Iljova Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Cześć Czekoladko jak spędziłaś dzisiejszy dzień??? Quote
evel Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Miałam wczoraj telefon. I nie wiem sama... Quote
evel Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Starszy pan. Ze Śląska. Miał sunię sheltie, zeszło jej się ostatnio i pan szuka psiaka, bo się źle czuje sam. Zgodził się na wizytę, sam zapytał o sterylkę. Jest gotowy pokryć koszty transportu. Poleciłam mu się przespać z tym i za parę dni do mnie zadzwonić. Zobaczymy ;) Quote
sacred PIRANHA Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 ty nie kombinuj tylko szukaj kogos spradzwonego do wizyty przedadopcyjnej...:-P Quote
plina Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 O, w końcu coś!! Mam nadzieję, że pan się jeszcze odezwie! Interesująca propozycja :) Quote
.blueberry. Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 gdzie na śląsku konkretnie? może gdzieś w mojej okolicy Quote
evel Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Dokładniej to Żory. Szukam kogoś normalnego do wizyty ;) Quote
panbazyl Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 no jak będę w niedzielę na swoim kompie to mam nadzieję poczytać, ze to ten dom (oby). w każdym razie trzymam kciuki za akcję :) Quote
Betbet Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 A jak bardzo starszy?:/ Żeby nie zszedł przed małą...wiem że to głupio brzmi, ale wiecie... te wszystkie biedne psy które lądują w schronie po śmierci właścicieli... Oczywiście życzę panu sto lat zycia! Quote
evel Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Betbet napisał(a):A jak bardzo starszy?:/ Żeby nie zszedł przed małą...wiem że to głupio brzmi, ale wiecie... te wszystkie biedne psy które lądują w schronie po śmierci właścicieli... Oczywiście życzę panu sto lat zycia! Też się tego troszkę obawiam, ale myślę, że wszystkie ewentualne wątpliwości rozwieje wizyta p/a. Quote
.blueberry. Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 dziewczyny podajcie prosze adres do wysyłki na PW bo pudło jutro do wysłania. Nie będziecie złe jeśli się trochę ciuszki na bazarek pogniotą? Bo miałam za małe kartony a chciałam żeby jak najwięcej weszło :) Quote
Iljova Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 .blueberry. napisał(a):dziewczyny podajcie prosze adres do wysyłki na PW bo pudło jutro do wysłania. Nie będziecie złe jeśli się trochę ciuszki na bazarek pogniotą? Bo miałam za małe kartony a chciałam żeby jak najwięcej weszło :) Wyprasują sobie, będą mialy zajęcie :eviltong: Quote
evel Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Wysłałam PW. Przepraszam, że dopiero teraz, kompletnie mi wyleciało :oops: Quote
.blueberry. Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Nic nie szkodzi. Nie mogłam pudła unieść więc prasowania sporo :evil_lol: Jutro pójdzie paczucha a rzeczy przeznaczcie na jakiego psiaka chcecie. Jak bazarek będzie gotowy to podeślijcie linka a pomogę zapraszać :) Quote
panbazyl Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 chwilowo znów na dogo. jak zrobicie bazarek to linka proszę wklejcie - pooglądam co tam nowego :) Quote
evel Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Rany. Dostałam maila. Obiecującego maila. Chyba z tego wszystkiego nie usnę :evil_lol: Pan chwilowo milczy, przedzwonię do niego może jutro i już. Quote
sacred PIRANHA Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 szukamy kogos do wizyty przedadopcyjnej we Wrocławiu??:-) Quote
evel Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Szukamy. Próbowałam się dobić do furciaczkowej w związku z jej podróżą z Faflunem, ale nie udało mi się :evil_lol: Co do maila - pani jest weterynarzem, jest tu zresztą nawet zalogowana, uśpili swoją sunię pinczerkę i szukają spokojnego psiaka, w zamierzeniu miałby mieszkać u mamy, ale w razie czego pani Czekoladkę porwie do siebie. Nie jest zresztą przekonana, czy mamie malucha odda, hahaha :D Ale - jak to mówią - pożyjemy, zobaczymy. Jestem dobrej myśli. Quote
azalia Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Evel,a dlaczego kazałaś panu się 'przespać" z decyzją?Coś Cię zaniepokoiło?A może by się udało jakiegoś jeszcze pieska wyadoptować,jak jest dwoje chętnych,może któreś znich zgodzi się na innego fajnego. Quote
sacred PIRANHA Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 no jak fur powiedziałam ze trzeba będzie Fafluna z Czeko razem wysłać najprawdopodobniej, niestety wizja wycieczki przez sama fur upadła, wiec i transportu trzeba będzie jakby co szukac... kto tam z wrocławia jest sensowny do przeprowadzenia wizyty? Quote
Recommended Posts