Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sluchajcie Majka juz grzeje dupkę w nowym domu
Teraz dostałam info że pojechała dziś do domu z jeszcze jakąs staruszka z Wrześni. nowa właścicielka jest weterynarzem, tyle wiem, ale napisze maila do Pani która domek znalazła i psiaki dziś zawoziła-mam nadzieje ze wiecej sie dowiem. dziekuje Wam za zaangażowanie na wątku, goni za pomoc oraz Tobie dycha za zaoferowanie bezpłatnego Dt :loveu:

Posted

[quote name='Angel']jeśli to DS to może inny piesio zajmie miejsce Majeczki naszej ? :loveu:[/QUOTE] no właśnie czy to dom stały ???? i wyrósł jak 'grzybek po deszczu' :roll:. Dziewczyny dajcie jeszcze jakieś info skąd nagle ten domek się pojawił i czy jest sprawdzony ?? ... aż trudno uwierzyć w taki cudowny zbieg okoliczności. jeśli to wszystko prawda to się chyba rozpłynę ze szczęścia, ale instynkt podpowiada poczekaj aż się dowiesz szczegółów :razz:

Posted

dom znaleziony przez wolontariuszkę Pogotowia i straży dla zwierząt w Trzciance wiec pewnie sprawdzony, ja jestem spokojna, tylko czekam za info czy to na pewno DS

Posted

[quote name='marysia55']no właśnie czy to dom stały ???? i wyrósł jak 'grzybek po deszczu' :roll:. Dziewczyny dajcie jeszcze jakieś info skąd nagle ten domek się pojawił i czy jest sprawdzony ?? ... aż trudno uwierzyć w taki cudowny zbieg okoliczności. jeśli to wszystko prawda to się chyba rozpłynę ze szczęścia, ale instynkt podpowiada poczekaj aż się dowiesz szczegółów :razz:[/QUOTE]
Bardzo cieszę się, że babula nie jest już w schronie. Czy macie więcej takich cudownych domków w okolicy?? Mamy dwupak Meggi i Peggi...tyle lat czekają..
napiszcie coś więcej o nowym miejscu pobytu Majeczki. Możemy spodziewac się zdjęć?

Posted

[quote name='danka4u1']Bardzo cieszę się, że babula nie jest już w schronie. Czy macie więcej takich cudownych domków w okolicy?? Mamy dwupak Meggi i Peggi...tyle lat czekają..
napiszcie coś więcej o nowym miejscu pobytu Majeczki.[B] Możemy spodziewac się zdjęć?[/B][/QUOTE]Danusia ja licze nie tylko na zdjęcia , ale i na wiadomości jak sie mała Majka przystosowała do nowego domku :) ... a może domek do niej . To taki kochany pluszak.

Posted

[quote name='AgusiaP']Jejku, ale się cieszę :multi::multi::multi:[/QUOTE]
Jak Twój nowy tymczas? Dalej siedzi pod wanną?

[quote name='marysia55']AMEN:p:p:p[/QUOTE]
:mad: ja Ci dam Amen- z porządnego psa/suni żarty sobie robisz!!:mad:

[quote name='gonia66']Potwierdzam....AMEN.....:)[/QUOTE]
jw:mad::mad:

Posted

[quote name='danka4u1']Jak Twój nowy tymczas? Dalej siedzi pod wanną?

:mad: ja Ci dam Amen- z porządnego psa/suni żarty sobie robisz!!:mad:

jw:mad::mad:[/QUOTE]Ej..no...to nie były zarty :roflt: AMEN to znaczy "niech sie tak stanie"...:):)

Posted

[quote name='AgusiaP']Majeczko bądź szczęśliwa w nowym domeczku :multi::multi::multi:

[B]Tak bidulka strasznie wystraszona dałam jej już spokuj niech się dziewczynka wyśpi[/B] ;)[/QUOTE] oczywiście niech śpi spokojnie i niech ma słodkie te sny :)