evel Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Piękne dzięki! :multi: Co do wełny z psów ;) Coś słyszałam o kobitkach, które z futra swoich malamutów robią różne rzeczy :lol: Quote
panbazyl Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 dorzucę gratis kłaki z mojego persa - platynowo-rude :) część lekko sfilcowana ogłoszeń faktycznie dużo, ale boję sie że w większości to ona gdzieś się zagubi - bo ich tyle.... Quote
E-S Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Jezu, co Wy kombinujecie ? Czeko na wełnę na skarpetki chcecie przerobić ??? Quote
evel Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Oj Czeko, Czeko... się zasiedziałaś u Furciaczkowej, nie za dobrze Ci? Jak tam kolejka do pozbywania się możliwości rozrodczych? ;) Quote
Iljova Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Jakie czekoladowe słodkości do przytulania ;-) :-) Quote
furciaczek Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Wyglada jak miotla, linieje strasznie i te kudly jej strecza w roznych kierunkach:evil_lol: Quote
E-S Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Madallena ją domkom podsyła. Może coś z tego będzie ? Quote
Iljova Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Że linieje taka uroda psiaków :-) jest naprawdę śliczna. Quote
LadyS Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 evel wykupiła jej na jakimś bazarku zestaw ogłoszeń. Pozwolę sobie zaprosić na bazarek z domowej roboty makaronami: http://www.dogomania.pl/threads/205442 Quote
furciaczek Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 evel napisał(a):Oj Czeko, Czeko... się zasiedziałaś u Furciaczkowej, nie za dobrze Ci? Jak tam kolejka do pozbywania się możliwości rozrodczych? ;) W tym tygodniu corsice ciacham, w nastepnym Dalcie a w kolejnym Czoko i moze Cinka da rade. W czwartek poumawiam sie na zabiegi kolejne wiec dam znac jaki termin. Quote
LadyS Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 furciaczek napisał(a):W tym tygodniu corsice ciacham, w nastepnym Dalcie a w kolejnym Czoko i moze Cinka da rade. W czwartek poumawiam sie na zabiegi kolejne wiec dam znac jaki termin. I daj mi znać, ile za kogo, to od razu się rozliczymy ;) Quote
evel Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Fajnie :) Chciałam wszystkich poprosić o mocne trzymanie kciuków w tym tygodniu - nic nie powiem na razie :siara: Quote
panbazyl Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 no trzymac będziemy :) Koniecznie! Tylko zrobie małą przerwę na szycie rozet na lubelską wystawę, pozwolicie? Quote
Isadora7 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 To mam robić kolejną aukcje bo się właśnie pokończyły? Quote
evel Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Isadora7 napisał(a):To mam robić kolejną aukcje bo się właśnie pokończyły? Chwilowo może się wstrzymajmy - pewnie po weekendzie dam znać co i jak ;) A na razie :kciuki: Quote
sacred PIRANHA Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Czekolada jak Ty wreszcie pojdziesz do dobrego domu to ja sie normalnie napije! Quote
panbazyl Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):Czekolada jak Ty wreszcie pojdziesz do dobrego domu to ja sie normalnie napije! czekolady? Quote
Recommended Posts