Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evel - ceny to ja Ci nie pomogę, bo sama nie wiem :) o ringówce - to jest podstawowy element wyjadowy każdego co wystawia psy - na czyms takim biega sie z psem na ringu - tylko się dobiera oczywiście kolor do psa czy do siebie - tu sa dwie szkoły - jedna lepsza od drugiej. podaj tam długość linki całościowo i jak się uda to szerokość (ta sie wydaje raczej dla średniego psa).

Posted

Iljova napisał(a):
Evel ale masz śliczne psie stadko, które pozowało do prezentacji, takie spokojne, grzeczne i pewnie wogóle nie rozrabiają :???: :megagrin:

Prawda? Grzeczne, cichutkie, kurzą się tylko nieco, ale to chyba ich jedyna wada :evil_lol:

panbazyl napisał(a):
evel - ceny to ja Ci nie pomogę, bo sama nie wiem :) o ringówce - to jest podstawowy element wyjadowy każdego co wystawia psy - na czyms takim biega sie z psem na ringu - tylko się dobiera oczywiście kolor do psa czy do siebie - tu sa dwie szkoły - jedna lepsza od drugiej. podaj tam długość linki całościowo i jak się uda to szerokość (ta sie wydaje raczej dla średniego psa).

Chyba ogarnęłam jako-tako :) Jeszcze pomierzyć muszę to i owo i już. Uff.

Posted

.blueberry. napisał(a):
Trafiłam przez przypadek do czekoladowej panienki. Może rzeczy na bazarek potrzebne? Bo tak chodzę po wątkach i rozdaję :)

Zbiórkę rzeczy na bazar prowadzimy na bieżąco, więc jakby co to chętnie przyjmiemy :)

Posted

no na razie bazar ma otworzony na sterylke i mieszkanko pewnie.
trzeba by ja przed wakacjami już zameldować gdzieś na stałe. Może by jej nowy domek fundnął wtedy jakieś ładne wakacje?