giselle4 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Amciu,mam nadzieje ze jest wszystko ok... zaprosimy Zuzie niech cos powie o chlopaku. Quote
zuziaM Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Przepraszam, ze rzadko teraz zagladam. Mam 4 maciupkie szczeniatka, ktore od dwoch tygodni karmie buteleczka co 3 godziny i to mi sporo czasu zajmuje. O, takie slodkosci U Amcia w porzadku. Chlopczyk coraz starszy i to widac. Jest juz bardziej leniwy, wiecej spi niz sobie chodzi. Sam sobie po spacerkach wraca do swojej zagrodki i albo gramoli sie do budki albo, kiedy goraco, kladzie sie w cieniu na trawce i drzemie. Widzi nadal jeszcze na to swoje jedno oczko w miare. Slyszy rowniez, ale musze sie mocno wydzierac kiedy go rano wypuszczam z zagrodki. Reaguje najlepiej na klaskanie. Pomrukuje zabawnie kiedy sie go glaszcze. Ostatnio byly u nas dwie fajne dziewczynki i wyczesaly Amorcia. Jeszcze troszke musze poprawic za jakis czas kiedy nowy podszerstek wylezie bardziej na zewnatrz. Apetyt chlopczyk ma niezly. Lubi w zasadzie wszystko i nie grymasi. Caly czas dostaje leki na serduszko Vetmedin, ale powoli nam sie koncza ..... Niestety sa drogie. Jedna tabletka kosztuje 3 zl. Moze cos wymyslimy jednak. Pozdrawiamy serdecznie !!! Quote
giselle4 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 dziękuje Zuziu wiem ze masz szczeniaczki i mowilas co i jak u Amcia ale ciocie mogą mi nie wierzyc ze rozmawiamy przez telefon o jego kondycji dobrze ze napisalas moze troche grosza ktos jeszcze dolozy dla Amcia bo nawet na hotelik jeszcze nie ma:( Quote
giselle4 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 kochane cioteczki a takie wlasnie trio dzisiaj wyslalo pieniazki na Amorka bardzo,bardzo dzeikuejmy i mamy juz na hotelik Dziekuje z serca wiem ,ze to juz tak dlugo ale nigdy nic nie wiadomo moze znajdzie dobrego czlowieka ktory jego pokocha Wiara czyni cuda kamala-30zl* Renata N -40zl* Mysza2-10zl Quote
giselle4 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 i jeszcze raz ciocia Mysza dala Amciowi pieniazka na nowy miesiac -20zl zapisuje i dziękuje Quote
giselle4 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Amorek zaplacony do 7 lipca...dziekuje wszystkim za pomoc bardzo ,bardzo:) Quote
Kasiass Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Podniosę Cię Amorku, a Ty sobie spokojnie odpoczywaj :) Quote
giselle4 Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 prosze o bazarek na Amcia ja juz nie mam nic z fantow....prosze Quote
Mysza2 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 giselle4 napisał(a):prosze o bazarek na Amcia ja juz nie mam nic z fantow....prosze coś wymyślimy Graziu:) Quote
Recommended Posts