Jump to content
Dogomania

Amor,to najpiekniejsze slowo dla takiego dziadka jak ja.Zbieram na hotel $

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niuni&Pupi napisał(a):
Jutro kończa się dwa bazarki, które nadzoruję, więc następny będzie dla Amorka, tak jak obiecałam ;) Pozdrawiam.

Mam nadzieję ,że coś więcej pójdzie to Amorek szanse większe będzie mial

Posted

Dziewczyny, bylam wczoraj u swojej pani doktor , bo musialam kupic troche lekow dla psiakow, ktore biora je regularnie.
No i kupilam przy okazji tablete na robale DOLPAC dla jednego z psiakow, u ktorego mam pewne podejrzenia zarobaczenia, chociaz kupy sa czyste.
Ale ...... no wlasnie......
..... dzisiaj rano sprzatalam kupe Amorka i sie przerazilam !!!!! Bylo w niej tyle robali, ze mnie az zemdlilo !
Byly takie plaskie, krotkie jakies 5 mm i szerokie jakies 2 mm. Mialy taki rozowawy odcien ......
I ta tabletke oczywiscie od razu dostal Amorek.
W ksiazeczce ma wpisane odrobaczanie Fenbenatem 6 grudnia. Ale Fenbenat nie zabija widac wszystkich robali.
Ja szczerze polecam ten DOLPAC. On wybije doslownie wszystko !
Anik ( hotelowiec ) mial ogromne tasiemce i po tym leku i powtorzeniu po 2 tygodniach, po robalach nie ma sladu.
Mam nadzieje, ze u Amorka bedzie podobnie.

Posted

zuziaM napisał(a):
Dziewczyny, bylam wczoraj u swojej pani doktor , bo musialam kupic troche lekow dla psiakow, ktore biora je regularnie.
No i kupilam przy okazji tablete na robale DOLPAC dla jednego z psiakow, u ktorego mam pewne podejrzenia zarobaczenia, chociaz kupy sa czyste.
Ale ...... no wlasnie......
..... dzisiaj rano sprzatalam kupe Amorka i sie przerazilam !!!!! Bylo w niej tyle robali, ze mnie az zemdlilo !
Byly takie plaskie, krotkie jakies 5 mm i szerokie jakies 2 mm. Mialy taki rozowawy odcien ......
I ta tabletke oczywiscie od razu dostal Amorek.
W ksiazeczce ma wpisane odrobaczanie Fenbenatem 6 grudnia. Ale Fenbenat nie zabija widac wszystkich robali.
Ja szczerze polecam ten DOLPAC. On wybije doslownie wszystko !
Anik ( hotelowiec ) mial ogromne tasiemce i po tym leku i powtorzeniu po 2 tygodniach, po robalach nie ma sladu.
Mam nadzieje, ze u Amorka bedzie podobnie.

o Bogowie
zuziu,napisz ile jestem winna i dzieki kobieto za Amorka:)