Mysza2 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 też zaglądam i pamiętam o nim:) Przy okazji zapraszam na bazarek wszystko po 2 zł dla szczeniorów i mamuśki http://www.dogomania.pl/forum/thread...012-godz-22-00 Quote
giselle4 Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 U Amorka bez zmian wygrzewa stare kosteczki na sloneczku":)_ Quote
iwstar58 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Dziś kiepska pogoda na stare kosteczki Quote
basia34 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Rankiem dzien dobry mowie i miziam w pycholek Amorka. Quote
zuziaM Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Grazynko opisalas wszystko, jakbys z nami byla !!! Dokladnie tak jest. Amorek nadal zakochany. Spaceruje sobie po ogrodzie, a kiedy sie zmeczy to madrala, idzie na swoja koldre i sobie zapada w drzemke. Cwaniaczek, kiedy przychodzi pora jedzenia, wlacza 5 bieg i zasuwa wtedy, jak maly samochodzik. Musi pierwszy dostac jedzonko, bo jest bardzo niecierpliwy. Cieplutko jest ostatnio i swieci slonce. Amcio nawet sie przed nim chowa. Quote
giselle4 Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 DZIĘKUJE ZUZiU dziekuej sloneczko rozleniwia psiaki dobrze ze jestes z nami :) Quote
iwstar58 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 giselle4 napisał(a):U Amorka bez zmian wygrzewa stare kosteczki na sloneczku":)_ zuziaM napisał(a):Grazynko opisalas wszystko, jakbys z nami byla !!! Dokladnie tak jest.... Aaaa, hihihi- to znaczy, że wcześniej Grażynka nas tu trochę bajała...nu nu cioteczko :evil_lol: Quote
zuziaM Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 giselle4 napisał(a):DZIĘKUJE ZUZiU dziekuej sloneczko rozleniwia psiaki dobrze ze jestes z nami :) Jestem z Wami caly czas. Mam czesto problem z baaaardzo powolnym internetem i zanim mi sie strona otworzy, to mnie rozlacza .... naklne sie wtedy, na czym swiat stoi i daje sobie spokoj. Amciowi kupie na dniach witaminy. Byla dzisiaj pani doktor, ale niestety nier miala. Zamowila za to i beda wkrotce. Amus musi dostawac witaminy do jedzenia. To go wzmocni porzadnie. Mam kilka takich bardzo wybrednych psiakow i gotuje dla nich kurczaka. Amorek rowniez dostaje do jedzonka spora ilosc kurczakowego miesa. Bardzo lubi takie jedzenie i zjada je blyskawicznie. Od jakiegos czasu nie daje mu juz w ogole suchego pokarmu, bo Amuś prawie nie ma zebow i pewnie musial je polykac. Boje sie, zeby mi sie nie zadlawil. Pozdrawiamy. Quote
Pyrdka Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 SERDECZNIE ZAPRASZAM na kolejny bazarek na podopiecznych "ŁAPY" [FONT=georgia]BAZAREK KSIĄŻKOWO-PLUSZAKOWY[/FONT] Quote
giselle4 Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Amorku za oknem pełnia lata...babiego wiec wyleguj sie na sloneczku Quote
Iljova Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 (edited) Dzisiaj u mnie mgła gęsta od samego rana i jeszcze jest mało co widać :-) Edited October 21, 2012 by Iljova Quote
giselle4 Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 (edited) iwstar58 napisał(a):Aaaa, hihihi- to znaczy, że wcześniej Grażynka nas tu trochę bajała...nu nu cioteczko :evil_lol: nie Iwonko TYLKO ZUZIA MI MOWI a ja mam wyobraznie bo widze co robią te łobuzy u michelle:) Edited October 23, 2012 by giselle4 Quote
iwstar58 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 giselle4 napisał(a):nie Iwonko TYLKO ZUZIA MI MOWI a ja mam wyobraznie bo wiedze co robią te łobuzy u michelle:) Żartowałam Grażynko, a wyobraźnia...dobra rzecz :lol: Quote
giselle4 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 (edited) iwstar58 napisał(a):Żartowałam Grażynko, a wyobraźnia...dobra rzecz :lol: ale czasem jestem nieszczesliwa przez to ale zyje i to jest wazne Zycze dobrego dnia wszystkim:) za okem mży i mgła Edited October 23, 2012 by giselle4 Quote
Iljova Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 No jedna zmiana by się przydała ;-) - miejsce zamieszkania :-) Mógłby w końcu pojawić się ten jego człowiek i dać mu dom na zawsze Quote
Mysza2 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 cuda się zdarzają. Niedawno znalazł dom chory stary i niewidomy onek Jasper. Ja już nie liczyłam na to, a znalazła się wspaniała osoba z sercem. Może i dla Amorka jest gdzieś miejsce:) Quote
Recommended Posts