Pyrdka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Zapraszam serdecznie http://www.dogomania.pl/forum/threads/234083-Bazarek-karnawa%C5%82owy-05-11-2012-r-do-godz-21-00/page2 :lol: Quote
giselle4 Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Iljova napisał(a):No jedna zmiana by się przydała ;-) - miejsce zamieszkania :-) Mógłby w końcu pojawić się ten jego człowiek i dać mu dom na zawsze oj,masz racje jemu potrzeba zmian Quote
giselle4 Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Amorku na pierwsza martwię sie bo juz ponoc idzie zima:( Quote
Mysza2 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 giselle4 napisał(a):Amorku na pierwsza martwię sie bo juz ponoc idzie zima:( No właśnie:( Quote
giselle4 Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Mysza2 napisał(a):No właśnie:( Myszko u nas lezy juz snieg spadł zdrajca dzisiaj w nocy:( Quote
iwstar58 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Amcio, aby do wiosny :lol:. Mówią, że idzie jeszcze trochę ciepła... zdrajca długo nie poleży :-o Quote
giselle4 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Iljova napisał(a):A może jakieś nowe zdjęcia Amorka ? :-) zatelefonuje do Zuzi ale zimowa sceneria mnie dołuje Quote
Iljova Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Niektóre psiaki i ludzie uwielbiają śnieg, zimę. Znam takie psiaki ryjce śniegowe :-) Quote
Marycha35 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Moja Fifi ryjec klasyczny;) A Amciowi boczki masuję, by ciepło było:) Quote
basia34 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Marycha35 napisał(a):Moja Fifi ryjec klasyczny;) A Amciowi boczki masuję, by ciepło było:) A Ja mocno wymiziam Amorka . Quote
Mysza2 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='Iljova']Niektóre psiaki i ludzie uwielbiają śnieg, zimę. Znam takie psiaki ryjce śniegowe :-) Moja też taki ryjec, ale potem najlepiej na kanapie się wygrzać:):) A ja zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/234161-ksi%C4%85%C5%BCki-bi%C5%BCu-maskotki-dla-psiej-rodzinki-do-04-11-godz-22-00 Quote
zuziaM Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Dziewczyny, piekne zdjecia wklejala dopiero Edytka. Amcio tak za bardzo sie nie zmienia. Przytyl za to ostatnio. Latem sporo wedrowal i byl szczuplejszy. Teraz to pulpecik. No ale i apetyt ma niezly. Sporo spi. Rano kilka spacerow z psiakami zrobie i zagladam czy Amorek juz abyy na nozkach, zeby go w pore wypuscic. Ale on nawet jak juz nie spi, to sobie lezy i leniuchuje. Kiedy go poglaszcze i zagadam, to dopiero sobie leniwsie poziewa i sie podnosi. Wtedy wypuszczam na dwor. Siusiu i kupke zawsze czeka, zeby na dworze zrobic. Na dworze oczywiscie chodzi krok w krok sladem swojej ukochanej Emki. Czasem pod brzuch jej wejdzie ( bo Emka naprawde jest sporej wielkosci sunia ) i pod nia przechodzi jak pod mostkiem. Apetyt i kondycja wiec Amorkowi dopisuje. To naprawde bardzo dzielny chlopak. Quote
andegawenka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Dobrze dziadziuś ma u Ciebie Zuziu :Rose: Quote
zuziaM Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Taki przekochany dziadzio .... po prostu musi !!! Nie ma innej opcji ... to chlopczyk stworzony do kochania !!! Jak on rozkosznie mruczy, kiedy np podchodze do niego na dworze i lapie za obrozke, zeby go juz zabrac do domu po kilkunastominutowym wałęsaniu po ogrodzie . No, jakby mowil ... nareszcie przyszlas ... ile jeszcze mam sie tak szwedac ???....chce juz do domu ... zdrzemnac sie musze .... No przeslodki jest !!! Quote
Iljova Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Tylko że na Fb musi ciągle coś się dziać na wydarzeniu żeby ludzie nie zapomnieli dlatego dobrze dodać jakieś nowe zdjęcie czy napisać jakieś nowe info Quote
giselle4 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Zuzia obiecała nowe fotki i info tylko prosila o cierpliwosc ma bardzo wolnego neta:( Quote
giselle4 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 zuziaM napisał(a):Taki przekochany dziadzio .... po prostu musi !!! Nie ma innej opcji ... to chlopczyk stworzony do kochania !!! Jak on rozkosznie mruczy, kiedy np podchodze do niego na dworze i lapie za obrozke, zeby go juz zabrac do domu po kilkunastominutowym wałęsaniu po ogrodzie . No, jakby mowil ... nareszcie przyszlas ... ile jeszcze mam sie tak szwedac ???....chce juz do domu ... zdrzemnac sie musze .... No przeslodki jest !!! nooo ,ładnie napisałas o nim dziekuje Quote
giselle4 Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 kamala-30zl* Renata N -40zl bardzo dziekuje obu cioteczkom ze nie zapominaja o Amorku do grudnia maluszek jest bezpieczny Quote
Marycha35 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 To jest grzybciu kochany, może i powolniaczek, ale z posagiem! :) Quote
giselle4 Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 ciocia jest dobrze pomagcie jemu az czasem łza sie kręci w oku... ze pamietacie za oknem 10st na plusie jest dobrze Amcio na pierwsza:) Quote
Recommended Posts