nati_92 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 pilnie potrzebny dom a myśleliście moze zeby wkleic Onka na forum wojewodztwa w którym sie znajduje??? Quote
przyjaciel_koni Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Chyba nikt na to jeszcze nie wpadł ! Tylko ja nie wiem, jak się do tego zabrać ! Jakaś pomoc w ogłoszeniu niewidomego Oneczka by się przydała !!! ANKA - zmień tytuł - "Niewidzący Onek-1 miesiąc do tragedii !!!??" Quote
Radek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Nati to dobry pomysł. Zawsze jakaś informacja lokalna. Tylko kto zna takie fora? A Onek ma już tylko miesiąc :( Quote
Radek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Zostało bardzo niewiele czasu. Onek powinien szybko znaleźć się w domu. Quote
ronja Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 oneczek hopsa na pierwszą - to twój ratunek Quote
Estera Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 gdzie domek dla tego biednego pieska :placz: Quote
przyjaciel_koni Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Oneczek bardzo prosi o dom !!! Czas ucieka !!!! Quote
BasiaD Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Oneczkowi zostało już mało czasu!!! :placz: Domek potrzebny na cito!! Domku znajdź się pliss... Quote
przyjaciel_koni Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ANKA zmień tytuł !!!!!! Teraz to już naprawdę mało czasu !!!!!! Quote
Gem Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Tak bym chciał, byś znalazł własny domek i kochającego pana... :( Quote
wanda szostek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Chyba nikt na to jeszcze nie wpadł ! Tylko ja nie wiem, jak się do tego zabrać ! Jakaś pomoc w ogłoszeniu niewidomego Oneczka by się przydała !!! ANKA - zmień tytuł - "Niewidzący Onek-1 miesiąc do tragedii !!!??" Próbowałam na pierwszej stronie znaleźć informację, gdzie pies się znajduję, ale nie znalazłam. Fora lokalne, próbować można znaleźć przez Google. Ja wpisałabym miejscowość+forum i powinno wszystkie fora wyrzucić. Wystawcie go z dobrym tekstem na allegro, ale w tych ogłoszeniach wyróżnionych (na pierwszej stronie), to jest płatne podobno koło 15 zł. ale z informacji wiem, że wiele ciężkich adopcji właśnie tak znalazło dom. Ja na allegro osobiście nigdy nie dawałam ogłoszeń, bo nie wiem jak . Może spróbować tez ogłosić go na Świstaku, który chce rywalizować z Allegro, lub innych aukcjach, tylko one wszystkie są płatne. Czy on ma tylko to jedno zdjęcie? Quote
Radek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Onek jest w tej chwili koło Piły. Tekst na Allegro był opracowywany wspólnymi siłami, w aukcji są też zdjęcia. W wątku na Dogo jest trochę fotek, ale są porozrzucane na różnych stronach. Na Świstaku czy e-Bay nie mam konta więc nie mogę w tym względzie pomóc. Quote
ronja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 jeśli ktoś może Oneczka jeszcze dalej powrzucać - prosimy!!!! Quote
nati_92 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 u mnie etraz tez ciezkoz netem wiem jeszcze ze jestnwoa strona z aukcjami www.sprzedam.pl Quote
przyjaciel_koni Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Biedactwo nasze niewidome - prosimy o domek dla Oneczka !!!!! Jutro siadam do komp. i będę ogłaszać, gdzie się da !!!!! Co prawda nie bardzo umiem, ale spróbuję ! Radku jutro biorę się za przerabianie tekstu. Mam teraz totalny brak czasu, a i w niedzielę Antoś. Czy ktoś może mi przypomnieć, gdzie już są ogłoszenia Oneczka ????? Quote
ronja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ale.gratka.pl 4lapy.pl kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl (ale chyba juz wygasło) bono-polska.pl ogloszenia.moje.pl eoferty.com.pl centrumofert.pl Quote
BasiaD Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Hopaj Oneczku na 1 stronkę, niech ten domek Cię wreszcie wypatrzy! Quote
Recommended Posts