Iljova Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Znowu mam dostęp do netu, więc jestem !!!!! Dalej siedzisz u Furciaczek ???? Chyba Ci się tam bardzo podoba. OK! Tylko nie zasiedź się zbyt długo ;-) !!!!! Quote
E-S Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='ladySwallow']Szukamy funduszy dla Czeko![/QUOTE] Bardzo prosimy kochani o podbijanie i choćby o 2 zł !!! Czeko miała tak potwornego pecha w swoim życiu, że nie możemy dopuścić do tego, aby po raz kolejny oberwała przez ludzi, żeby straciła swoje DT, gdzie jest socjalizowana z powodu braku pieniędzy ! Ja już wpłaciłam ile mogłam, ale to nie wystarczy, bardzo proszę w imieniu ślicznej Czekoladki o pomoc ! Quote
Isadora7 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='furciaczek']Naprawde nikt nie dzwoni?? Wierzyc sie nie chce.... No i to jest niesamowite mają przy aukcjach po 2-3 obserwatorów, jakby zaczarowało. Może ten weekend pozwoli mi skończyć pomysł na wspólną aukcje, wtedy ode mnie będzie jedna edycja z wyróżnieniem. I poszukam chwili czasu na zrobienie im takich artykułów: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/jamnik_fredzio_doczekal_sie_swojego_domu_wiecej_wkrotce_170796.html http://www.wiadomosci24.pl/artykul/zjawiskowo_piekna_malinka_znalazla_dom_170560.html kurczątko dobę mam za krótką :( Quote
LadyS Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Podnosimy Czeko! Odnowiłam Cinkowi ogłoszenia - i nic. Zero telefonów. Quote
Iljova Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Też tego nie rozumię ona jest takim słodkim i kochanym psiakiem :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Isadora7 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='ladySwallow']Podnosimy Czeko! Odnowiłam Cinkowi ogłoszenia - i nic. Zero telefonów.[/QUOTE] Walczymy, walczymy co nas nie zabije to nas wzmocni Quote
evel Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Do mnie maniakalnie dzwoni zastrzeżony numer, ale zanim zdążę dobiec do telefonu to się rozłącza - ki czort...? :roll: Quote
Iljova Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 czyżby ktoś chciał tylko zadbać o Twoją kondycje? żebyś miała trochę ruchu ? Quote
evel Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 No nie wiem, ten ktoś chyba nie wie, że mam w domu nadaktywnego potwora, który mi zapewnia a raczej wymusza odpowiedni poziom ruchu, a nawet z nawiązką :evil_lol: Quote
E-S Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Może to Bugi taki upierdliwy ??? O Zuzance sobie przypomniał to zadzwonił, a co ! :D Żart, to nie ja i nie Bugi. Tajemniczy amant ? Tylko czyj - Twój, Zuzy ? Quote
Iljova Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='E-S']Może to Bugi taki upierdliwy ??? O Zuzance sobie przypomniał to zadzwonił, a co ! :D Żart, to nie ja i nie Bugi. Tajemniczy amant ? Tylko czyj - Twój, Zuzy ?[/QUOTE] ciężko wyczuć co ??? A możę obydwu ??? ;-) Quote
evel Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Kurna, mam nadzieję, że to ktoś normalny i albo zadzwoni jak człowiek do kobiety* albo sobie da spokój, a nie jakiś psychopata :D *do kobiety się dzwoni przynajmniej na trzy sygnały, dobrze jest też zadzwonić dwa razy, bo nigdy nie wiadomo, gdzie akurat posiała telefon, a znalezienie takowegoż np. w przepastnej torbie bywa sportem ekstremalnym :evil_lol: Quote
LadyS Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Nic kompletnie. Przypominam również, że zbieramy na hotelowanie Czeko. Quote
LadyS Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Zapraszamy na bazar z makaronami domowej roboty, m.in. dla Czeko: http://www.dogomania.pl/threads/204193 Quote
Anka i Trufi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Nie umiem znaleźć numeru konta, gdzie można przelać jakieś pieniądze dla małej? Quote
LadyS Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Anka i Trufi napisał(a):Nie umiem znaleźć numeru konta, gdzie można przelać jakieś pieniądze dla małej? Prześlę Ci jutro na PW konto zbiórkowe :) Quote
Anka i Trufi Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ciągle nie dostałam tego numeru konta. Dziewczyny, nie łatwiej by się zbierało, gdyby ten numer był jednak jakoś wyeksponowany w wątku? Ja się nie zniechęcam, ale jak komuś chodzi po głowie, że chciałby coś dorzucić, to brak informacji może go zniechęcić i nic nie zapłaci... Ile brakuje na ten miesiąc? Quote
LadyS Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Wysyłałam wczoraj PW do Ciebie, musiało nie dojść... Konto nie może być wyeksponowane, bo jest moim prywatnym kontem, a nazwiskiem i adresem. Daj maila, wyślę dane na maila, bo z tą dogomanią to więcej problemu niż pożytku. Quote
fiorsteinbock Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ladySwallow napisał(a):Wysyłałam wczoraj PW do Ciebie, musiało nie dojść... Konto nie może być wyeksponowane, bo jest moim prywatnym kontem, a nazwiskiem i adresem. Daj maila, wyślę dane na maila, bo z tą dogomanią to więcej problemu niż pożytku. Dokladnie tak, osoby prywatne muszą dzialac innymi kanalami :) Zagladam do Czekoladki i zapraszam Cioteczki na makaronowy bazarek. Bardzo fajny pomysl. Zbieralam sie z miesiac do wyrobienia dla domownikow, a tu taka niespodzianka na dogomanii. Zakupie gotowca a powiem, ze dzien caly nad nim pracowalam ;) Quote
Anka i Trufi Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 No to faktycznie coś nie doszło. Poproszę na maila: an.cichosz@gmail.com :) Quote
Recommended Posts