elzunia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Amorku miałeś być mój tylko wzrostem za duży jesteś dla nas mamy teraz juz swoją malutką Suzi zobaczcie sami i Amorek domku życzę http://www.dogomania.pl/threads/201252-Emeryci-wypracowani-kalecy-slepcy-zag%C5%82odzeni-przegonieni-i-wymienieni-na-m%C5%82odsz******/page5 Quote
Niuni&Pupi Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Jutro kończa się dwa bazarki, które nadzoruję, więc następny będzie dla Amorka, tak jak obiecałam ;) Pozdrawiam. Quote
Zosia123 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Amorek ma coraz więcej adoratorek :) Quote
elzunia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Niuni&Pupi napisał(a):Jutro kończa się dwa bazarki, które nadzoruję, więc następny będzie dla Amorka, tak jak obiecałam ;) Pozdrawiam. Mam nadzieję ,że coś więcej pójdzie to Amorek szanse większe będzie mial Quote
andegawenka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Mysza2 napisał(a):odwiedzamy Amorka:) Odwiedzamy:smile: Quote
elzunia Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Odwiedzamy odwiedzamy do Amorka zaglądamy Quote
giselle4 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Amorku pamietam ale sama jestem chora... Quote
giselle4 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Amorku,kochanie jeszcze tydzien i wiosna:) Quote
Zosia123 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 giselle4 napisał(a):Amorku pamietam ale sama jestem chora... Oj to niedobrze, Grażynko kuruj się! Quote
elzunia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 giselle4 napisał(a):Amorku pamietam ale sama jestem chora... Grażynko zdrówka Quote
Maruda666 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Na bazarku dla trzech staruszków ( Amorka, Anika i Bodzia) mamy już po 40zł na głowę :) :) Bardzo serdecznie zapraszam - może będzie jeszcze więcej ;) ? http://www.dogomania.pl/threads/202246-Podr%C4%99czniki-ksi%C4%85%C5%BCki-r%C3%B3%C5%BCne-kawa-i-nie-tylko-na-trzech-staruszk%C3%B3w-do-28.02?p=16376230#post16376230 Quote
zuziaM Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Dziewczyny, bylam wczoraj u swojej pani doktor , bo musialam kupic troche lekow dla psiakow, ktore biora je regularnie. No i kupilam przy okazji tablete na robale DOLPAC dla jednego z psiakow, u ktorego mam pewne podejrzenia zarobaczenia, chociaz kupy sa czyste. Ale ...... no wlasnie...... ..... dzisiaj rano sprzatalam kupe Amorka i sie przerazilam !!!!! Bylo w niej tyle robali, ze mnie az zemdlilo ! Byly takie plaskie, krotkie jakies 5 mm i szerokie jakies 2 mm. Mialy taki rozowawy odcien ...... I ta tabletke oczywiscie od razu dostal Amorek. W ksiazeczce ma wpisane odrobaczanie Fenbenatem 6 grudnia. Ale Fenbenat nie zabija widac wszystkich robali. Ja szczerze polecam ten DOLPAC. On wybije doslownie wszystko ! Anik ( hotelowiec ) mial ogromne tasiemce i po tym leku i powtorzeniu po 2 tygodniach, po robalach nie ma sladu. Mam nadzieje, ze u Amorka bedzie podobnie. Quote
Mysza2 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Kurcze, ale Amorek ma "bogate życie wewnętrzne". Dolpac na pewno pomoże. Ale powtórzyć też go będzie trzeba. Zajrzyjcie na bazarek z mojego podpisu:) Quote
elzunia Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Trochę mnie nie było dogo mi szwnkowało do góry słodziaku Quote
giselle4 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 zuziaM napisał(a):Dziewczyny, bylam wczoraj u swojej pani doktor , bo musialam kupic troche lekow dla psiakow, ktore biora je regularnie. No i kupilam przy okazji tablete na robale DOLPAC dla jednego z psiakow, u ktorego mam pewne podejrzenia zarobaczenia, chociaz kupy sa czyste. Ale ...... no wlasnie...... ..... dzisiaj rano sprzatalam kupe Amorka i sie przerazilam !!!!! Bylo w niej tyle robali, ze mnie az zemdlilo ! Byly takie plaskie, krotkie jakies 5 mm i szerokie jakies 2 mm. Mialy taki rozowawy odcien ...... I ta tabletke oczywiscie od razu dostal Amorek. W ksiazeczce ma wpisane odrobaczanie Fenbenatem 6 grudnia. Ale Fenbenat nie zabija widac wszystkich robali. Ja szczerze polecam ten DOLPAC. On wybije doslownie wszystko ! Anik ( hotelowiec ) mial ogromne tasiemce i po tym leku i powtorzeniu po 2 tygodniach, po robalach nie ma sladu. Mam nadzieje, ze u Amorka bedzie podobnie. o Bogowie zuziu,napisz ile jestem winna i dzieki kobieto za Amorka:) Quote
giselle4 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/203089-Viviana-Lester-i-Yakima-czy-astki-maja-jeszcze-szanse podniescie ,prosze Quote
Recommended Posts