Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naprawdę świetna sunia. Dużo małych psiaków tak się zachowuje- " chciałabym, ale się boję ".

Nie sądziłam, że Furciaczek to taka delikatna dziewczyna. Wiadomo molosy, amstafy i inne diabły to jak najbardziej, ale żeby taki wrażliwy piesek tak się u niej dobrze czuł ;) ?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

toyota napisał(a):

Nie sądziłam, że Furciaczek to taka delikatna dziewczyna. Wiadomo molosy, amstafy i inne diabły to jak najbardziej, ale żeby taki wrażliwy piesek tak się u niej dobrze czuł ;) ?

może dlatego się dogadują bo są rozmiarowo podobne...Czekoladka malutka i furciaczkowa też nie za duża (sis nie bij :-P)

Posted

Byłam dziś u Fur w odwiedzinach - nie spotkałam żadnego niesmiałego czy przestraszonego psa. Jak podjechałam Fur akurat była z Czekoladką na spacerze, jak zaczełam podchodzić bo bramki - mała podleciała i zacieszała dupką o mało jej nie odpadła:loveu:

Skakała, biegała, zacieszała a jak tylko kucałam na kolana się pchała:p
Normalny cieszący sie pies

Posted

vena&vivi napisał(a):
Zapomniałam dodać iż świadkiem byłam jak sika:cool3:

A tam sika od razu :evil_lol: Sok cytrusowy fur wylała ukradkiem, a Ty się tak nabierasz :evil_lol:

Posted

Szukam. Pani nawet jutro może przyjąć wolontariusza. Jak tylko kogoś znajdę to do niej oddzwonię i zobaczymy, pogadamy chwilę na spokojnie. Jak na razie - mieszkanie w bloku, pani się zakochała w czekoladkowych zdjęciach, wizyta - OK, umowa i w ogóle. Zobaczymy ;)

Posted

evel napisał(a):
Dziewczyny, NOWY DWÓR MAZOWIECKI! Kogo tam mamy?

Mam znajoma od CC, rozsadna babeczka. Moge sie dowiedziec czy moze zrobic wizyte:)

Przed chwilka Czoko przeszla test na tlum gosci, 4 obce osoby, glosne itd....latala, cieszyla sie, witala, zaczepiala :)

Posted

evel napisał(a):
Szukam. Pani nawet jutro może przyjąć wolontariusza. Jak tylko kogoś znajdę to do niej oddzwonię i zobaczymy, pogadamy chwilę na spokojnie. Jak na razie - mieszkanie w bloku, pani się zakochała w czekoladkowych zdjęciach, wizyta - OK, umowa i w ogóle. Zobaczymy ;)

furciaczek napisał(a):
Mam znajoma od CC, rozsadna babeczka. Moge sie dowiedziec czy moze zrobic wizyte:)

Przed chwilka Czoko przeszla test na tlum gosci, 4 obce osoby, glosne itd....latala, cieszyla sie, witala, zaczepiala :)

czyżby start w nowe życie???? Jejku, żeby tylko pasowała do rodziny. I zeby ludzie okazali sie odpowiedzialni, bo Czeko chyba już wyczerpała limit ludzkiej głupoty

Posted

Zaraz sobie wypiszę na kartce o co mam jeszcze dopytać panią, bo ja w stresie nie myślę czasem, haha :lol:

Kurczę, nawet jeśli się okaże, że to jeszcze nie TO, to i tak mamy przełom. Najtrudniej czekać na ten pierwszy telefon ;)

Posted

zapytaj czy jest świadoma, ze będzie wizyta poadpocyjna i ze niestety ale musi sie na nia zgodzić - żeby nie było jak u N..... To dla jej dobra i dla suni - jeśli by coś nie grało zawsze mozna pomóc przecież. To jej pierwszy pies?

Posted

Fajnie, że jest pierwszy telefon!
Wiadomo - dom trzeba sprawdzić szczególnie dokładnie, mała Czoko już tyle przeszła...teraz zaufała, oddanie jej nawet do najlepszego domu i tak będzie na początku bolesne więc ludzie muszą wiedzieć, że suni potzreba troszkę czasu, duuużo miłości, cierpliwości....
Oj, żeby jej było tak jak u Furciaczka.

Posted

Mysle ze przy odpowiednim podejsciu Czoko raz dwa sie zaaklimatyzuje w nowym domku, byle miala swojego czlowieka i bedzie szczesliwa.
Pewnie szybciej o mnie zapomni niz ja o niej....oj brakowac bedzie tego czekoladowego sloneczka w domku noo