dara9 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 O kurcze ale wiadomości! Majeczka będzie w ciepłym domku na święta :) Quote
ana666 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Sluchajcie Majka juz grzeje dupkę w nowym domu Teraz dostałam info że pojechała dziś do domu z jeszcze jakąs staruszka z Wrześni. nowa właścicielka jest weterynarzem, tyle wiem, ale napisze maila do Pani która domek znalazła i psiaki dziś zawoziła-mam nadzieje ze wiecej sie dowiem. dziekuje Wam za zaangażowanie na wątku, goni za pomoc oraz Tobie dycha za zaoferowanie bezpłatnego Dt :loveu: Quote
Angel Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 jeśli to DS to może inny piesio zajmie miejsce Majeczki naszej ? :loveu: Quote
marysia55 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Angel']jeśli to DS to może inny piesio zajmie miejsce Majeczki naszej ? :loveu:[/QUOTE] no właśnie czy to dom stały ???? i wyrósł jak 'grzybek po deszczu' :roll:. Dziewczyny dajcie jeszcze jakieś info skąd nagle ten domek się pojawił i czy jest sprawdzony ?? ... aż trudno uwierzyć w taki cudowny zbieg okoliczności. jeśli to wszystko prawda to się chyba rozpłynę ze szczęścia, ale instynkt podpowiada poczekaj aż się dowiesz szczegółów :razz: Quote
ana666 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 dom znaleziony przez wolontariuszkę Pogotowia i straży dla zwierząt w Trzciance wiec pewnie sprawdzony, ja jestem spokojna, tylko czekam za info czy to na pewno DS Quote
dara9 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 No nie...wspaniałe wieści przeganiają jeszcze wspanialsze! Quote
AgusiaP Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Jejku, ale się cieszę :multi::multi::multi: Quote
Paula95 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Cudownie!! Oby domek był ok! Ale się cieszę! Starszy piesek ma szanse na domek!:):) Quote
Monday Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Uffff....nie będzie się mała "tułać". SUPER !!! Quote
danka4u1 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='marysia55']no właśnie czy to dom stały ???? i wyrósł jak 'grzybek po deszczu' :roll:. Dziewczyny dajcie jeszcze jakieś info skąd nagle ten domek się pojawił i czy jest sprawdzony ?? ... aż trudno uwierzyć w taki cudowny zbieg okoliczności. jeśli to wszystko prawda to się chyba rozpłynę ze szczęścia, ale instynkt podpowiada poczekaj aż się dowiesz szczegółów :razz:[/QUOTE] Bardzo cieszę się, że babula nie jest już w schronie. Czy macie więcej takich cudownych domków w okolicy?? Mamy dwupak Meggi i Peggi...tyle lat czekają.. napiszcie coś więcej o nowym miejscu pobytu Majeczki. Możemy spodziewac się zdjęć? Quote
marysia55 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='danka4u1']Bardzo cieszę się, że babula nie jest już w schronie. Czy macie więcej takich cudownych domków w okolicy?? Mamy dwupak Meggi i Peggi...tyle lat czekają.. napiszcie coś więcej o nowym miejscu pobytu Majeczki.[B] Możemy spodziewac się zdjęć?[/B][/QUOTE]Danusia ja licze nie tylko na zdjęcia , ale i na wiadomości jak sie mała Majka przystosowała do nowego domku :) ... a może domek do niej . To taki kochany pluszak. Quote
danka4u1 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Kochany i stareńki, kanapowy pluszak...i tyle zmian musi przechodzić w swoim życiu..niech juz będzie to jej domek na zawsze. Quote
marysia55 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='danka4u1']Kochany i stareńki, kanapowy pluszak...i tyle zmian musi przechodzić w swoim życiu..[B]niech juz będzie to jej domek na zawsze.[/B][/QUOTE]AMEN:p:p:p Quote
gonia66 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='marysia55']AMEN:p:p:p[/QUOTE] Potwierdzam....AMEN.....:) Quote
danka4u1 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='AgusiaP']Jejku, ale się cieszę :multi::multi::multi:[/QUOTE] Jak Twój nowy tymczas? Dalej siedzi pod wanną? [quote name='marysia55']AMEN:p:p:p[/QUOTE] :mad: ja Ci dam Amen- z porządnego psa/suni żarty sobie robisz!!:mad: [quote name='gonia66']Potwierdzam....AMEN.....:)[/QUOTE] jw:mad::mad: Quote
marysia55 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [I]mamuśka[/I] nie bij:evil_lol: ... bo ubijesz na śmierć i kto Ci wtedy zostanie:roll: Przecież wiesz, że [I]rodzina[/I] rzecz święta:p:p Quote
AgusiaP Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Majeczko bądź szczęśliwa w nowym domeczku :multi::multi::multi: Tak bidulka strasznie wystraszona dałam jej już spokuj niech się dziewczynka wyśpi ;) Quote
gonia66 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='danka4u1']Jak Twój nowy tymczas? Dalej siedzi pod wanną? :mad: ja Ci dam Amen- z porządnego psa/suni żarty sobie robisz!!:mad: jw:mad::mad:[/QUOTE]Ej..no...to nie były zarty :roflt: AMEN to znaczy "niech sie tak stanie"...:):) Quote
marysia55 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='AgusiaP']Majeczko bądź szczęśliwa w nowym domeczku :multi::multi::multi: [B]Tak bidulka strasznie wystraszona dałam jej już spokuj niech się dziewczynka wyśpi[/B] ;)[/QUOTE] oczywiście niech śpi spokojnie i niech ma słodkie te sny :) Quote
Recommended Posts