LadyS Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='Anka i Trufi']No to faktycznie coś nie doszło. Poproszę na maila: an.cichosz@gmail.com :) Poszło na maila :) Quote
panbazyl Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 podrzuce tylko Czekoladę. I kizianki od moich sierściuchów! Quote
furciaczek Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Normalnie szok...czy w ogloszeniach dobry nr tel? Moze cyferka sie pomylila...naprawde nie wierze ze nikt o slicznote nie dzwoni...takie psisko juz daaawno powinno grzac tylek w swoim domku:placz: Quote
Isadora7 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 furciaczek napisał(a):Normalnie szok...czy w ogloszeniach dobry nr tel? Moze cyferka sie pomylila...naprawde nie wierze ze nikt o slicznote nie dzwoni...takie psisko juz daaawno powinno grzac tylek w swoim domku:placz: i na dodatek zawsze ma obserwatorów Quote
Iljova Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Na wszystkich wątkach to samo brak zainteresowania :-( Quote
panbazyl Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 no na wszystkich tak do dooopy, tylko 2 labki udało się wyadoptowac ostatnio, i tak sukces, bo trwało to kilka dni dosłownie. Quote
E-S Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Isadora7 napisał(a):i na dodatek zawsze ma obserwatorów Niczego z tego wszystkiego już nie rozumiem .... :( biedna mała ... Quote
Isadora7 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 E-S napisał(a):Niczego z tego wszystkiego już nie rozumiem .... :( biedna mała ... Ja tez ale powiem że miałam niemalże identyczną sunie Kawę z Zamościa i tez było trochę edycji allegro, ale jak już znalazła dom to taki ze sama bym tam poszła. Quote
panbazyl Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 a ja coraz mniej lubię te domy - bo wydaje sie ze dom wspaniały a tam jakis zonk wylezie jednak. Quote
panbazyl Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 podnieść mogę, ale finansowo u mnie koszmar... Jak zawsze na przednówku. Quote
furciaczek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 A wszystko dobrze, Czoko uwieeelbia wylegiwac sie na trawce i na sloneczku:loveu: Dalej radosna taka iskierka, mala wariatka i okropny pieszczoch:loveu: Potem fotaski dwidze ze dawno nie bylo:oops: Quote
evel Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Hopsa! :multi: Jutro znowu nas czekają kluski - gdyby ktoś miał ochotę na pyszny, domowy makaronik, na pewno będzie bazarek :loveu: Quote
Iljova Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 furciaczek napisał(a):A wszystko dobrze, Czoko uwieeelbia wylegiwac sie na trawce i na sloneczku:loveu: Dalej radosna taka iskierka, mala wariatka i okropny pieszczoch:loveu: Potem fotaski dwidze ze dawno nie bylo:oops: chciałabym to zobaczyć :-) w realu :-) ślę mizianka dla kochanego skarbeńka :-) Quote
evel Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 panbazyl napisał(a):no no - kusicie a tu post :) Toć przecie te kluski postne - tylko mąka, jaja i woda ;) Quote
panbazyl Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 evel napisał(a):Toć przecie te kluski postne - tylko mąka, jaja i woda ;) no a serce włożone w pracę???? Quote
LadyS Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='panbazyl']no a serce włożone w pracę???? I wysiłek :evil_lol: Czeko na FB, proszę o udostępnianie: http://www.facebook.com/event.php?eid=142650322468107&ref=notif¬if_t=event_wall#wall_posts Quote
E-S Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ale ja nie wiem, naprawdę co się dzieje ... Czekoladka, domu nie chcesz ? Jakby zaczarowała chętnych :( Quote
furciaczek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 E-S napisał(a):Ale ja nie wiem, naprawdę co się dzieje ... Czekoladka, domu nie chcesz ? Jakby zaczarowała chętnych :( Moze to jakis spisek? Mam sie zakochac do reszty i juz nie oddac??:diabloti::evil_lol: A tak powaznie...to w ciezkim szoku jestem ze nie ma zainteresowania.... Quote
sacred PIRANHA Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 hmm tak sie zastanawiam, czy ona miała jakies foty przy czymś? chodzi mi o to żeby było dokładnie widac na focie jaka jest mała...bo powiem wam ze tak jak sie patrzy na foty w ogłoszeniach to nie widac za bardzo jakiej jest wielkosci, a ze wydaje sie na fotach masywna to moze ludzie mysla ze to taka srednia sunia jest? może trzeba postawic na to, ze ona jest mala nakolankowa? Quote
furciaczek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):hmm tak sie zastanawiam, czy ona miała jakies foty przy czymś? chodzi mi o to żeby było dokładnie widac na focie jaka jest mała...bo powiem wam ze tak jak sie patrzy na foty w ogłoszeniach to nie widac za bardzo jakiej jest wielkosci, a ze wydaje sie na fotach masywna to moze ludzie mysla ze to taka srednia sunia jest? może trzeba postawic na to, ze ona jest mala nakolankowa? Byla fota z kociatym i z czlowiekiem...ale porobie nowe jeszcze jakies takie dla porownania wielkosci. Postawie przy Fur i bedzie wiekosci ciulaly:evil_lol: Quote
LadyS Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Hihi, ja wczoraj odnowiłam dziewczynce ogłoszenia, może akurat... Quote
Recommended Posts