giselle4 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Amorku nie martw sie ze masz tak malo na koncie sa ciotki ktore nie dadza ci zginac bedzie dobrze w sobote napisze wiecej ot,doba jest zbyt krotka Quote
Mysza2 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Graziu z tego bazarku który się wczoraj skończył na Amorka będzie ok 100, damy radę:) Quote
giselle4 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 i znowu ciocie nam dopisaly do konta pieniazki na Amorka WARANSKA-50zl ciocia i na poczatek i na koniec miesiaca z Paryza wroobelterrorystka-50zl na ,,moje,,psiaki z Anglii kobiety bardzo dziekuje a Myszce za bazarek na Amcia:):):) wplaty juz w poscie rozliczeniowym Quote
giselle4 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Mysza2 napisał(a):Graziu z tego bazarku który się wczoraj skończył na Amorka będzie ok 100, damy radę:) pewnie przy takich ciotkach:):) Quote
zuziaM Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Upaly nam chyba tak bardzo nie zagrazaja. Morcio jest bardzo mądrym psiakiem i kiedy najbardziej smaży, to uklada sie do spania w cieniu na chlodnej trawce ... obok wiaderka z wodą. To staruszek juz i musze sie Wam przyznac, ze czasami z drzeniem serca zagladam do niego, kiedy tak sobie lezy wyciagniety na boczku, plasko na trawie .... i wyczekuje poruszenia brzuszka ... oddechu .... Przepraszam, jesli Was strasze, ale przeciez wiecie, ze ten piesio wiele zlego przeszedl i mlodszy nie chce byc .... a bardzo szkoda, bo tak cudownego psiaczka, lagodnego, spokojnego, poslusznego, slicznego .... naprawde .... chcialoby sie nim cieszyc jeszcze dlugo, dlugo, dlugo ..... Vetmedin, ktory bierze na wzmocnienie serduszka, na pewno duzo dobrego robi. Moj zapas powoli sie konczy i bedzie trzeba pomyslec nad kupnem. Cala buteleczka ( chyba 100 tabletek ) kosztuje u mojej pani doktor 130 zl. Amorek dostaje teraz do jedzenia oprocz makaronu z puszka, Eukanube Daily Care Senior Plus (dla seniorkow powyzej 9 lat ). I oczywiscie caly czas cos wspomagajacego watrobe. Jakos sobie na razie radzi. Silny chlopczyk. Pozdrawiamy. Quote
giselle4 Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 ciocia ,powiem Basi moze wyczaruje lek na serduszko i watrobe bo kaski brakuje na wszystko... dziekujemy za Amcia ZUZIU JA MAM TO SAMO JAK PIES SPI W DZIWNEJ POZYCJI TO AZ SIE BOJE MYSLEC:( Quote
giselle4 Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Amorek zaplacony do 9 sierpnia jestesmy na minusie 70,85zl Quote
Mysza2 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='giselle4']Amorek zaplacony do 9 sierpnia jestesmy na minusie 70,85zl z tego mojego bazarku będzie ok 100, ale to wciąż mało:( Quote
giselle4 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='Mysza2']z tego mojego bazarku będzie ok 100, ale to wciąż mało:( Myszko,Twoja kaska bedzie jzu na nowy miesiac bo ciocie doslaly swoje deklaracje co daje-70zl bardzo dziekuje ciocie co miesiac wplacaja kamala-30zl* Renata N -40zl i w tym tez:):) Quote
Mysza2 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Biedne staruszki w te upały, aż strach myśleć jak te ich serduszka sobie radzą. Trzymaj się Amorku Quote
giselle4 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Marycha35 napisał(a):Grzybku kochany, powolutku, będzie dobrze:) lepiej niech bedzie cieplo jak ma byc -30 grzeja nozki i kostki w sloneczku Quote
giselle4 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 zuziaM napisał(a):Pieniazki doszly. Dziekujemy. dziekuje Zuziu:) Quote
giselle4 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Amcio dziekuje za pierwsza wplate w tym miesiacu na hotelik fiorsteinbock-10zl Quote
giselle4 Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='Mysza2']Amciu o Tobie też pamiętam:)[/QUOTE] wiemy ciocia,wiemy Quote
Nadziejka Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Zagladam do Amcia :iloveyou::thumbs:trzymaj sie serdunko kochane Quote
Recommended Posts