panbazyl Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 furciaczek napisał(a):Mamy juz dwa zainteresowane domki:p to porządnego rentgena zróbcie. (ten tekst w podpisie jest wspaniały!) Quote
Kana Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 O jaaaa! Trzymam kciuki! P.S Chodzi Ci o mój ?? ;> Quote
furciaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Kana napisał(a):O jaaaa! Trzymam kciuki! P.S Chodzi Ci o mój ?? ;> Ooo to jest jeszcze jeden?? Jeden jest z okolicy, jeden z Inowroclawia...chyba od Madalleny...a Twoi to skad sa? Chyba ze o podpis chodzi hihi Quote
furciaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Kana napisał(a):Tak chodzilo o podpis :lol: W pierwszej chwili myslalam ze jeszcze jakis domek ma dzwonic:lol: Quote
Kana Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ejj ale Twój podpis jest zarąbiaszczy! mogę ukraść ? :D Quote
furciaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Kana napisał(a):Ejj ale Twój podpis jest zarąbiaszczy! mogę ukraść ? :D Prosze sie czestowac:evil_lol: Quote
Atomowka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Chciałam tylko powiedzieć Kana, Fur kocham Was Podpis Kany jest mega, od razi go zobaczyłam a i Fur wymiata :):) Quote
azalia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Źeby tylko któryś z domków wypalił,trzymam kciuki. Quote
Iljova Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Trzymam kciuki żeby któryś z domków był właśnie tym wspaniałym na cudownej Czekoladki :-) Quote
panbazyl Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 no to trochę tu poplątałam z tymi podpisami - o piaskownicę mi chodziło :) Też mam wrażenie że część z nas przynosi tu tylko swoje zabawki zeby powkurzać innych. Quote
evel Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Prawdopodobnie w weekend się okaże, ale ćśśś ;) Quote
furciaczek Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jeden domek odpadl, ten z okolic. Zostaje Inowroclaw, evel podesle Ci ich adres mailowy to wyslesz ankietke co:) Sterylka w nastepny piatek. Quote
furciaczek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 anetta napisał(a)::kciuki: A co było nie tak z domkiem? Zdecydowali sie na mlodszego psiaka. Quote
furciaczek Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Domek z Inowroclawia zamilkl, nie zapisalam nr do nich wiec nawet nie zadzwonie i nie dowiem sie na czym stoimy:shake: Wczoraj Czoko zostala odrobaczona:p Quote
panbazyl Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 furciaczek napisał(a): Sterylka w nastepny piatek. proszę, nie wydawajcie bez sterylki.... proszę.... bo potem tak ciężko wyegzekwować. Quote
anetta Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 furciaczek napisał(a):Zdecydowali sie na mlodszego psiaka. Szkoda :( Nadal trzymam za czekoladkę. Quote
furciaczek Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Czoko znokautowala dobermana:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panbazyl Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 furciaczek napisał(a):Czoko znokautowala dobermana:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pazur pokazuje? Quote
evel Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Tego gnojka? :) Fotki byś jakieś pokazała :diabloti: No i ten - napisz mi na PW albo jakoś jak z kosztami za sterylkę i w ogóle. Quote
wilczy zew Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 furciaczek napisał(a):Czoko znokautowala dobermana:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a szczegóły gdzie?? Quote
Recommended Posts