Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu jakaś banda kretynów? Przepraszam za mocne słowo, ale coraz częściej wyprowadzają mnie z równowagi ludzie, którzy marnują czas, nerwy i pieniądze wolontariuszy itp.

Posted

Niestety osoba nie odpowiedzialna!!!!po pierwsze nie było jej w domu)wiedząc że ma dziś wizytę)
Po drugie partner jej nie miał o niczym zielonego pojęcia,stwierdził że to pomyłka....
Po 3,Pani po zadzwonieniu do niej zaczęła się "motać"że nie ma jej w domu,nie miała jak się skontaktować.....dziwne miała 2 całe dni,telefon do mnie i do Eweliny także miała..także ktoś tu chyba coś kręci...
Nieodpowiedzialność na maxa!!!!!!!!!Lepiej że się teraz ta nieodpowiedzialność się wyjaśniła niż póżniej nie winny pies miałby cierpieć!!!

Posted

[quote name='furciaczek']Dzieki dziewczyny za wizyte i poswiecony czas.
Nic to, szukamy dalej tego wspanialego czekoladowego domku.
Ehhh co za ludzie...[/QUOTE]

no właśnie co za ludzie:roll:szkoda bo myślałam że będę mogła Czekoladkę odwiedzać:(

Posted

Cioteczki, głowy do góry. Mała jest zjawiskowa, trafi na odpowiedzialnych ludzi. A lepiej, że Ci odpadli w przedbiegach tlyko szkoda, że w ogóle się pojawili...

Tak dla osłody... Banerek w którym nie wiadomo o co chodzi (takie są najlepsze):

i nie banerek:

Posted

jasza chciałabym a czy umiem...:oops::oops: wiesz, ja dopiero raczkuję z Photoshopem,czasem coś wyjdzie, czasem nie...
panbazyl no chciałąm żeby był słodki,nie wszystkie banerki muszą siać grozę, przerażenie...tym torem szłam...no i samą mnie rozśmieszył efekt:P Nie zawsze wiem co mi wyjdzie;)

P.S. Żeby nie było że taka zdolna jestem, opakowanie wafelka znalazłam w necie,tylko przerobiłam, nawet napis był gotowy;)

Posted

[quote name='agamewa']Dla mnie też..na tej fotce przemawiają jej oczy i mam takie wrażenie jak by mówiła do mnie.."proszę zabierz mnie ze sobą"też tak je odczuwacie?[/QUOTE]

Ona chciala powiedziec...Choc ciotka do domu bo pierunsko wieje:evil_lol: