przyjaciel_koni Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Nasz ty biedaku - cały dzień w zapomnieniu !!!!! Nieładnie Dogo !!!!!!!!! Niewidomy psiak liczy na nas !!!!! Pomoc mu potrzebna !!!!!! Oneczku zapraszam na 1 stronę - jest Twoja !!!!!!! Quote
Radek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Tak mało osób tu zagląda. A dla Onka to jedyna szansa. Kto przyjdzie do schroniska po starego, ślepego psa. Quote
przyjaciel_koni Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Biedactwo ty nasze niewidome, tak nam przykro, że nic w twojej sprawie dobrego się nie dzieje !!!!! Oneczek czeka !!!!!!! Z nadzieją !!!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Radku to chyba nasze pobożne życzenie - niestety !!!!! Sam widzisz, nawet tutaj zainteresowanie zerowe !!!! Biedny Oneczek !!!!!!! Wołamy o pomoc !!!!!! Quote
Szczurosława Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 podnosze bo ważne, niestety zero zainteresowania:( Quote
Radek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Onek pilnie potrzebuje pomocy. Bez tego do końca życia będzie wegetował w schronisku. Quote
przyjaciel_koni Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 I wygląda Radku, że będzie jak napisałeś !!! Wstyd mi Oneczku !!!! I przykro !!! Quote
BasiaD Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Oneczku hopaj do góry , nich Ci się przydarzy ten "wymarzony domeczek":help1: :help1: :help1: Quote
przyjaciel_koni Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Pomóżcie temu psiakowi !!!!! Bardzo prosimy w imieniu Oneczka !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Oneczek - proś o pomoc na 1 stronie !!!!!! Quote
Radek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 :modla: :modla: :modla: Onek błaga o pomoc :modla: :modla: :modla: Quote
przyjaciel_koni Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Tak błagamy i błagamy i ............................... Tak szkoda Oneczka !!!!!! Quote
Radek Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Pokaż się znów na pierwszej stronie. Może się ktoś zlituje Quote
ekardas Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Oj dzieje sie dzieje, mam owczarka suke 4-letnia, to najinteligentniejsze psy, mam pytanie czy jest szansa ze on odzyska wzrok? kiedys wspomniałam mężowi chciałam sie przekonać jaki stosunek będzie miał do niewidomego psa, stwierdzil że musiałabym wszystkie drzewa, oczko wodne zabezpieczyć by pies nie wpadł, ze to bez sensu, a boksu nie uznajemy suńka jest na ogrodzie w dzien w nocy na swojej kanapie - Quote
ekardas Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Na górę co to za spadki, rozwiazaniem będzie zrzutka na operację- bo watpię by ktoś podjąl sie indywidualnie tego, dzwoniłam w sprawie psa do Ani 89 ale rozmowa nam sie urwała-czekam na wieści co o tym sądzicie? Quote
Radek Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 ekardas napisał(a):Na górę co to za spadki, rozwiazaniem będzie zrzutka na operację- bo watpię by ktoś podjąl sie indywidualnie tego, dzwoniłam w sprawie psa do Ani 89 ale rozmowa nam sie urwała-czekam na wieści co o tym sądzicie? Ze zrzutką na operację to dobry pomysł, na pewno znajdą się osoby, które pomogą. Tylko do leczenia potrzebny jest (choćby tymczasowy) dom. Quote
Szczurosława Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 no właśnie bateria mi padła:( on sobie radzi, wie kiedy się zatrzymać , zwolnic, podnieść łapy, żeby wejść do boksu, ładnie chodzi na smyczy, kiedyś wychodziłam z nim nad stawek to po ok.2spacerach zapamiętał gdzie zejście do wody, gdzie wzniesienie lud obniżenie terenu, on jest b.inteligenty, szybko załapał topografię wybiegu i boksu, więc podwórko nie powinno mu sprawić większych problemów, tylko jeśli coś zostanie przeniesione może w to wejść , amiejsce gdzie dana rzecz przedtem stała będzie i tak przez jakiś czas omijał Quote
Recommended Posts