toyota Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Naprawdę świetna sunia. Dużo małych psiaków tak się zachowuje- " chciałabym, ale się boję ". Nie sądziłam, że Furciaczek to taka delikatna dziewczyna. Wiadomo molosy, amstafy i inne diabły to jak najbardziej, ale żeby taki wrażliwy piesek tak się u niej dobrze czuł ;) ? Quote
sacred PIRANHA Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 toyota napisał(a): Nie sądziłam, że Furciaczek to taka delikatna dziewczyna. Wiadomo molosy, amstafy i inne diabły to jak najbardziej, ale żeby taki wrażliwy piesek tak się u niej dobrze czuł ;) ? może dlatego się dogadują bo są rozmiarowo podobne...Czekoladka malutka i furciaczkowa też nie za duża (sis nie bij :-P) Quote
furciaczek Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Jak tam? Ktos sie zainteresowal czekoladka? Quote
panbazyl Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 No czy ktoś pytał? Jak tam dziewczyny? Ale ona fajna ta Czekoladowa pannica! Gratulacje :) Quote
vena&vivi Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Byłam dziś u Fur w odwiedzinach - nie spotkałam żadnego niesmiałego czy przestraszonego psa. Jak podjechałam Fur akurat była z Czekoladką na spacerze, jak zaczełam podchodzić bo bramki - mała podleciała i zacieszała dupką o mało jej nie odpadła:loveu: Skakała, biegała, zacieszała a jak tylko kucałam na kolana się pchała:p Normalny cieszący sie pies Quote
LadyS Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Podmieniłam pięknej allegro z mojej tymczaski - jest wyróżnione, jeszcze 10 dni, niech mała korzysta. Quote
LadyS Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 vena&vivi napisał(a):Zapomniałam dodać iż świadkiem byłam jak sika:cool3: A tam sika od razu :evil_lol: Sok cytrusowy fur wylała ukradkiem, a Ty się tak nabierasz :evil_lol: Quote
vena&vivi Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Zapomniałam dodać iż świadkiem byłam jak sika:cool3: Quote
LadyS Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Doszła wpłata od coranaaj jednorazowa - 35 zł. Dziękujemy :) Evel, wpisz w pierwszy post. Quote
Iljova Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Teraz już wiemy jaka naprawdę jest Czekoladka :-) Śliczna jesteś i kochana Czekoladko !!! :-) Quote
Jasza Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 "Zacieszała" - fajne określenie! Uściski dla małej! Jak wolasz na nią Furciaczku? Czekoladka? Trochę długie imię... Quote
evel Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Z tego co wiem, Fur woła na nią Czoko ;) Matko, cisza jak na razie... Idę sprawdzić maile. Quote
furciaczek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Az ciezko uwiezyc ze niema zainteresowania! Quote
evel Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Dziewczyny, NOWY DWÓR MAZOWIECKI! Kogo tam mamy? Quote
panbazyl Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 to blisko wawy - moze ktoś ze stolicy???? tam dużo "naszych". Quote
Iljova Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Nie mogę sobie teraz przypomnieć gdzieś na jakimś wątku widziałam, ale nie pamiętam gdzie i kto. Spróbuje poszukać. Quote
evel Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Szukam. Pani nawet jutro może przyjąć wolontariusza. Jak tylko kogoś znajdę to do niej oddzwonię i zobaczymy, pogadamy chwilę na spokojnie. Jak na razie - mieszkanie w bloku, pani się zakochała w czekoladkowych zdjęciach, wizyta - OK, umowa i w ogóle. Zobaczymy ;) Quote
furciaczek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 evel napisał(a):Dziewczyny, NOWY DWÓR MAZOWIECKI! Kogo tam mamy? Mam znajoma od CC, rozsadna babeczka. Moge sie dowiedziec czy moze zrobic wizyte:) Przed chwilka Czoko przeszla test na tlum gosci, 4 obce osoby, glosne itd....latala, cieszyla sie, witala, zaczepiala :) Quote
panbazyl Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 evel napisał(a):Szukam. Pani nawet jutro może przyjąć wolontariusza. Jak tylko kogoś znajdę to do niej oddzwonię i zobaczymy, pogadamy chwilę na spokojnie. Jak na razie - mieszkanie w bloku, pani się zakochała w czekoladkowych zdjęciach, wizyta - OK, umowa i w ogóle. Zobaczymy ;) furciaczek napisał(a):Mam znajoma od CC, rozsadna babeczka. Moge sie dowiedziec czy moze zrobic wizyte:) Przed chwilka Czoko przeszla test na tlum gosci, 4 obce osoby, glosne itd....latala, cieszyla sie, witala, zaczepiala :) czyżby start w nowe życie???? Jejku, żeby tylko pasowała do rodziny. I zeby ludzie okazali sie odpowiedzialni, bo Czeko chyba już wyczerpała limit ludzkiej głupoty Quote
evel Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Zaraz sobie wypiszę na kartce o co mam jeszcze dopytać panią, bo ja w stresie nie myślę czasem, haha :lol: Kurczę, nawet jeśli się okaże, że to jeszcze nie TO, to i tak mamy przełom. Najtrudniej czekać na ten pierwszy telefon ;) Quote
panbazyl Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 zapytaj czy jest świadoma, ze będzie wizyta poadpocyjna i ze niestety ale musi sie na nia zgodzić - żeby nie było jak u N..... To dla jej dobra i dla suni - jeśli by coś nie grało zawsze mozna pomóc przecież. To jej pierwszy pies? Quote
Jasza Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Fajnie, że jest pierwszy telefon! Wiadomo - dom trzeba sprawdzić szczególnie dokładnie, mała Czoko już tyle przeszła...teraz zaufała, oddanie jej nawet do najlepszego domu i tak będzie na początku bolesne więc ludzie muszą wiedzieć, że suni potzreba troszkę czasu, duuużo miłości, cierpliwości.... Oj, żeby jej było tak jak u Furciaczka. Quote
furciaczek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Mysle ze przy odpowiednim podejsciu Czoko raz dwa sie zaaklimatyzuje w nowym domku, byle miala swojego czlowieka i bedzie szczesliwa. Pewnie szybciej o mnie zapomni niz ja o niej....oj brakowac bedzie tego czekoladowego sloneczka w domku noo Quote
Iljova Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Tak napewno będzie brakować :-( pocieszające będzie to że będzie już wtedy w swoim domu :-) Quote
Recommended Posts