Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Havanka'][B]Tak, obiecałam bazarek i zrobie. Postaram się w niedzielę. Wcześniej nie dam rady. Gdyby ktoś chciał coś dorzucić, to czekam na info. Siostra przywiozła mi trochę fajnych ubrań, więc na początek coś mam.[/B][/QUOTE]
Dziewczyny, pójdziemy na zakupy:multi::multi:trzymać kasę i nie wydawać na " głupoty":shake:
[quote name='dara9']Majeczka ma szczęście, że tu trafiła...i to na takie wspaniałe cioteczki![/QUOTE]
Ciotka, fajnie, że jestes. Może Twoja Hanusia potrzebowałaby ...babci do towarzystwa. Mamy Majeczkę do zaproponowania. Spokojnie, wiem, że serce chciałoby, ale rozum mówi...
Ciotka wracaj do dwupaku.:mad: Pusto tam i głucho:shake:. Psy osamotnione.:shake:
Buziaczki dla Ciebie i odwiedż nas -jak zwykle rankiem, gdy ja będę kończyć nocną zmianę.

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka4u1']
Ciotka, fajnie, że jestes. Może Twoja Hanusia potrzebowałaby ...babci do towarzystwa. Mamy Majeczkę do zaproponowania. Spokojnie, wiem, że serce chciałoby, ale rozum mówi...
Ciotka wracaj do dwupaku.:mad: Pusto tam i głucho:shake:. Psy osamotnione.:shake:
Buziaczki dla Ciebie i odwiedż nas -jak zwykle rankiem, gdy ja będę kończyć nocną zmianę.[/QUOTE]
Oj chciałoby się chciało...ale nie ma jak :(

Już zaglądam do dwupaczku! Z rankami ostatnio bywa różnie bo troszkę zasypiam i nie nadążam ;)

Posted

tak babunia zamykana jest w boksie. Od początku wydawała mi sie taka znajoma.. gdzieś jąjuż widziałam. I zaczęłam węszyć.. no i wywęszyłam.. mieszkała ze swoim ukochanym panem-który niestety zmarł :( suni nikt z rodziny nie weźmie.. i została sama. Nie dość że straciła pana to została skazana na schron i to zima :-(

a do ogłoszeń moje dane..
GG: 5257225
tel: 607-099-681
e-mail: [email]aniolek940@amorki.pl[/email]

Posted

[[quote name='Angel'][B]a do ogłoszeń moje dane..[/B]
[B]GG: 5257225[/B]
[B]tel: 607-099-681[/B]
[B]e-mail: [email]aniolek940@amorki.pl[/email[/B]][/QUOTE]
Ach, babuleńku. Miałaś dom, a wyrzucono Cię i pewnie nie wiesz, co się dzieje..
Szkoda słów, miejmy nadzieję, że tych ludzi nie spotka taki los na starość od własnej rodziny, a może powinni dowiedzieć się, jak to jest...

Posted

[quote name='Angel']tak babunia zamykana jest w boksie. Od początku wydawała mi sie taka znajoma.. gdzieś jąjuż widziałam. I zaczęłam węszyć.. no i wywęszyłam.. mieszkała ze swoim ukochanym panem-który niestety zmarł :( suni nikt z rodziny nie weźmie.. i została sama. Nie dość że straciła pana to została skazana na schron i to zima :-(
[/QUOTE]
najbardziej mnie wkurza to ze o majątek, mieszkanie po zmarłym to sie wręcz biją i od razu odnajduje sie nawet dalsza rodzina ale zeby psa wziąć to juz rodzina nie jest taka chetna :(

Posted

[quote name='danka4u1']Co Ty, ja trwam jeszcze ..w stanie szczątkowym, ale jestem.[/QUOTE]

Nieee mnie chodziło o rodzine tego zmarłego pana :angryy: absolutnie nie o cioteczki z Dogo :lol:

Posted

[quote name='danka4u1']
[B]Maggiejan, może ta pani czeka jeszcze na wypełnienie pustki w sercu po odejściu swojego przyjaciela? Popytaj, proszę.[/B] Masz racje, nie o komfort tutaj chodzi, tylko o serce i dach nad głową. Zima, śnieg i strach bezbronnej psiny, wrzuconej w takie miejsce jak schron..[/QUOTE]
Chętnie bym tę Panią przycisnęła ;-), ale niestety spotkałam ją na spacerze z moją sunią (stąd wiem jak tęskni za psem bo opowiedziała mi, że zaczepia obce psy, żeby choć pogłaskać). Była bardzo miła i pewnie byłaby dobrą opiekunką, ale ja nie mam z nią kontaktu...
Starsze osoby, które są przyzwyczajone do czworonoga w domu chętnie by wzięły psa, ale boją się, że jak zachorują lub umrą z psem nie wiadomo co się stanie. Gdyby takiej osobie dać zapewnienie, że pomożecie w razie potrzeby to dałaby się przekonać. Oczywiście trzeba by wtedy mieć z taką osobą kontakt i zostawić namiary na siebie gdyby się coś stało.

Posted

[quote name='danka4u1']Razem piszemy, blisko siebie mieszkamy...a teraz idziemy spać. Mam rację? Psom potrzebni ludzie a nie senne widma, bo ja zaczynam takie przypominać. Kolejna noc zarwana..[/QUOTE]

No ja jeszcze chwileczkę posiedzę ;) pa miłych snów :lol: