Mysza2 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 trzeba będzie kaskę dalej na Amorka organizować. jakby ktoś miał fanty na bazarek to ja chętnie zrobię Podrzućcie chociaż cioteczki http://www.dogomania.pl/threads/201910-Przyby%C5%82o-fant%C3%B3w-!!-Zegarek-torebki-ciuszki-dla-Pusi-do-12.02.2011-godz-22-00 Quote
Mysza2 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Bjuta napisał(a):Cześć Amorku masz prześliczny banerek! Witamy na wątku Amorka :):):):) Quote
elzunia Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='Mysza2']trzeba będzie kaskę dalej na Amorka organizować. jakby ktoś miał fanty na bazarek to ja chętnie zrobię Podrzućcie chociaż cioteczki http://www.dogomania.pl/threads/201910-Przyby%C5%82o-fant%C3%B3w-!!-Zegarek-torebki-ciuszki-dla-Pusi-do-12.02.2011-godz-22-00 a ja bym mogła parę książek dać,ale jestem du....nie umiem robić bazarków a chciała bym pomóc Quote
Mysza2 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='elzunia']a ja bym mogła parę książek dać,ale jestem du....nie umiem robić bazarków a chciała bym pomóc To zrób zdjęcia i wyślij mi na pw elakul1@go2.pl A ksiązki dałabyś radę potem wysyłać jakby się sprzedały? Quote
giselle4 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Amorku sorry http://www.dogomania.pl/threads/202167-Bazyl-łagodnosc-delikatnosc-kolezenskośc-i-czułosc....schron-był-dla-niego-wybawienie?p=16298121#post16298121 Quote
giselle4 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Amorku aby do wiosny to rozwiniesz skrzydla i jeszcze pobiegasz jak młodzik:) Quote
elzunia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Mysza2 napisał(a):To zrób zdjęcia i wyślij mi na pw elakul1@go2.pl A ksiązki dałabyś radę potem wysyłać jakby się sprzedały? jutro siądę i wrzucę nie ma problemu pogrzebię co się nadaje a wysłać mogę oczywiście ,tylko na swój koszt wszystkie mam wysłać?Nie wiem ja tu nie znam się za bardzo.A do tego nie było mnie trzoszkę . Quote
giselle4 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 elzunia napisał(a):jutro siądę i wrzucę nie ma problemu pogrzebię co się nadaje a wysłać mogę oczywiście ,tylko na swój koszt wszystkie mam wysłać?Nie wiem ja tu nie znam się za bardzo.A do tego nie było mnie trzoszkę . elzunia...wyslij fotki a pozniej za wszystkie przesyłki zapłaca kupujacy:) Quote
Maruda666 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Zapraszam na bazarek między innymi dla Amorka. Cioteńki, zajrzyjcie proszę - głównie podręczniki z zakresu szkoły średniej, ale też inne książki. Na trzech staruszków - Bodzia, Amorka i Anika. Dla zachęty - jeżeli będzie coś do podziału, to dla każdego dołożę dychę od siebie http://www.dogomania.pl/threads/202246-Podr%C4%99czniki-ksi%C4%85%C5%BCki-r%C3%B3%C5%BCne-i-nie-tylko-na-trzech-staruszk%C3%B3w-do-28.02 Quote
Marycha35 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 porozsyłam trochę:) Amorka w nochal cmokam Quote
elzunia Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Przepraszam ja na chwilkę ,dzień urwanie głowy może zdążę wieczorem wrzucić książki.Nie chcę by ktoś pomyślał ,że napisałam i znikłam mam dzień na głowie jak wyrobię się to wieczorem jak nie to jutro wrzucę książki Quote
Mysza2 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 elzunia napisał(a):Przepraszam ja na chwilkę ,dzień urwanie głowy może zdążę wieczorem wrzucić książki.Nie chcę by ktoś pomyślał ,że napisałam i znikłam mam dzień na głowie jak wyrobię się to wieczorem jak nie to jutro wrzucę książki Spokojnie, ja dzisiaj i tak nie zdążyłabym zrobić bo rozliczam inny bazarek. Walentynkowe mizianko dla Amorka:):) Quote
