Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj dzieje sie dzieje, mam owczarka suke 4-letnia, to najinteligentniejsze psy, mam pytanie czy jest szansa ze on odzyska wzrok? kiedys wspomniałam mężowi chciałam sie przekonać jaki stosunek będzie miał do niewidomego psa, stwierdzil że musiałabym wszystkie drzewa, oczko wodne zabezpieczyć by pies nie wpadł, ze to bez sensu, a boksu nie uznajemy suńka jest na ogrodzie w dzien w nocy na swojej kanapie -

Posted

Na górę co to za spadki, rozwiazaniem będzie zrzutka na operację- bo watpię by ktoś podjąl sie indywidualnie tego, dzwoniłam w sprawie psa do Ani 89 ale rozmowa nam sie urwała-czekam na wieści co o tym sądzicie?

Posted

ekardas napisał(a):
Na górę co to za spadki, rozwiazaniem będzie zrzutka na operację- bo watpię by ktoś podjąl sie indywidualnie tego, dzwoniłam w sprawie psa do Ani 89 ale rozmowa nam sie urwała-czekam na wieści co o tym sądzicie?

Ze zrzutką na operację to dobry pomysł, na pewno znajdą się osoby, które pomogą. Tylko do leczenia potrzebny jest (choćby tymczasowy) dom.

Posted

no właśnie bateria mi padła:( on sobie radzi, wie kiedy się zatrzymać , zwolnic, podnieść łapy, żeby wejść do boksu, ładnie chodzi na smyczy, kiedyś wychodziłam z nim nad stawek to po ok.2spacerach zapamiętał gdzie zejście do wody, gdzie wzniesienie lud obniżenie terenu, on jest b.inteligenty, szybko załapał topografię wybiegu i boksu, więc podwórko nie powinno mu sprawić większych problemów, tylko jeśli coś zostanie przeniesione może w to wejść , amiejsce gdzie dana rzecz przedtem stała będzie i tak przez jakiś czas omijał