fiorsteinbock Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Amciu, jak tam u Ciebie? Miziamy za uszkiem! Quote
Mysza2 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 wpłynęło na moje konto 85,63 PLN od Cleo2008, już poleciało do Ciebie Grażynko :multi::multi::multi: Quote
giselle4 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Cleo2008-85,63zl* paniDanutaMaria B-20zł* bardzo dziekujemy obu ciociom za wplaty juz w poscie rozliczeniowym a Amorek nadal bezpieczny u Zuzi:):) Quote
giselle4 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 [quote name='Mysza2']wpłynęło na moje konto 85,63 PLN od Cleo2008, już poleciało do Ciebie Grażynko :multi::multi::multi: juz zapisalam ciotko kochana Cleo pewnie sie nie odzywa bo ciezko pracuje:( Quote
zuziaM Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 giselle4 napisał(a):Amorku czego sobie zyczyłes w Wigilie ciekawe co powiedział Zuzi?:_) zuzie tak te swieta i te male futrzane aniolki wymeczyly, ze poszla spac juz po 22 ej i nie pogadala z niunkami. Ale gadamy sobie codziennie, a rozumiem je doskonale i wcale ludzkim glosem do mnie nie musza gadac .... Amcio jest slodziutki i taki wrazliwy, delikatny ... Kiedy go chce naprowadzic na odpowiedni tor ... do kojca ... to musze bardzo uwazac, zeby za energicznie i za mocno go nie dotknac, bo zaraz odskakuje albo sie kladzie i piszczy .... takie biedactwo. Nie wiem, czemu on tak wrazliwy na takie dotykanie. A juz nie do pomyslenia zeby go klepnac .... dopiero wrzask wszczyna. Nawet pieszczotliwe klepniecie odpada .... Co ten psiak musial przezyc ....... Quote
giselle4 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 zuziaM napisał(a):zuzie tak te swieta i te male futrzane aniolki wymeczyly, ze poszla spac juz po 22 ej i nie pogadala z niunkami. Ale gadamy sobie codziennie, a rozumiem je doskonale i wcale ludzkim glosem do mnie nie musza gadac .... Amcio jest slodziutki i taki wrazliwy, delikatny ... Kiedy go chce naprowadzic na odpowiedni tor ... do kojca ... to musze bardzo uwazac, zeby za energicznie i za mocno go nie dotknac, bo zaraz odskakuje albo sie kladzie i piszczy .... takie biedactwo. Nie wiem, czemu on tak wrazliwy na takie dotykanie. A juz nie do pomyslenia zeby go klepnac .... dopiero wrzask wszczyna. Nawet pieszczotliwe klepniecie odpada .... Co ten psiak musial przezyc ....... Witaj Zuziu kochana nie wiemy co przeszedl ale wiemy ze kapiel w mrozny dzien to by byla dla niego smiertelna ale dobry czlowiek i wola zycia zwycięzyla. slodko jego zycie nie płynęlo to pewne bo i brak oczka i ta wrazliwosc ale teraz ma raj i niech tam zostanie Dziekujemy za wiesci Quote
Mysza2 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Dzięki Zuziu za wieści. A może jego coś boli, że taki wrażliwy na dotyk? Grażko, a czy doszła wpłata ode mnie 30 zł? Wczoraj albo przedwczoraj przelewałam. Quote
basia34 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Grasiu ja tez cos dla Niego dam .Amorek kochaj mocno Zuzie. Quote
giselle4 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Mysza2 napisał(a):Dzięki Zuziu za wieści. A może jego coś boli, że taki wrażliwy na dotyk? Grażko, a czy doszła wpłata ode mnie 30 zł? Wczoraj albo przedwczoraj przelewałam. ciocia zaraz,, wleze,, na konto:):) Quote
giselle4 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 basia34 napisał(a):Grasiu ja tez cos dla Niego dam .Amorek kochaj mocno Zuzie. dzisiaj dostalam do łapy 20zl na Amcia od cioci basia34 Basia pamieta tego czlowiek ktory w mrozny dzien na wozku przywiozl zmarznietego i mokrego Amcia i jak z koldra latalysmy na kwarantanne aby tylko sie rozgrzał i nie zamarzl:) dziekuje juz w poscie rozliczeniowym Basiu Quote
giselle4 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 ciocia Mysza2 ja byla na koncie i stwierdzila ze jest tam taka suma od Ciebie ja dziekowac i Amcio dziekowac hihihi:) Juz w poscie rozliczeniowym Quote
Mysza2 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 giselle4 napisał(a):dzisiaj dostalam do łapy 20zl na Amcia od cioci basia34 Basia pamieta tego czlowiek ktory w mrozny dzien na wozku przywiozl zmarznietego i mokrego Amcia i jak z koldra latalysmy na kwarantanne aby tylko sie rozgrzał i nie zamarzl:) dziekuje juz w poscie rozliczeniowym Basiu Dobrze że nie wszyscy są obojętni, uratował go razem z Wami:) Quote
giselle4 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Amciu ,kochanie pamietamy i na pierwsza:)_ Quote
giselle4 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Życzymy Wam zabawy do białego rana, najlepszych piosenek, pysznego szampana! Choć nie jestśmy razem w noworoczną noc, pamiętajcie o nas przez następny rok. Quote
Marycha35 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Buziale dla Was i dla Amorrrrrrciasa:) Quote
giselle4 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Zuziu ,styczen zaplacony dziekuje za opieke Dlugow nie mamy u nikogo:) Quote
basia34 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Amciu aby rok 2012 byl tez dla Ciebie szczesliwy.Kochaj mocno Zuzie. Quote
Mysza2 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 giselle4 napisał(a):Zuziu ,styczen zaplacony dziekuje za opieke Dlugow nie mamy u nikogo:) i oby tak było w przyszłym roku:) basia34 napisał(a):Amciu aby rok 2012 byl tez dla Ciebie szczesliwy.Kochaj mocno Zuzie. Tak jest:) Quote
giselle4 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Zycze szczescia Amciowi i Zuzi oraz zapraszam do nastepnego nieszczesnika No cozzz juz Nowy Rok TULIPANEK CZEKA \ Quote
Cleo2008 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla odwiedzajacych watek, dobrego domku dla Amorka! Quote
Recommended Posts