giselle4 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Maruda666 napisał(a):Zapraszam na bazarek między innymi dla Amorka. Cioteńki, zajrzyjcie proszę - głównie podręczniki z zakresu szkoły średniej, ale też inne książki. Na trzech staruszków - Bodzia, Amorka i Anika. Dla zachęty - jeżeli będzie coś do podziału, to dla każdego dołożę dychę od siebie http://www.dogomania.pl/threads/202246-Podr%C4%99czniki-ksi%C4%85%C5%BCki-r%C3%B3%C5%BCne-i-nie-tylko-na-trzech-staruszk%C3%B3w-do-28.02 juz cioteczko lecimy na bazzzarek:) Quote
giselle4 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Amorku i dalej cisza.....nic nie rozumiem ale najwazniejsze ze Ci dobrze u Zuzi:) Quote
elzunia Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Mysza2 napisał(a):Spokojnie, ja dzisiaj i tak nie zdążyłabym zrobić bo rozliczam inny bazarek. Walentynkowe mizianko dla Amorka:):) Już zdjęcia wysłane 15 sztuk książek do giselle4 poszło 5 zł nie mam teraz więcej, ale co miesiąc cos dorzucę Quote
Mysza2 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 elzunia napisał(a):Już zdjęcia wysłane 15 sztuk książek do giselle4 poszło 5 zł nie mam teraz więcej, ale co miesiąc cos dorzucę dostałam ale jutro dopiero zasiądę bo wróciłam bardzo późno z pracy i inny bazarek rozliczałam, a teraz już na oczy nie widzę i idę spać. Wstawię linka jak zrobię. bardzo Elżuni dziękujemy . Z tego bazarku który skończyłam zostało trochę fantów. Może ciotki darczyńcy zgodzą się wystawić je dla Amorka. Quote
zuziaM Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 No i chyba juz Amorek czuje, jak mu tu dobrze. Zaskoczyl mnie bardzo juz wczoraj rano, a dzisiaj jeszcze bardziej. Do tej pory byl piekiem takim raczej malo kontaktowym .... owszem, glaskanie lubil, ale to ja musialam to inicjowac, a on sie temu dostosowywal. Wczoraj rano po prostu mnie obskakal rano, kiedy poszlam po niego na spacerek. dzisiaj bylo to samo. Nawet w czasie spacerku, lasil sie , skakal na mnie i lizal po policzku, kiedy sie pochylalam nad nim. On naprawde zaczal okazywac swoje emocje. I zaczal tak trzezwo na mnie patrzec. Moze to dziwnie zabrzmialo, ale do tej pory byl taki obojetny na otoczenie..... szedl przed siebie, czasem cos tam powachal, mnie sie laskawie dawal poglaskac ..... Nasz Amorek sie bardzo zmienil !!!! Quote
Mysza2 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ale super wieści, i tak jak w większości przypadków, trochę serca , poczucie bezpieczeństwa, pełna micha i cuda się dzieją. Amorku ciotki o Tobie nie zapominają:) Tak trzymaj. Zuziu, a byłaby możliwość sprawdzić czy on zachowuje czystość w domu, Quote
elzunia Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 zuziaM napisał(a):No i chyba juz Amorek czuje, jak mu tu dobrze. Zaskoczyl mnie bardzo juz wczoraj rano, a dzisiaj jeszcze bardziej. Do tej pory byl piekiem takim raczej malo kontaktowym .... owszem, glaskanie lubil, ale to ja musialam to inicjowac, a on sie temu dostosowywal. Wczoraj rano po prostu mnie obskakal rano, kiedy poszlam po niego na spacerek. dzisiaj bylo to samo. Nawet w czasie spacerku, lasil sie , skakal na mnie i lizal po policzku, kiedy sie pochylalam nad nim. On naprawde zaczal okazywac swoje emocje. I zaczal tak trzezwo na mnie patrzec. Moze to dziwnie zabrzmialo, ale do tej pory byl taki obojetny na otoczenie..... szedl przed siebie, czasem cos tam powachal, mnie sie laskawie dawal poglaskac ..... Nasz Amorek sie bardzo zmienil !!!! Amorek poczuł ciepełko i dobrze mu w końcu sie otworzył.Buzialek w noska Quote
Recommended Posts