ANIMAdn Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 podnoszę temat babci Majeczki!!! Oby znalazł się dla niej domek na święta! trzymam kciuki! To straszne jak dużo bied szuka domków a ludzie wolą kupić szczenię niż pomóc jakiejś bidulce :( Quote
danka4u1 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='stonka1125']Wrzucam na fb[/QUOTE] Dzięki kochana. Ja nie potrafię się jeszcze swobodnie tam poruszać,a to pewna szansa dla staruszki. Dzięki:loveu::loveu: [quote name='ANIMAdn']podnoszę temat babci Majeczki!!! Oby znalazł się dla niej domek na święta! trzymam kciuki! To straszne jak dużo bied szuka domków a [B]ludzie wolą kupić szczenię niż pomóc jakiejś[/B] [B]bidulce[/B] :([/QUOTE] Dzięki za przybycie na wątek staruszki. Masz rację..tak to juz jest, a Majeczka- stareńka nie ma czasu. Może ktos przygarnie ją na ten zimowy czas. Quote
gonia66 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='ANIMAdn']podnoszę temat babci Majeczki!!! Oby znalazł się dla niej domek na święta! trzymam kciuki! To straszne jak dużo bied szuka domków a ludzie wolą kupić szczenię niż pomóc jakiejś bidulce :([/QUOTE] [quote name='danka4u1']Dzięki kochana. Ja nie potrafię się jeszcze swobodnie tam poruszać,a to pewna szansa dla staruszki. Dzięki:loveu::loveu: Dzięki za przybycie na wątek staruszki. Masz rację..tak to juz jest, a Majeczka- stareńka nie ma czasu. Może ktos przygarnie ją na ten zimowy czas.[/QUOTE]Tym bardziej, ze święta w tym schronisku to wyjatkowo trudny czas do przetrwania...Kto nie wierzy, niech zajrzy do wątku Frania...tam troche więcej w tym temacie... Takie staruszki jak Majeczka będa w wyjątkowo trudnej sytuacji w święta... Chyba, ze się tam coś zmieniło na lepsze... Quote
Paula95 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Do góry, żeby ktoś Cię zauważył i pokochał! Quote
Monday Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Dajcie kontakt do ogłoszeń. Ona jest w obornikach??? Quote
AgusiaP Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Jestem i ja na zaproszenie Danusi. Jejciu jaka biedna ta Majeczka...:-(:-(:-( Może napiszcie do Renaty5 ona prowadzi DT dla staruszków. Quote
aniao Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Monday']Dajcie kontakt do ogłoszeń. Ona jest w obornikach???[/QUOTE] Monday, napisałam już w wątku Strzały. musimy się jakoś podzielić :) np. Ty ogłaszasz Strzałę, a ja Majkę :) Quote
Havanka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Jestem na zaproszenie Danusi. Tyle tych nieszczęść, ze człowiek nie jest w stanie wszystkim pomóc. Mogę zaoferować trochę ogłoszeń malutkiej i ewentualnie bazarek, jeżeli potrzebna będzie kasa. Quote
Jasza Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Jestem i ja. Co prawda bez pomysłów..ale może pomogę w ogłoszeniach? Przydałyby się jeszcze jakieś zdjęcia i telefon kontaktowy. Mała jest świetna. Quote
Monday Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='aniao']Monday, napisałam już w wątku Strzały. musimy się jakoś podzielić :) np. Ty ogłaszasz Strzałę, a ja Majkę :)[/QUOTE] Obojętne - mogę Majkę ogłaszać. Tylko dajcie telefon. A bierzecie pod uwagę hotel? Można by zacząć zbierać deklaracje jeżeli tak. Ale dla niej to typowy hotel domowy. Kikoku chyba taki prowadzi Napisałam do AnnaA - ona ma kilka psów, ale może jakiś sąsiad jest pod wrażeniem tego co robi i chciałby pomóc ;) Quote
AnnaA Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Przykro mi bardzo, ale moi sąsiedzi zupełnie nie rozumieją tego co robię. A na ich wrażliwośc nie ma co liczyc. Ja mogę tylko zaoferowac niewielka pomoc finansową, gdyby małą udało się umieścic u np.Renatki - tam gdzie był Opalik. Quote
Mika31 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Renatka teraz ma umierającego pieska nie wiem czy się zgodzi Quote
Angel Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='marysia55']Też tu zaglądam ( z podpisu Danusi) do babuni. To przykre najpierw dom i rodzina , później schron. Najpierw kochany , malutki szczeniak potem dorosły psiak który przestaje być potrzebny. Samo życie.[/QUOTE] ja pomomo ze mam jamnika- a kiedys tej rasy nie cierpiałam, jednak dostałam w prezencie przedłuzacza i kiedys wady stały sie dla mnie zaletami tej rasy ! NIe potrafiłabym jej oddac nigdy.. ! wiec nie rozumiem takich ludzi. Quote
Angel Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='Havanka']Jestem na zaproszenie Danusi. Tyle tych nieszczęść, ze człowiek nie jest w stanie wszystkim pomóc. Mogę zaoferować trochę ogłoszeń malutkiej i ewentualnie bazarek, jeżeli potrzebna będzie kasa.[/QUOTE] bazarek jak najbardziej ! :) Quote
danka4u1 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Kobiety, ale Was tutaj tłum. Wszyscy- prawie- których prosiłam o pomoc ,przybyli do babuli.[B] Bardzo Wam dziękuję za przybycie.[/B] Dziewczyny biją się, która będzie robić ogłoszenia. Jestescie wielkie. [B]Angel[/B], ja na szybciutko i z doskoku dziś, bo wtorki mam makabryczne w szkole i dopiero teraz mogę chwilę być na dogo- [B]prosiły dziewczyny o kontakt do ogłoszeń[/B]. Nie wiem, czy podałaś, bo Ty tez dziś miałaś " upojny" dzień. Jak sprawdzian? Myślę, że wszystko w porządku. Dowiedz się coś więcej o suni. Jak się zachowuje, czy jest w miarę jak na swój wiek zdrowa- to oczywiście możesz tylko zaobserwować, bo nie mam złudzeń,że ktoś udzieli Ci Fachowej informacji.. [B]Havanka chciała zrobić bazarek dla suni. [/B]Pomyślcie o [B]fantach;[/B] każdy coś tam znajdzie, a kasa biedactwu przyda się, bo nie ma nic.Sprawy DT ani tym bardziej hotelu to nie załatwi, ale trzeba od czegoś zacząć. U Reni rzeczywiście trwa ciągle zła passa, nic dziwnego, bo ma staruszki..Bywam na jej wątkach i aż serce boli czytać to, a co dopiero przeżywać w realu na codzień.. Quote
xxxx52 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Moze u Kariny w hoteliku jest wolne miejsce? Quote
Havanka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Tak, obiecałam bazarek i zrobie. Postaram się w niedzielę. Wcześniej nie dam rady. Gdyby ktoś chciał coś dorzucić, to czekam na info. Siostra przywiozła mi trochę fajnych ubrań, więc na początek coś mam. Quote
dara9 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Majeczka ma szczęście, że tu trafiła...i to na takie wspaniałe cioteczki! Quote
Recommended Posts