrafię dotrzymać kroku. Pamiętam łańcuch na szyi, pamiętam zapach rdzy, pomóż mi zapomnieć o tym koszmarze... w przyszłości ja i Ty. Twój ślepak Kochany Onek od zaraz, kontakt: aaadamczak@wp.pl tel. 603 224 392 Niewidomy, kochający ludzi i pogodny psiak o imieniu Onek prosi o pomoc! Onek jest mieszańcem Owczarka Niemieckiego, w styczniu 2006 został przywieziony do schroniska przez straż miejską strasznie wychudzony z zardzewiałym łańcuchem na szyi, ma radosny pyszczek. Przez okres około miesiąca błąkał się po okoliczny wioskach, zapewne się komuś zerwał, a po co szukać starego , ślepego psa.... W chwili obecnej jego życie jest zagrożone. Schronisko, w którym się znajduje będzie likwidowane. Dla starszego, niewidomego psa to wyrok śmierci. Dom, to dla niego szansa na życie Nie pozwól mu umrzeć w schronisku, podaruj odrobinę radości, podaruj mu dom Popraw jak można błąd w słowie szyi na Allegro Quote
Radek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Dzięki temu, że dostałem wspaniały tekst zmieniłem Onkowi opis na Allegro. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=137186129 Quote
wanda szostek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 To do góry piesku i dalej Cie ogłaszamy.A może jednocześnie puszczać drugie ogłoszenie, że szukamy domu tymczasowego.? Quote
Radek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Nie mogę wypowiadać się za osoby opiekujące się Onkiem, ale moim zdaniem równoległe poszukiwania domu tymczasowego to niezły pomysł. Czasu jest przecież tak mało. Quote
Gem Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Niewidomy ON-ek potrzebuje domu, nawet tymczasowego! Quote
przyjaciel_koni Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Dla psiaków z tego schroniska koniec przyjdzie nagle i nieodwołalnie - prosimy pomóżcie szukać miejsca !!!! Tekst, który ma w aukcji na Allegro Radek może być używany w ogłoszeniach. Wydaje się w tej chwili bardziej odpowiedni. Oneczek bardzo potrzebuje czegokolwiek !!! Quote
Recommended Posts