Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz dopiery mogłam przeczytać wiesci. Brak mi słów. Czy jej się tak bardzo nudzi że wymyśla sobie takie zabawy i kpi z ludzi?! Co to za...
Dobrze że wyszło to już. Całe szczęście że nasza ukochana słodka Czekoladka tam nie trafiła. Szkoda że że względów finansowych nie mogę jej zabrać :-((((( dałabym jej to czego najbardziej potrzebuje. A ja też mogłabym tak wiele zyskać :-( Ciągle mam nadzieję że to się w końcu zmieni i znowu jak kiedyś będzie w moim domu psiak.

Posted

[quote name='Iljova']Teraz dopiery mogłam przeczytać wiesci. Brak mi słów. Czy jej się tak bardzo nudzi że wymyśla sobie takie zabawy i kpi z ludzi?! Co to za...
Dobrze że wyszło to już. Całe szczęście że nasza ukochana słodka Czekoladka tam nie trafiła. Szkoda że że względów finansowych nie mogę jej zabrać :-((((( dałabym jej to czego najbardziej potrzebuje. A ja też mogłabym tak wiele zyskać :-( Ciągle mam nadzieję że to się w końcu zmieni i znowu jak kiedyś będzie w moim domu psiak.[/QUOTE]
bo świat jest tak urządzony, ze jeden ma to a inny tamto a to czego by się chciało to nie masz.... buuuu.... Tez gdybmym miała kasę to bym wyremontowała stajnię i bym ja zamieszkała przez kopytniaki. A tak - pomarudzę tylko i nic. Przeciez nikogo nie postawię do budynku gdzie sufit jest tak wygięty do dołu że szok a ściany się rozłażą pod rożnymi kątami....
A Czeko jest sliczna i wiem, ze znajdzie kochany domek gdzie ją będą kochać jak kolejnego członka rodziny. :)

Posted

[quote name='gameta']Jasza, ale ta od zakochanej cUrki nie jest taka zła, skoro chce wycietą sukę - coś powoli do ludzi dociera, nawet jeśli tylko z powodu dewastacji płotów...

Kto jeszcze nei głosował na krakvecie w tym miesiącu? Znów jest dzika konkurencja...
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13065&start=45
przypominam - oficjalnym kandydatem dogo zostało schronisko w Szczecinku

To kto bedzie kandydatem Dogo w lutym?

A propos "curki" ja mialam lepsze... ..." ej...paniuska wysle sunie bez wyczyszczenia przesylka konduktorska....pytam sie co to jest??? odp."""..pani ja konduktor , wsadzic w kartonik , zakleic..i wyslac darmowo" przez znajomego konduktora powiem panusce jakim pociagiem " Ze smiechu i wkurzenia zaczelam go wyzywac po...angielsku""""

Foty Czoko wspaniale...cudowna...

Posted

[quote name='Betbet']Pasztet jest podpięty pod ładowarkę?[/QUOTE]

Taniej podpiac ja do ladowarki jak zywic, ona je wiecej od Czoko:evil_lol:
(bo Pasztet to kotka...tylko brzydka jak noc byla i jak ja zobaczylam to stwierdzilam....matko jaki pasztet:lol: )

Posted

Jestem! Wybaczcie nieobecność, egzaminy i te sprawy (mam nadzieję, że to już był ostatni... okaże się we wtorek).

Jak dla mnie ta pani jest absolutnie niepoważna. Jak się tak bawimy w kotka i myszkę, to co by było później? Z wyegzekwowaniem np. sterylki? :shake: Idę ją dać na CzK.

Zdjęcia jak zwykle boskie, fur, Ty wiesz :Rose: :loveu:

Idę na wątek klonika i w ogóle ponadrabiać ;)