Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Raczej nie, ale nigdy nie widomo...Prome tak samo Cinek traktuje a ona po sterylce:)
No i reszta samcow nie wzruszona wiec narazie nic sie tam nie dzieje....ciachac jakos niedlugo?

Mialam gosci, przyszli do Fafla ale puscilam tez Czoko zeby miala troche kontaktu z obcymi ludzmi...byla tez mala dziewczynka, glasiala, tarmosila a Czekoladka w 7 niebie:loveu: Oczywiscie na poczatku chwila pelzanka ale potem latanie i zacieszanie, wtulanie sie w ludzi :)

Posted

Furciaczku, jeśli z Iwką będzie wszystko OK i będziesz miała jak doglądnąć małą - może nie ma sensu czekać nie wiadomo na co... Oczywiście, wcześniej trzebaby małej zrobić przegląd u weta - należy spytać, czy najpierw nie należałoby małej zaszczepić wirusówek?

Tylko się zastanawiam co z kasą :oops: Jak wygląda załatwianie refundacji ze skarbonki sterylkowej? Ile musimy wpłacić, ile ewentualnie odzyskamy?

Posted

Zapłaciłam 200 zł za tymczasowanie Czeko, potwierdź fur, jak dojdzie, poszło z mBanku. Evel, wpisz do pierwszego posta.

Dziś Czeko była w gazecie lubelskiej, ciekawe, czy był odzew...

Posted

Mgielka napisał(a):
Nie bardzo moge pojac,jak to mozna oddac tak sliczna sunie...?

Ja nie moge pojąć,jak mozna ją było doprowadzic do takiego stanu psychicznego,jak to udało sie Natalii.

Posted

brazowa1 napisał(a):
Ja nie moge pojąć,jak mozna ją było doprowadzic do takiego stanu psychicznego,jak to udało sie Natalii.

Masakra jakas...Nie wierze,ze ta Natalia nie odczuwa wyrzutow sumienia,ze ja oddala,ze nie teskni za ta sunia...? Bo przeciez zarowno i pies i czlowiek przeciez przywiazuja sie do siebie...

Posted

brazowa1 napisał(a):
Oj Mgiełko...

Wiem,moze jestem troche naiwna...,ale przeciez nie ma chyba ludzi bez uczuc...Nie wiem co sadzic o tej Natali,nie znam jej i nie bede jej oceniac,ale nieladni postapila z ta sunia...Ja jak bede mogla pomoc finansowo,to niewiele ale pomoge...

Posted

Doszly pieniazki, dziekuje :)
Czoko miewa sie dobrze, powiedzialabym baardzo dobrze :)
Biega, psoci, bawi sie....co chwile podbiega zeby sie wtulic:loveu::loveu:
Jak Czoko biega to kociate maja zakaz wchodzenia na kanape....jak ktorys osmieli sie wejsc to Czekolada wygania:evil_lol:

Czy naprawde nikt sie nie zglasza z ogloszen??!! Wierzyc sie nie chce...

Posted

fur a jak czekolada reaguje na zamkniecie/zostawienie jej samej? drze sie? psoci cos?
zglosila sie do mnie pani z wawy, mam jej dzis wyslac maila z malymi psiakami - mieszkanie w kamienicy, rodzice i 3,5letnia coreczka
mysle, że czekolade tez mozna do nich polecic nie?