furciaczek Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Zostawilam drzwi do domu otwarte...chwila nieuwagi i.... (ta co miala tak nic nie jesc:evil_lol: ) Quote
Iljova Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ja nie mogę :evil_lol: a to łobuziara :loveu: taka cicha woda ??? Ślicznie wygląda jest taka słodka , poprostu cudowna :lol: Quote
evel Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 No przecież nie je, właśnie wypluwa, bo niedobra drożdżówka, a fe! :evil_lol: Bazara robię, ale nie mam pojęcia jakie ceny zapodać :mdleje: Gdyby ktoś był chętny mi pomóc, zapraszam na GG:4489731 :modla: A bazar będzie o tu: http://www.dogomania.pl/threads/206361 Quote
Iljova Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Evel ale masz śliczne psie stadko, które pozowało do prezentacji, takie spokojne, grzeczne i pewnie wogóle nie rozrabiają :???: :megagrin: Quote
panbazyl Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 evel - ceny to ja Ci nie pomogę, bo sama nie wiem :) o ringówce - to jest podstawowy element wyjadowy każdego co wystawia psy - na czyms takim biega sie z psem na ringu - tylko się dobiera oczywiście kolor do psa czy do siebie - tu sa dwie szkoły - jedna lepsza od drugiej. podaj tam długość linki całościowo i jak się uda to szerokość (ta sie wydaje raczej dla średniego psa). Quote
evel Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Iljova napisał(a):Evel ale masz śliczne psie stadko, które pozowało do prezentacji, takie spokojne, grzeczne i pewnie wogóle nie rozrabiają :???: :megagrin: Prawda? Grzeczne, cichutkie, kurzą się tylko nieco, ale to chyba ich jedyna wada :evil_lol: panbazyl napisał(a):evel - ceny to ja Ci nie pomogę, bo sama nie wiem :) o ringówce - to jest podstawowy element wyjadowy każdego co wystawia psy - na czyms takim biega sie z psem na ringu - tylko się dobiera oczywiście kolor do psa czy do siebie - tu sa dwie szkoły - jedna lepsza od drugiej. podaj tam długość linki całościowo i jak się uda to szerokość (ta sie wydaje raczej dla średniego psa). Chyba ogarnęłam jako-tako :) Jeszcze pomierzyć muszę to i owo i już. Uff. Quote
Iljova Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Wiesz od czasu do czasu do pralki i są czyste :diabloti: i jeść nie wołają :evil_lol: :evil_lol: Quote
plina Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Oo, Czekoladka widzę lukrowa dziewczyna. I drożdżówki wybiera z kruszonką.. no, co raz więcej mamy wspólnego :cool3::loveu: Quote
panbazyl Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='evel']N A bazar będzie o tu: http://www.dogomania.pl/threads/206361 no to na bazarek wędrujemy :) Quote
Mgielka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 A ja myslalam,ze sunia juz dawno w nowym domku:( Quote
.blueberry. Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Trafiłam przez przypadek do czekoladowej panienki. Może rzeczy na bazarek potrzebne? Bo tak chodzę po wątkach i rozdaję :) Quote
evel Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 .blueberry. napisał(a):Trafiłam przez przypadek do czekoladowej panienki. Może rzeczy na bazarek potrzebne? Bo tak chodzę po wątkach i rozdaję :) Zbiórkę rzeczy na bazar prowadzimy na bieżąco, więc jakby co to chętnie przyjmiemy :) Quote
.blueberry. Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 To dawać adres na PW i postaram się przesłać jeszcze jutro :) Quote
Jasza Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 A tak zaglądam...i się dziwię, że mała jeszcze nie w domu... Quote
panbazyl Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 no na razie bazar ma otworzony na sterylke i mieszkanko pewnie. trzeba by ja przed wakacjami już zameldować gdzieś na stałe. Może by jej nowy domek fundnął wtedy jakieś ładne wakacje? Quote
panbazyl Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 podrzucę pannę - na razie cicho jakoś - na bazarze też.... Quote
furciaczek Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Nie wiem...o nia to domki powinny sie zabijac ehhh Quote
Mgielka Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Teraz ludzie nie mysla raczej o adopcji,lecz o swietach wielkanocnych:( Moze po swietach ktos ja wypatrzy...? Quote
panbazyl Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 no to "promocję" świąteczną trzeba robić na Czeko :) Quote
Recommended Posts