Jasza Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Jak tam, dalej cisza? Czekolada ma dużo ogłoszeń? Dobry tekst? Quote
evel Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Muszę zmienić tekst. Jak wrócę z Zu to się za to zabiorę. A ogłoszenia zamawiamy w pakiecie na bazarku, więc na razie czekamy na swoją kolejkę. Nie wierzę, że tak bezproblemowy pies jeszcze czeka :shake: Quote
panbazyl Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ogólnie wszystkie psy co znam na dogo z tego działu - wszystkie teraz czekają i jest jakiś koszmarny zastój.... Nie ta pora roku czy co???? Quote
Iljova Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 panbazyl napisał(a):ogólnie wszystkie psy co znam na dogo z tego działu - wszystkie teraz czekają i jest jakiś koszmarny zastój.... Nie ta pora roku czy co???? Pewnie zamarzly oczy i nie mogą nic zobaczyć. Nawet to słońce nie wystarcza żeby je rozmrozić :-( Quote
fiorsteinbock Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 panbazyl napisał(a):ogólnie wszystkie psy co znam na dogo z tego działu - wszystkie teraz czekają i jest jakiś koszmarny zastój.... Nie ta pora roku czy co???? Niestety i ja mam takie odczucia :( Quote
Betbet Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 evel sprawdź dokłądnie ten pakiet ogłoszeń. Najczęściej ogłoszenia z tych pakietów idąw bardzo mało odwiedzane miejsca, gdzie równie dobrze można by nie ogłaszać. To absolutnie nie jest żadne oskarżenie, tlyko po prostu warto sprawdzić klikalność danych serwisów ogłoszeniowych. Może zamiast 50 ogłoszń, na które nikt nie zajrzy lepiej sprężyć się i dać kilka ogłoszeń w miejscach bardzo popularnych? Quote
LadyS Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Betbet napisał(a):evel sprawdź dokłądnie ten pakiet ogłoszeń. Najczęściej ogłoszenia z tych pakietów idąw bardzo mało odwiedzane miejsca, gdzie równie dobrze można by nie ogłaszać. To absolutnie nie jest żadne oskarżenie, tlyko po prostu warto sprawdzić klikalność danych serwisów ogłoszeniowych. Może zamiast 50 ogłoszń, na które nikt nie zajrzy lepiej sprężyć się i dać kilka ogłoszeń w miejscach bardzo popularnych? Całkowicie popieram. Quote
panbazyl Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 macie rację. Ludzie raczej odwiedzaja dwa, trzy miejsca a nie 30 czy 40, no chyba że chcą kupić super auto czy dom, ale w poszukiwaniu psiaka to raczej nie.... Tak myśle. Quote
Betbet Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Czaem wystarczy 1 ogłoszenie ale w bardzo dobrym miejscu, nie znam waszych okolic, nie wiem co ludzie kupują, jakie gazety lokalne czy gdzie zaglądają, na jakie storny internetowe. Ale warto powęszyć i wykupić tam ogłoszenie, jedno będzie kosztowało 10-20 zł, dam te pieniądze, ale niech to będzie porządne miejsce:) Quote
evel Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Była ogłaszana na najbardziej "chodliwych" portalach. I co? I nic. Quote
sacred PIRANHA Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 evel ona papierowe ogłoszenia miała? a plakaty? no trzeba cos wymyslec bo nam sie zołza zasiedziała u fur Quote
panbazyl Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):evel ona papierowe ogłoszenia miała? a plakaty? no trzeba cos wymyslec bo nam sie zołza zasiedziała u fur bo się polubiły dziewczyny ;) Quote
Iljova Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 panbazyl napisał(a):bo się polubiły dziewczyny ;) No właśnie :-) dobrze im razem. :-) Quote
panbazyl Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 no i Cinek jeszcze na dodatek - moze jakieś zdjęcia kosmity? On mnie rozbraja :) Quote
E-S Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Mam prośbę. Furciaczek na pewno ma zdjęcia Cinka i Czekoladki i ich wspólne w jakimś jednym folderze. Dałoby radę zrzucić ten cały folder ze wszystkimi zdjęciami na picasa do 1 albumu ? Taką galerię ze wszystkimi ich zdjęciami ? wtedy i w ogłoszeniach i na allegro i na fb i tu też można podawać link do galerii, gdzie będą wszystkie zdjęcia. A już poza wszystkim to Furciaczek jest dla mnie mistrzem fotografii i jej zdjęcia to dzieło sztuki, niezwykła zdolność uchwycenia nieprawdopodobnych momentów - mam nadzieję, że Muzzy sie nie obrazi ? :D No. I niechby jej zdjęcia przetrwały dłużej niż wątki psów, które LADA MOMENT POWINNY MIEĆ DS kurde mol ! Quote
furciaczek Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 E-S nie przesadzajmy, fotasy jakies mega fantastyczne to nie sa...ale modelka i model pierwsza klasa:loveu: Tu Czekoladowa galeria: https://picasaweb.google.com/adopcjecc/Czoko# A Tu Cinkowa, wiem ze ma tu swoje wierne fanki:evil_lol: https://picasaweb.google.com/adopcjecc/Cinek# Musze powrzucac stare foty Cinkowe, wczesniej uzywalam tinypic ale foty mi pikslowalo...a tam takie fajne kosmiczne zdiecia:loveu: Poprzenosze pozniej wspolne do jednej galerii i podrzuce linka. :evil_lol: Quote
E-S Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Nie przesadzam. Obiekty obiektami, nie zaprzeczam, że wdzięczne, ale trzeba mieć to "coś", żeby uchwycić takie momenty i psie miny i o klasę aparatu mi nie chodzi, bo to jest niezależne. Albumy sobie w zakładki wrzuciłam, Cinkowy udostępniony przy jego albumie na FB na myśliwskich w potrzebie. Quote
Isadora7 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Wymieniłam mu zdjęcia na SOS http://jamniki.eadopcje.org/psiak/30 Quote
LadyS Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Przypominam, że zbliża się termin zapłacenia za hotel Czeko, a na koncie jest tylko 115 zł. Quote
evel Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Dobra, po wstępnych ustaleniach wygląda to następująco: Musimy zbierać na kolejny miesiąc. Na razie będziemy mieć stówkę debetu, czyli za następny miesiąc musimy zapłacić 300zł. Bardzo proszę w imieniu czekoladowej panienki o nawet najmniejsze wpłaty. Niedługo, jak wyjdzie mi to, co zamierzam, powinien się pojawić bazarek z dość atrakcyjnymi przedmiotami, na które zawsze jest na dogo zapotrzebowanie ;) Wzór na ogłoszenia papierowe mam na kompie, ale ze starym tekstem. Zrobię jeszcze inne. Brakuje mi doby na to wszystko :shake: Quote
LadyS Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Spanielowata Azja z zamojskiego schroniska prosi o pieniążki - zbieramy fundusze na hotel - 300 zł miesięcznie + karma. Prosimy o wsparcie! To jej jedyna szansa! http://www.dogomania.pl/threads/201126 Quote
E-S Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 A ja mam konto ? nie mam konta ... wyślijta. A Cinek ? oj, na jego wątku się dowiem, dobra, już nic. Quote
LadyS Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='E-S']A ja mam konto ? nie mam konta ... wyślijta. A Cinek ? oj, na jego wątku się dowiem, dobra, już nic.[/QUOTE] Cinek na razie zabezpieczony. Wysyłam Pw. Quote
furciaczek Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Naprawde nikt nie dzwoni?? Wierzyc sie nie chce.... Quote
Recommended Posts