Jump to content
Dogomania

Amor,to najpiekniejsze slowo dla takiego dziadka jak ja.Zbieram na hotel $

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
ciekawe czy Amor już na miejscu?

Tak
Amorek juz u Zuzi
telefonowala Gosia ze zjadł i poszedł sie połozyc
Amorek jest bardzo spokojny
nawet prze 3 godziny jazdy był bardzo grzeczny,bardzo:)

Posted

nie napisalam ze hotelik [zuzia zeszla z kosztow dla niego bo kaleka ] to -300zł
jeszcze za transport....
teraz bede prosic o pomoc
malutka pomoc ale bede prosic
moze jakis bazarek dla Amcia?

Posted

Mysza2 napisał(a):
Ja chętnie zrobię, tylko nie bardzo mam z czego, to co wygrzebałam dałam na Pabla.
Gdyby któraś cioteczka miała fanty to bardzo proszę o informację:)

dziekuje Myszko:)

Posted

Ja szafę mam już zapchaną, więc niczego nie kupię. Ale na pewno dorzucę się jeszcze na hotelik. I także zastanawiam się nad zrobieniem bazarku, bo mam parę rzeczy na zbyciu, tylko że trochę się boję, bo jeszcze nigdy nie robiłam.

Posted

Zosia123 napisał(a):
Ja szafę mam już zapchaną, więc niczego nie kupię. Ale na pewno dorzucę się jeszcze na hotelik. I także zastanawiam się nad zrobieniem bazarku, bo mam parę rzeczy na zbyciu, tylko że trochę się boję, bo jeszcze nigdy nie robiłam.

wiesz,ja sie tak balam
az zrobilam pierwszy i jakos leci
wiec ,czekamy cioteczko:0

Posted

Amorek okazal sie rzeczywiscie bardzo spokojnym psiakiem.
Zaraz po wejsciu do kojca zaczal wcinac przygotowane chrupy. Popil woda i zaraz sie wpakowal na koce do budki.
Na szczescie nie przeszkadzja mu kocyki przywieszone nad wejsciem do budki i do przedsionka , bo przez to ma w srodku tak cieplutko ... zadne chlodne powietrze tam sie nie dostanie.
W srodku dwa duze, grube koce. Amorek zasnal, jak dziecko.
Kiedy ok. 16 tej zanosilam jedzenie dla psiakow, to nawet nie uslyszal. Musialam go obudzic. Lezal sobie w srodku i chrapal. Dopiero po jakims czasie szturchania sie obudzil.
Oczywiscie miseczke oproznil blyskawicznie ( makaron z puszka i do tego obgotowane mieso gulaszowe )..... tak prosil o dokladke, ze nie moglam odmowic .....
Naprade fajny psiak. Jest troszke chudy. Ale mysle, ze szybko sie zaokragli.

Natomiast szczeniaczki ..... normalnie szalenstwo ! Kiedy wszystkie wypuscilam z kontenerkow, to tak zaczely latac po domu, ze oczoplasu dostalam..... A potem nie nadazalam wycierac siuskow i zbierac kupek .....
Tak wiec czym predzej 5-ke zapakowalam na czysty kocyk i zawiozlam do pani Anity.
Ona je dzisiaj wykapala, bo pachnialy bardzo schroniskowo.....
A dwa najmniejsze niunki, obaj chlopcy ( kudlatek czarny najmniejszy z bialymi lapkami i bialy kudlatek z czarnymi znaczeniami - taki terierkowaty bardzo ) pojechaly do mojej mamy.
Bialy niuniek jest bardzo lekliwy, ucieka przed czlowiekiem. Natomiast ten czarnuszek to istny szatanek ... warczy, szczeka, lata, zaczepia tego bialego do zabawy ... No slodziaczek potworny !
Nie chca jesc suchego ( kupilam Royalka ), ale z ryzem i puszeczka to chetnie.
Nie sa nawet takie zarloczne. U mnie zjadly ok. 15 tej, a potem o 17,30 juz nie chcialy jesc. Mama miala im dac jeszcze pozniej.

Posted

Bardzo dziekuje zuziu....bardzo
Nie martw sie Amcio nie ma jednego oczka
i nie boj sie ,drugie tez pewnie traci widzenie...
On jest niezwykle spokojny i taki kochany
i dobry niunio...
Wieczorem zapłace za niego i jeszcze pogadamy ,teraz zmykam z dogo:)

Posted

Zosia123 napisał(a):

Zosiu jakby co to służę pomocą:)