sacred PIRANHA Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 będziemy trzymac tutaj wszyscy:-)!!! Quote
Jasza Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Założyłam klonikowi wątek: http://www.dogomania.pl/threads/201557-Czarna-jak-węgielek...malutka-jak-muszelka...SOSNOWIEC?p=16245816#post16245816 A za wizytę dzisiejszą oczywiście mocne kciuki! Quote
LadyS Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Czekolada nadal szuka domu, dom jest niepoważny - dziewczyny napiszą więcej. Quote
Betbet Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Znowu jakaś banda kretynów? Przepraszam za mocne słowo, ale coraz częściej wyprowadzają mnie z równowagi ludzie, którzy marnują czas, nerwy i pieniądze wolontariuszy itp. Quote
furciaczek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Pieknie ;/ Ale dobrze ze wyszlo teraz i Czekoladka nie musiala ponownie zmieniac domku. Quote
*Agnieszka* Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Niestety osoba nie odpowiedzialna!!!!po pierwsze nie było jej w domu)wiedząc że ma dziś wizytę) Po drugie partner jej nie miał o niczym zielonego pojęcia,stwierdził że to pomyłka.... Po 3,Pani po zadzwonieniu do niej zaczęła się "motać"że nie ma jej w domu,nie miała jak się skontaktować.....dziwne miała 2 całe dni,telefon do mnie i do Eweliny także miała..także ktoś tu chyba coś kręci... Nieodpowiedzialność na maxa!!!!!!!!!Lepiej że się teraz ta nieodpowiedzialność się wyjaśniła niż póżniej nie winny pies miałby cierpieć!!! Quote
furciaczek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Dzieki dziewczyny za wizyte i poswiecony czas. Nic to, szukamy dalej tego wspanialego czekoladowego domku. Ehhh co za ludzie... Quote
*Agnieszka* Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='furciaczek']Dzieki dziewczyny za wizyte i poswiecony czas. Nic to, szukamy dalej tego wspanialego czekoladowego domku. Ehhh co za ludzie...[/QUOTE] no właśnie co za ludzie:roll:szkoda bo myślałam że będę mogła Czekoladkę odwiedzać:( Quote
panbazyl Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Quźwa!!!! Dobrze ze teraz to wyszło. Jakby z supermarketu sie urwali. Quote
Atomowka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ale się wkurzyłam. Ci Ci ludzie sobię myślą? Skąd w ogóle tacy ludzie się biorą? Czeko trafisz na swojego ludzia jeszcze Quote
furciaczek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 A najgrosze ze znali przeszlosc Czoko..i co? I nic...podejscie takie jak w poprzednich domkach. Pies do nie zabawka do jasnej cholery no ;/ Quote
Betbet Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Cioteczki, głowy do góry. Mała jest zjawiskowa, trafi na odpowiedzialnych ludzi. A lepiej, że Ci odpadli w przedbiegach tlyko szkoda, że w ogóle się pojawili... Tak dla osłody... Banerek w którym nie wiadomo o co chodzi (takie są najlepsze): i nie banerek: Quote
Isadora7 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Czyli zrobić pełen pakiet allegro jak widzę. Quote
panbazyl Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 ale ten banerek jest cudny! I taki.... słodki! :) Quote
Jasza Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ludzie niewarci czasu który im poświęciłyście. A wafelek z Czekoladą - MOC! Betbet - czy umiałabyś i chciałabyś/mogłabyś zrobić banerek dla suni o której kilka postów wyżej pisała Evel? Wątek Florki - oczywiście zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/201557-Czarna-jak-węgielek...malutka-jak-muszelka..Florka...SOSNOWIEC Quote
Betbet Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 jasza chciałabym a czy umiem...:oops::oops: wiesz, ja dopiero raczkuję z Photoshopem,czasem coś wyjdzie, czasem nie... panbazyl no chciałąm żeby był słodki,nie wszystkie banerki muszą siać grozę, przerażenie...tym torem szłam...no i samą mnie rozśmieszył efekt:P Nie zawsze wiem co mi wyjdzie;) P.S. Żeby nie było że taka zdolna jestem, opakowanie wafelka znalazłam w necie,tylko przerobiłam, nawet napis był gotowy;) Quote
Jasza Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Dziękuję Betbet. Banerki Florki bomba!(Jak można zobaczyć w moim podpisie!) Quote
furciaczek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Czoko slicznie dziekuje za slodki banerek:) Quote
*Agnieszka* Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Śliczna..aż żal za serce ściska że wczoraj się nie udało:( Quote
Betbet Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Jak ja zrobiłam banerek to furciaczek TAKIE zdjęcie wstawia...oooj ciotkaaaaaaa! Quote
Jasza Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Jak dla mnie najfajniejsze zdjęcie małej do tej pory.. Quote
*Agnieszka* Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Dla mnie też..na tej fotce przemawiają jej oczy i mam takie wrażenie jak by mówiła do mnie.."proszę zabierz mnie ze sobą"też tak je odczuwacie? Quote
furciaczek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='agamewa']Dla mnie też..na tej fotce przemawiają jej oczy i mam takie wrażenie jak by mówiła do mnie.."proszę zabierz mnie ze sobą"też tak je odczuwacie?[/QUOTE] Ona chciala powiedziec...Choc ciotka do domu bo pierunsko wieje:evil_lol: Quote
furciaczek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Czoko w nieco innej odslonie Z Pasztetem I machamy do cioteczek Quote
Recommended Posts