Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

masuimi33 napisał(a):
oki czekam do środy na znaka;D

już wiadomo ! jada do DT i możesz przelac kase ale jutro :) dziękuje bardzo :loveu: podam konto jak dostane :) i przepraszam ze tak wyludzam ale to naprawde potrzebne ..

Posted

fanta33 napisał(a):
masuimi33 została zbanowana przez Piankę za to że się wypowiedziała na temat usypiania psów szczeniaków
będzie dopiero po 23 01 pozdrawiam

Ojej :(
Mogę link do wątku, gdzie wypowiadała się Masuimi?

Posted

to watek tych szczeniaków co podaje Angel wyżej...ale wiesz nic tam nie było szczególnego widocznie xxxx52 i Pianka to koleżanki bo masuimi33 została zbanowana właściwie za to że przeciwstawiła się usypianiu szczeniaków w wypowiedzi xxxx52 i tyle
wypowiedz została usunięta;/

Posted

masuimi33 napisał(a):
czemu??? ponieważ nie miały racji..;D
no cóż ale jestem i tak byłam cały czas;D

Haha ;D Nie wiedziałam, że można tak sobie usuwać czyjeś posty, bo ktoś ma inne poglądy :P
Ale i tak fajnie, że już jesteś :)

Posted

Telefony standardowe po których smsa z adresem brak .....
Poczekajcie do jutra to zdam relację dokładną, bo jedziemy do weta pobrać zeskrobiny cały czas strupki nowe...ech I byłam też u Ali z katowic która ma już 3 sunie, to do jej weterynarza jedziemy.

Posted

Dzieki kochana :) a ja chodzę dziś jak z duszą na ramieniu :( tyle się o gronkowcu naczytałam a tego właśnie nei braliśmy pod uwagę podczas diagnozy...a na tym grzbiecie jak tylko przestaję cokolwiek robić z nią to dzieją się cuda :( ech byle do jutra...

Posted

cioteczki dzwoniła do mnie pani chciała adoptowac naszego Maila ,ale on juz dawno w adopcji musiało sie jeszcze jakies ogłoszenie zawieruszyc .Pani chce adoptowac ,,coś,,w typie westa.Czy mozecie sie z pania skontaktowac i podesłac jej jakies psiaki westowate?

Posted

Wróciliśmy z katowic dopiero godzinę temu bo nas Kasia na zakupy wyciągnęła :D
Wyobraźcie sobie że Polla ma czystą skórę!!!a przynajmniej nie ma tam żadnego nużeńca ani żadnej innej zarazy...mogą to być jedynie jakieś grzybki które już dobrze leczymy właśnie imaverolem. To czemu się tak drapie będzie konsultowała Pani weterynarz z jakimś znanym dermatologiem jeszcze ale jest podejrzenie nie tylko alergii ale czasami podczas niedoboru cynku powstają problemy skórne....zobaczymy co powie dermatolog.
Dostaliśmy jedynie jeszcze Advocate taki preparat przeciw wszystkim grzybkom i innym żyjątkom do wkropienia, jeszcze zamówiłam imaverol bo mi się już kończy.

20 zł dołożyła się Pani Ala do badania w sumie razem z tym preparatem zaplaciliśmy 48 zł.