danka4u1 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Havanka'][B]Tak, obiecałam bazarek i zrobie. Postaram się w niedzielę. Wcześniej nie dam rady. Gdyby ktoś chciał coś dorzucić, to czekam na info. Siostra przywiozła mi trochę fajnych ubrań, więc na początek coś mam.[/B][/QUOTE] Dziewczyny, pójdziemy na zakupy:multi::multi:trzymać kasę i nie wydawać na " głupoty":shake: [quote name='dara9']Majeczka ma szczęście, że tu trafiła...i to na takie wspaniałe cioteczki![/QUOTE] Ciotka, fajnie, że jestes. Może Twoja Hanusia potrzebowałaby ...babci do towarzystwa. Mamy Majeczkę do zaproponowania. Spokojnie, wiem, że serce chciałoby, ale rozum mówi... Ciotka wracaj do dwupaku.:mad: Pusto tam i głucho:shake:. Psy osamotnione.:shake: Buziaczki dla Ciebie i odwiedż nas -jak zwykle rankiem, gdy ja będę kończyć nocną zmianę. Quote
dara9 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='danka4u1'] Ciotka, fajnie, że jestes. Może Twoja Hanusia potrzebowałaby ...babci do towarzystwa. Mamy Majeczkę do zaproponowania. Spokojnie, wiem, że serce chciałoby, ale rozum mówi... Ciotka wracaj do dwupaku.:mad: Pusto tam i głucho:shake:. Psy osamotnione.:shake: Buziaczki dla Ciebie i odwiedż nas -jak zwykle rankiem, gdy ja będę kończyć nocną zmianę.[/QUOTE] Oj chciałoby się chciało...ale nie ma jak :( Już zaglądam do dwupaczku! Z rankami ostatnio bywa różnie bo troszkę zasypiam i nie nadążam ;) Quote
ana666 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 ja tęz jestem :( kurde wszystkim chciałoby sie pomóc ale nie idzie :( dziewczyny a sunia jest zamykana w boksie? Quote
dara9 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ana666 dokładnie wszystkim...do Oriona z Twojego podpisu też wczoraj zaglądałam...piękny jest! ale jak tu wszystkie te cuda przygarnąć? Quote
Paula95 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ech..;( Jest tyle potrzebujących psów, tyle bidul...;( Quote
Angel Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 tak babunia zamykana jest w boksie. Od początku wydawała mi sie taka znajoma.. gdzieś jąjuż widziałam. I zaczęłam węszyć.. no i wywęszyłam.. mieszkała ze swoim ukochanym panem-który niestety zmarł :( suni nikt z rodziny nie weźmie.. i została sama. Nie dość że straciła pana to została skazana na schron i to zima :-( a do ogłoszeń moje dane.. GG: 5257225 tel: 607-099-681 e-mail: [email]aniolek940@amorki.pl[/email] Quote
Paula95 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ehh..;( Ta rodzina jest całkiem bez serca! Jej pan ją pokochał, a oni nawet nie potrafili się po jego śmierci nią zając...;( Quote
danka4u1 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [[quote name='Angel'][B]a do ogłoszeń moje dane..[/B] [B]GG: 5257225[/B] [B]tel: 607-099-681[/B] [B]e-mail: [email]aniolek940@amorki.pl[/email[/B]][/QUOTE] Ach, babuleńku. Miałaś dom, a wyrzucono Cię i pewnie nie wiesz, co się dzieje.. Szkoda słów, miejmy nadzieję, że tych ludzi nie spotka taki los na starość od własnej rodziny, a może powinni dowiedzieć się, jak to jest... Quote
ana666 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Angel']tak babunia zamykana jest w boksie. Od początku wydawała mi sie taka znajoma.. gdzieś jąjuż widziałam. I zaczęłam węszyć.. no i wywęszyłam.. mieszkała ze swoim ukochanym panem-który niestety zmarł :( suni nikt z rodziny nie weźmie.. i została sama. Nie dość że straciła pana to została skazana na schron i to zima :-( [/QUOTE] najbardziej mnie wkurza to ze o majątek, mieszkanie po zmarłym to sie wręcz biją i od razu odnajduje sie nawet dalsza rodzina ale zeby psa wziąć to juz rodzina nie jest taka chetna :( Quote
AgusiaP Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 I ani jednej osoby, której zależałoby na losie suni :-( Quote
danka4u1 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Co Ty, ja trwam jeszcze ..w stanie szczątkowym, ale jestem. Nie przeczytałam poprzedniego postu. Myślałam,że piszesz o pustce na wątku. Quote
AgusiaP Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='danka4u1']Co Ty, ja trwam jeszcze ..w stanie szczątkowym, ale jestem.[/QUOTE] Nieee mnie chodziło o rodzine tego zmarłego pana :angryy: absolutnie nie o cioteczki z Dogo :lol: Quote
maggiejan Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='danka4u1'] [B]Maggiejan, może ta pani czeka jeszcze na wypełnienie pustki w sercu po odejściu swojego przyjaciela? Popytaj, proszę.[/B] Masz racje, nie o komfort tutaj chodzi, tylko o serce i dach nad głową. Zima, śnieg i strach bezbronnej psiny, wrzuconej w takie miejsce jak schron..[/QUOTE] Chętnie bym tę Panią przycisnęła ;-), ale niestety spotkałam ją na spacerze z moją sunią (stąd wiem jak tęskni za psem bo opowiedziała mi, że zaczepia obce psy, żeby choć pogłaskać). Była bardzo miła i pewnie byłaby dobrą opiekunką, ale ja nie mam z nią kontaktu... Starsze osoby, które są przyzwyczajone do czworonoga w domu chętnie by wzięły psa, ale boją się, że jak zachorują lub umrą z psem nie wiadomo co się stanie. Gdyby takiej osobie dać zapewnienie, że pomożecie w razie potrzeby to dałaby się przekonać. Oczywiście trzeba by wtedy mieć z taką osobą kontakt i zostawić namiary na siebie gdyby się coś stało. Quote
danka4u1 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Razem piszemy, blisko siebie mieszkamy...a teraz idziemy spać. Mam rację? Psom potrzebni ludzie a nie senne widma, bo ja zaczynam takie przypominać. Kolejna noc zarwana.. Quote
AgusiaP Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='danka4u1']Razem piszemy, blisko siebie mieszkamy...a teraz idziemy spać. Mam rację? Psom potrzebni ludzie a nie senne widma, bo ja zaczynam takie przypominać. Kolejna noc zarwana..[/QUOTE] No ja jeszcze chwileczkę posiedzę ;) pa miłych snów :lol: Quote
danka4u1 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ja tez sobie tak mówię od zawsze, jeszcze chwileczkę...teraz musze poprawic jeszcze parę prac...na wczoraj. Quote
AgusiaP Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Tak to właśnie jest, ale zaraz zmykam bo jutro trzeba wstać do pracy ;) Quote
danka4u1 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [URL="http://www.picturesanimations.com/dogs/0/00086.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/d/dogs/00086.gif[/IMG][/URL]On już śpi. Dobranoc. Quote
Monday Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Wstawcie te dane do ogłoszeń w pierwszy post - łatwiej będzie można znaleźć/ Quote
Angel Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 okej :) już wstawiam dane do ogłoszen.. Quote
AnnaA Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Napiszcie proszę w pierwszym poście ile sunia waży, czy jest wysterylizowana. Quote
Recommended Posts