evel Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 chi23 napisał(a):Cały dzień chodzi za mną sprawa Czoko:shake: Nie wiem już co ze sobą zrobić:roll: Ja Ci mogę podpowiedzieć :siara: Quote
chi23 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 evel napisał(a):Ja Ci mogę podpowiedzieć :siara: Widziałam już dziesiątki biedaków w schronie albo na dogo ale nie ma takiej drugiej czekoladki:wallbash: Quote
evel Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 chi23 napisał(a):Widziałam już dziesiątki biedaków w schronie albo na dogo ale nie ma takiej drugiej czekoladki:wallbash: Ano nie ma :) Nasza Czekoladka jest najsłodsza na świecie i nic na to nie poradzimy :evil_lol: Quote
chi23 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Trzeciego psa to ja nie za bardzo, tzn my się nawet przymierzaliśmy do mastifa tybetańskiego ale Kapsel serdecznie nienawidzi psów. A Gabi była od szczeniaka. Nie wiem co by było z dorosłą sunią:shake: Quote
plina Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 chi23 napisał(a):Cały dzień chodzi za mną sprawa Czoko:shake: Nie wiem już co ze sobą zrobić:roll: Ja to nie wiesz? :crazyeye: Ją nic, tylko brać!! Quote
plina Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 chi23 napisał(a):Trzeciego psa to ja nie za bardzo, tzn my się nawet przymierzaliśmy do mastifa tybetańskiego ale Kapsel serdecznie nienawidzi psów. A Gabi była od szczeniaka. Nie wiem co by było z dorosłą sunią:shake: E tam, jak moje psy pogodziły się z tymczsowiczką to już wszytko jest możliwe. A trzeci pies to akurat, uwierz, da się życ ;) Quote
chi23 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 plina napisał(a):E tam, jak moje psy pogodziły się z tymczsowiczką to już wszytko jest możliwe. A trzeci pies to akurat, uwierz, da się życ ;) Jakie masz psy?:cool3: Ja asta;) Na spacerach wychodzi z siebie po prostu, bo gdzieś tam 50 metrów przed nami idzie pies.. Szarpie i drze się w niebogłosy.. A co dopiero mówić o obcym psie na "jego" terytorium. Wiem że da się żyć, zwłaszcza że Czekoladka jest praktycznie bezproblemowa..:loveu::loveu: Quote
plina Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 chi23 napisał(a):Jakie masz psy?:cool3: Ja asta;) To som potwory. Na śniadanie piją krew. Są nieprzewidywalne i nadzwyczaj szybkie. Posiadają broń: umiejętność doskonałego żebrania. Może nie dorównują wielkością astom, ale nie należy im ubliżać. Są gotowe zrobić sieczkę z Twojej kości piszczelowej. Lepiej na nie uważać. Oto dwa okazy: Uploaded with ImageShack.us Quote
panbazyl Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 faktycznie - potworowate te bestie małe :) ale sympatycznie potworne. Quote
plina Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 panbazyl napisał(a):faktycznie - potworowate te bestie małe :) ale sympatycznie potworne. Na Twoim miejscu bałabym się zasnąć. Zadzierać z moją zgrają to nie zabawa. Czekamy na odzew z ogłoszeń. Był może choć jeden telefon?? Quote
evel Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Cisza :shake: Ale dzwonią najczęściej w weekendy, więc zobaczymy ;) Quote
panbazyl Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 plina napisał(a):[ Na Twoim miejscu bałabym się zasnąć. Zadzierać z moją zgrają to nie zabawa. Czekamy na odzew z ogłoszeń. Był może choć jeden telefon?? e tam. Mam swoją dość też ciekawą zgraję - 3 labiszony i 1 kot perski (jego to się pół wsi boi, bo nie dość ze wygląd jakiś kosmiczny to jak miauknie to potem krążą plotki, ze jakieś dzikie stwory po lesie krążą. a kiedyś jak siadl na szosie na środku to ludzi chodzili dookola, bo sie go boją po prostu) evel - gadżety na bazarek mam w ilościach średnio-sporych, więc na wystawie koniecznie do odbioru (nie będę się z tym tarmosić znów na wieś) tylko będę mieć prośbę, ale o tym albo na pv albo na wystawie, mała prośba bezproblemowa :) Quote
plina Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 panbazyl napisał(a):(...) kot perski (jego to się pół wsi boi, bo nie dość ze wygląd jakiś kosmiczny to jak miauknie to potem krążą plotki, ze jakieś dzikie stwory po lesie krążą. a kiedyś jak siadl na szosie na środku to ludzi chodzili dookola, bo sie go boją po prostu) Ale to musi być kocur! :evil_lol: Akurat kotki to jedyne stworzenia których moje psiska się boją, więc możesz czuć się bezpieczna :D Krucho coś z adopcjami, gdzie tylko spojrzę tam psy po rok, dwa w Dt czy hotelach... ech... Quote
panbazyl Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 plina napisał(a):Ale to musi być kocur! :evil_lol: Akurat kotki to jedyne stworzenia których moje psiska się boją, więc możesz czuć się bezpieczna :D Krucho coś z adopcjami, gdzie tylko spojrzę tam psy po rok, dwa w Dt czy hotelach... ech... to Ukrainiec! Ze Lwowa go przywiozłam. Pers taki z koszmarnie płaską mordą - w dodatku rudo-platynowy, duży i puchaty i czasem się filcuje i go strzygę na irokeza dla przykładu ;) te koty mają wyjątkowo paskudny miauk - jak ranny lew. na jednym z topików ruszyło - poszła adopcja, więc może się zaczyna? Quote
sacred PIRANHA Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 panbazyl napisał(a): na jednym z topików ruszyło - poszła adopcja, więc może się zaczyna? oby oby!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
panbazyl Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 a moze by zgłosić sterylkę do "banku sterylkowego" czy do zwrotu kosztów za zabieg? jest to możliwe? Quote
LadyS Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 panbazyl napisał(a):a moze by zgłosić sterylkę do "banku sterylkowego" czy do zwrotu kosztów za zabieg? jest to możliwe? Jest straszna kolejka tam. Poza tym, uważam, że tutaj jest czas i możliwości na znalezienie pieniędzy, a te z Akcji sterylkowej powinny być przeznaczone na nagłe wypadki. Quote
panbazyl Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 ladySwallow napisał(a):Jest straszna kolejka tam. Poza tym, uważam, że tutaj jest czas i możliwości na znalezienie pieniędzy, a te z Akcji sterylkowej powinny być przeznaczone na nagłe wypadki. tak tak, masz rację.... reszta na pv Quote
evel Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 panbazyl napisał(a):a moze by zgłosić sterylkę do "banku sterylkowego" czy do zwrotu kosztów za zabieg? jest to możliwe? Zgłoszona. Prawdopodobnie będzie 50% zwrotu - kiedy? Tego nie wie nikt. Quote
panbazyl Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 evel napisał(a):Zgłoszona. Prawdopodobnie będzie 50% zwrotu - kiedy? Tego nie wie nikt. no to super! Quote
Recommended Posts