giselle4 Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 tak nasz maluszek zyje bo pomagacie jemu dziękuje Quote
giselle4 Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Amorek bardzo dziękuje kamala-30zl* Renata N -40zl jak co miesiac wyslaly alimenty na Amorka fiorsteinbock i Edytka ktora w tym miesiącu wsparła jego duzą sumka wieksza niz zwykle fiorsteinbock-100zl Quote
giselle4 Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 WARANSKA kamala Renata N fiorsteinbock Mysza2 iwstar58 gosiaczek 1984 nie moge wiecej liczyc na nikogo ale tez i nie moge ciągle te same osoby blagac o pomoc Jest mi przykro ale rozumiem ten pies jest juz bezpieczny inne czekaja na zainteresowanie i pomoc. Tylko ze ten pies jak zacznie generowac dlugi ja nie bede w stanie ich pokryc to wroci do schroniska. Zastanawiam sie co w jego sytuacji jest lepsze powrot do schronu czy eutanazja. Co miesiac łatam braki w oplatach za psiaki co miesiąc staram sie znalezc im dom nie kazdy ma to szczescie. Wiem ,wziełam je na swoje plecy i teraz powinnam to uniesc ale nie jestem w stanie moze jestem mało wydolna moze mam mniej szczescia Jezeli ktos moze zrobic bazarek czy ogolnie wesprzec choc dobrym słowem bo mi juz zaczyna brakowac wiary. 7 musze zaplacic -300zl brakuje -81zl Quote
andegawenka Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Elu Myszko, jeśli zrobisz bazarek to mam dwie dobre wody damskie. Chybione prezenty. Jesli nie pójdą to wpłacę Ci trochę grosza Amorku nibyboksiu;) Quote
Mysza2 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='andegawenka']Elu Myszko, jeśli zrobisz bazarek to mam dwie dobre wody damskie. Chybione prezenty. Jesli nie pójdą to wpłacę Ci trochę grosza Amorku nibyboksiu;)[/QUOTE] Ninuś zrobię i bardzo Ci pięknie dziękuję że pamiętasz o Amorku :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='giselle4'] nie moge wiecej liczyc na nikogo Jak widzisz możesz liczyć. Gdyby nie Andegawenka to wpływy z bazarków byłyby 2 x mniejsze. Ninka po cichutku zawsze wspiera Amorka godziwym groszem, a podziękowania niestety spływają na mnie :cool3: Quote
andegawenka Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='Mysza2']Jak widzisz możesz liczyć. Gdyby nie Andegawenka to wpływy z bazarków byłyby 2 x mniejsze. Ninka po cichutku zawsze wspiera Amorka godziwym groszem, a podziękowania niestety spływają na mnie :cool3:[/QUOTE] Myszko znasz mój uśmiech prawda? ten::p Z Amorkiem jestem od początku:iloveyou: Quote
giselle4 Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Amorku podniose idzie zima...czrano to widze:( Quote
giselle4 Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [quote name='Mysza2']Jak widzisz możesz liczyć. Gdyby nie Andegawenka to wpływy z bazarków byłyby 2 x mniejsze. Ninka po cichutku zawsze wspiera Amorka godziwym groszem, a podziękowania niestety spływają na mnie :cool3:[/QUOTE] wiem ze na bazarki dostajesz od ciotek Myszko sorry mialam gorszy dzien i dalej mnie trzyma bezpanskie psy i koty dobijaja mnie. Dwa worki karmy a mam 5 domkow do obdzielenie i co wybralam dom meneli bo wiem ze jak bedzie worek karmy w kuchni to i pies bedzie mial w misce w przebłysku swiadomosci rzuca jemu ochłap a jak nie bedzie wora to pies bedzie głodny. Drugi dałam ludziom gdzie maj 4 psy i nikt nie pracuje ale mam tez kobiete z 5 psami na działkach je trzyma Ona to wiem ze na łyzce smalcu ugotuje kaszy i nie bądą glodne ufam jej bardzo bo widze podejscie do psow ,kotow i innych zwierząt. Pani Ewa od sunki i jej mniejszy kolega musza sobi poradzic dalej chodzi po smietnikach,troche ją dalej wspieram . Mam jeszcze 14 kotow na działkach one tez chca jesc a idzie zima i to mnie rozwala sorry dziekuje Quote
Marycha35 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Gorszy dzień, zwątpienie, zrozumiała rzecz! Najważniejsze, że nie jesteś sama, że zawsze ktoś pomoże:) Quote
maarit Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Podajcie mi nr konta to końcem tygodnia coś wyślę :) Quote
Marycha35 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Ha, kolejna pomocna dłoń, brawo:):):) Giselle, głowa do góry:) Quote
Mysza2 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='kamala']Przeleję jeszcze dzisiaj 56zł dla Amorka[/QUOTE] [quote name='maarit']Podajcie mi nr konta to końcem tygodnia coś wyślę :)[/QUOTE] Dobrze, że pamiętacie o Amorku:) Quote
giselle4 Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='kamala']Przeleję jeszcze dzisiaj 56zł dla Amorka[/QUOTE] dziękuje Ci bardzo Quote
giselle4 Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='Marycha35']Gorszy dzień, zwątpienie, zrozumiała rzecz! Najważniejsze, że nie jesteś sama, że zawsze ktoś pomoże:)[/QUOTE] czasem glowe nosze na kolanach ale dziekuje za wszystko:) Quote
giselle4 Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='maarit']Podajcie mi nr konta to końcem tygodnia coś wyślę :)[/QUOTE] jestem wdzięczna Quote
Marycha35 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='giselle4']czasem glowe nosze na kolanach ale dziekuje za wszystko:)[/QUOTE] Ważne, że kolan dużo do użyczenia;) Mocno Cię ściskam i szacun za to, co robisz dla ogonków:) Quote
giselle4 Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Dziękuje kamala -56zl to duza suma juz w poscie rozliczeniowym i dzisiaj robie przelew wczoraj obiecalam to Zuzi Quote
giselle4 Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 dzisaj przyszły alimenty od cioci WARANSKIEJ tylko wypoczęła chwilkę i juz wrociła do stałej pomocy:smile: Dziękujemy cioci za Palomek-50zl Kesh -50zl Lucynka -50zl Amorek-50zl Jestemy wdzięczni bardzo:smile: Quote
Recommended Posts