Jump to content
Dogomania

Amor,to najpiekniejsze slowo dla takiego dziadka jak ja.Zbieram na hotel $

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elzunia']a ja bym mogła parę książek dać,ale jestem du....nie umiem robić bazarków a chciała bym pomóc
To zrób zdjęcia i wyślij mi na pw elakul1@go2.pl
A ksiązki dałabyś radę potem wysyłać jakby się sprzedały?

Posted

Mysza2 napisał(a):
To zrób zdjęcia i wyślij mi na pw elakul1@go2.pl
A ksiązki dałabyś radę potem wysyłać jakby się sprzedały?

jutro siądę i wrzucę nie ma problemu pogrzebię co się nadaje a wysłać mogę oczywiście ,tylko na swój koszt wszystkie mam wysłać?Nie wiem ja tu nie znam się za bardzo.A do tego nie było mnie trzoszkę .

Posted

elzunia napisał(a):
jutro siądę i wrzucę nie ma problemu pogrzebię co się nadaje a wysłać mogę oczywiście ,tylko na swój koszt wszystkie mam wysłać?Nie wiem ja tu nie znam się za bardzo.A do tego nie było mnie trzoszkę .

elzunia...wyslij fotki a pozniej za wszystkie przesyłki zapłaca kupujacy:)

Posted

Zapraszam na bazarek między innymi dla Amorka. Cioteńki, zajrzyjcie proszę - głównie podręczniki z zakresu szkoły średniej, ale też inne książki. Na trzech staruszków - Bodzia, Amorka i Anika. Dla zachęty - jeżeli będzie coś do podziału, to dla każdego dołożę dychę od siebie
http://www.dogomania.pl/threads/202246-Podr%C4%99czniki-ksi%C4%85%C5%BCki-r%C3%B3%C5%BCne-i-nie-tylko-na-trzech-staruszk%C3%B3w-do-28.02

Posted

Przepraszam ja na chwilkę ,dzień urwanie głowy może zdążę wieczorem wrzucić książki.Nie chcę by ktoś pomyślał ,że napisałam i znikłam mam dzień na głowie jak wyrobię się to wieczorem jak nie to jutro wrzucę książki

Posted

elzunia napisał(a):
Przepraszam ja na chwilkę ,dzień urwanie głowy może zdążę wieczorem wrzucić książki.Nie chcę by ktoś pomyślał ,że napisałam i znikłam mam dzień na głowie jak wyrobię się to wieczorem jak nie to jutro wrzucę książki

Spokojnie, ja dzisiaj i tak nie zdążyłabym zrobić bo rozliczam inny bazarek.
Walentynkowe mizianko dla Amorka:):)

Posted

Maruda666 napisał(a):
Zapraszam na bazarek między innymi dla Amorka. Cioteńki, zajrzyjcie proszę - głównie podręczniki z zakresu szkoły średniej, ale też inne książki. Na trzech staruszków - Bodzia, Amorka i Anika. Dla zachęty - jeżeli będzie coś do podziału, to dla każdego dołożę dychę od siebie
http://www.dogomania.pl/threads/202246-Podr%C4%99czniki-ksi%C4%85%C5%BCki-r%C3%B3%C5%BCne-i-nie-tylko-na-trzech-staruszk%C3%B3w-do-28.02

juz cioteczko lecimy na bazzzarek:)

Posted

Mysza2 napisał(a):
Spokojnie, ja dzisiaj i tak nie zdążyłabym zrobić bo rozliczam inny bazarek.
Walentynkowe mizianko dla Amorka:):)

Już zdjęcia wysłane 15 sztuk książek do giselle4 poszło 5 zł nie mam teraz więcej, ale co miesiąc cos dorzucę

Posted

elzunia napisał(a):
Już zdjęcia wysłane 15 sztuk książek do giselle4 poszło 5 zł nie mam teraz więcej, ale co miesiąc cos dorzucę

dostałam ale jutro dopiero zasiądę bo wróciłam bardzo późno z pracy i inny bazarek rozliczałam, a teraz już na oczy nie widzę i idę spać.
Wstawię linka jak zrobię.
bardzo Elżuni dziękujemy . Z tego bazarku który skończyłam zostało trochę fantów. Może ciotki darczyńcy zgodzą się wystawić je dla Amorka.

Posted

No i chyba juz Amorek czuje, jak mu tu dobrze.
Zaskoczyl mnie bardzo juz wczoraj rano, a dzisiaj jeszcze bardziej.
Do tej pory byl piekiem takim raczej malo kontaktowym .... owszem, glaskanie lubil, ale to ja musialam to inicjowac, a on sie temu dostosowywal.
Wczoraj rano po prostu mnie obskakal rano, kiedy poszlam po niego na spacerek.
dzisiaj bylo to samo. Nawet w czasie spacerku, lasil sie , skakal na mnie i lizal po policzku, kiedy sie pochylalam nad nim.
On naprawde zaczal okazywac swoje emocje.
I zaczal tak trzezwo na mnie patrzec.
Moze to dziwnie zabrzmialo, ale do tej pory byl taki obojetny na otoczenie..... szedl przed siebie, czasem cos tam powachal, mnie sie laskawie dawal poglaskac .....
Nasz Amorek sie bardzo zmienil !!!!

Posted

Ale super wieści,
i tak jak w większości przypadków, trochę serca , poczucie bezpieczeństwa, pełna micha i cuda się dzieją.
Amorku ciotki o Tobie nie zapominają:) Tak trzymaj.
Zuziu, a byłaby możliwość sprawdzić czy on zachowuje czystość w domu,

Posted

zuziaM napisał(a):
No i chyba juz Amorek czuje, jak mu tu dobrze.
Zaskoczyl mnie bardzo juz wczoraj rano, a dzisiaj jeszcze bardziej.
Do tej pory byl piekiem takim raczej malo kontaktowym .... owszem, glaskanie lubil, ale to ja musialam to inicjowac, a on sie temu dostosowywal.
Wczoraj rano po prostu mnie obskakal rano, kiedy poszlam po niego na spacerek.
dzisiaj bylo to samo. Nawet w czasie spacerku, lasil sie , skakal na mnie i lizal po policzku, kiedy sie pochylalam nad nim.
On naprawde zaczal okazywac swoje emocje.
I zaczal tak trzezwo na mnie patrzec.
Moze to dziwnie zabrzmialo, ale do tej pory byl taki obojetny na otoczenie..... szedl przed siebie, czasem cos tam powachal, mnie sie laskawie dawal poglaskac .....
Nasz Amorek sie bardzo zmienil !!!!

Amorek poczuł ciepełko i dobrze mu w końcu sie otworzył.Buzialek w noska