Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znowu mam dostęp do netu, więc jestem !!!!! Dalej siedzisz u Furciaczek ???? Chyba Ci się tam bardzo podoba. OK! Tylko nie zasiedź się zbyt długo ;-) !!!!!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ladySwallow']Szukamy funduszy dla Czeko![/QUOTE]

Bardzo prosimy kochani o podbijanie i choćby o 2 zł !!!
Czeko miała tak potwornego pecha w swoim życiu, że nie możemy dopuścić do tego, aby po raz kolejny oberwała przez ludzi, żeby straciła swoje DT, gdzie jest socjalizowana z powodu braku pieniędzy !
Ja już wpłaciłam ile mogłam, ale to nie wystarczy, bardzo proszę w imieniu ślicznej Czekoladki o pomoc !

Posted

[quote name='furciaczek']Naprawde nikt nie dzwoni?? Wierzyc sie nie chce....

No i to jest niesamowite mają przy aukcjach po 2-3 obserwatorów, jakby zaczarowało.

Może ten weekend pozwoli mi skończyć pomysł na wspólną aukcje, wtedy ode mnie będzie jedna edycja z wyróżnieniem. I poszukam chwili czasu na zrobienie im takich artykułów:

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/jamnik_fredzio_doczekal_sie_swojego_domu_wiecej_wkrotce_170796.html

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/zjawiskowo_piekna_malinka_znalazla_dom_170560.html

kurczątko dobę mam za krótką :(

Posted

Do mnie maniakalnie dzwoni zastrzeżony numer, ale zanim zdążę dobiec do telefonu to się rozłącza - ki czort...? :roll:

Posted

No nie wiem, ten ktoś chyba nie wie, że mam w domu nadaktywnego potwora, który mi zapewnia a raczej wymusza odpowiedni poziom ruchu, a nawet z nawiązką :evil_lol:

Posted

Może to Bugi taki upierdliwy ??? O Zuzance sobie przypomniał to zadzwonił, a co ! :D
Żart, to nie ja i nie Bugi.
Tajemniczy amant ? Tylko czyj - Twój, Zuzy ?

Posted

[quote name='E-S']Może to Bugi taki upierdliwy ??? O Zuzance sobie przypomniał to zadzwonił, a co ! :D
Żart, to nie ja i nie Bugi.
Tajemniczy amant ? Tylko czyj - Twój, Zuzy ?[/QUOTE]

ciężko wyczuć co ??? A możę obydwu ??? ;-)

Posted

Kurna, mam nadzieję, że to ktoś normalny i albo zadzwoni jak człowiek do kobiety* albo sobie da spokój, a nie jakiś psychopata :D

*do kobiety się dzwoni przynajmniej na trzy sygnały, dobrze jest też zadzwonić dwa razy, bo nigdy nie wiadomo, gdzie akurat posiała telefon, a znalezienie takowegoż np. w przepastnej torbie bywa sportem ekstremalnym :evil_lol:

Posted

Anka i Trufi napisał(a):
Nie umiem znaleźć numeru konta, gdzie można przelać jakieś pieniądze dla małej?

Prześlę Ci jutro na PW konto zbiórkowe :)

Posted

Ciągle nie dostałam tego numeru konta. Dziewczyny, nie łatwiej by się zbierało, gdyby ten numer był jednak jakoś wyeksponowany w wątku? Ja się nie zniechęcam, ale jak komuś chodzi po głowie, że chciałby coś dorzucić, to brak informacji może go zniechęcić i nic nie zapłaci... Ile brakuje na ten miesiąc?

Posted

Wysyłałam wczoraj PW do Ciebie, musiało nie dojść... Konto nie może być wyeksponowane, bo jest moim prywatnym kontem, a nazwiskiem i adresem. Daj maila, wyślę dane na maila, bo z tą dogomanią to więcej problemu niż pożytku.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Wysyłałam wczoraj PW do Ciebie, musiało nie dojść... Konto nie może być wyeksponowane, bo jest moim prywatnym kontem, a nazwiskiem i adresem. Daj maila, wyślę dane na maila, bo z tą dogomanią to więcej problemu niż pożytku.

Dokladnie tak, osoby prywatne muszą dzialac innymi kanalami :)

Zagladam do Czekoladki i zapraszam Cioteczki na makaronowy bazarek. Bardzo fajny pomysl. Zbieralam sie z miesiac do wyrobienia dla domownikow, a tu taka niespodzianka na dogomanii. Zakupie gotowca a powiem, ze dzien caly nad nim pracowalam ;)