Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Starszy pan. Ze Śląska. Miał sunię sheltie, zeszło jej się ostatnio i pan szuka psiaka, bo się źle czuje sam. Zgodził się na wizytę, sam zapytał o sterylkę. Jest gotowy pokryć koszty transportu. Poleciłam mu się przespać z tym i za parę dni do mnie zadzwonić. Zobaczymy ;)

Posted

A jak bardzo starszy?:/ Żeby nie zszedł przed małą...wiem że to głupio brzmi, ale wiecie... te wszystkie biedne psy które lądują w schronie po śmierci właścicieli... Oczywiście życzę panu sto lat zycia!

Posted

Betbet napisał(a):
A jak bardzo starszy?:/ Żeby nie zszedł przed małą...wiem że to głupio brzmi, ale wiecie... te wszystkie biedne psy które lądują w schronie po śmierci właścicieli... Oczywiście życzę panu sto lat zycia!

Też się tego troszkę obawiam, ale myślę, że wszystkie ewentualne wątpliwości rozwieje wizyta p/a.

Posted

dziewczyny podajcie prosze adres do wysyłki na PW bo pudło jutro do wysłania. Nie będziecie złe jeśli się trochę ciuszki na bazarek pogniotą? Bo miałam za małe kartony a chciałam żeby jak najwięcej weszło :)

Posted

.blueberry. napisał(a):
dziewczyny podajcie prosze adres do wysyłki na PW bo pudło jutro do wysłania. Nie będziecie złe jeśli się trochę ciuszki na bazarek pogniotą? Bo miałam za małe kartony a chciałam żeby jak najwięcej weszło :)

Wyprasują sobie, będą mialy zajęcie :eviltong:

Posted

Nic nie szkodzi. Nie mogłam pudła unieść więc prasowania sporo :evil_lol: Jutro pójdzie paczucha a rzeczy przeznaczcie na jakiego psiaka chcecie. Jak bazarek będzie gotowy to podeślijcie linka a pomogę zapraszać :)

Posted

Rany. Dostałam maila. Obiecującego maila. Chyba z tego wszystkiego nie usnę :evil_lol:

Pan chwilowo milczy, przedzwonię do niego może jutro i już.

Posted

Szukamy. Próbowałam się dobić do furciaczkowej w związku z jej podróżą z Faflunem, ale nie udało mi się :evil_lol:

Co do maila - pani jest weterynarzem, jest tu zresztą nawet zalogowana, uśpili swoją sunię pinczerkę i szukają spokojnego psiaka, w zamierzeniu miałby mieszkać u mamy, ale w razie czego pani Czekoladkę porwie do siebie. Nie jest zresztą przekonana, czy mamie malucha odda, hahaha :D

Ale - jak to mówią - pożyjemy, zobaczymy. Jestem dobrej myśli.

Posted

Evel,a dlaczego kazałaś panu się 'przespać" z decyzją?Coś Cię zaniepokoiło?A może by się udało jakiegoś jeszcze pieska wyadoptować,jak jest dwoje chętnych,może któreś znich zgodzi się na innego fajnego.

Posted

no jak fur powiedziałam ze trzeba będzie Fafluna z Czeko razem wysłać najprawdopodobniej, niestety wizja wycieczki przez sama fur upadła, wiec i transportu trzeba będzie jakby co szukac...
kto tam z wrocławia jest sensowny do przeprowadzenia wizyty?