RudaPaskuda Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Masza jest już najnormalniejsza w świecie :) W tym tyg. po przygotowaniach oddaje ją mamie.Jak idziemy do niej w odwiedziny to pierwsze co pies wskakuje na łóżko i idzie sie miziac czyli tak jak być miało :) jakiś bazgroł mi sie na zdjęcie wkradł :D Quote
RudaPaskuda Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Zakochałam sie w czekoladach po zakupie bordera Guinnessa, potem doszedł (jasne ze pod kolor) kelpie Belfast no a jak zobaczyłam Masze wiedziałam ze to TA i się zakochałam po uszy :D Dogadują się super.Masza broni stada jak trzeba.Dzisiaj obszczekiwał nas samoyed...I tak szczekał i szczekał...Masza oaza spokoju...aż sie wkońcu wkurzyła i pogoniła wielką białą kulę futra :D Quote
sacred PIRANHA Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 obejrzałam foty i wiece co Wam powiem...warto było się stresować, martwić, zastanawiać, szukać, czekać...żeby obejrzec pozniej takie foty Czekoladki:-) co nie evel?:-) RudaPaskuda stado przepiękne po prostu:-) Quote
anetta Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 :loveu: wow, lepiej wtrafić nie mogła! Piekne czekoladowe futra :loveu: A z ciekawości się spytam, gdzie trenujecie? Quote
RudaPaskuda Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 ale ze co gdzie trenujemy?;> Generalnie u Ani z Artemisa.Dużo z bordem robie sama...A mała jest do kochania a nie do roboty wiec na swój sposób jest rozpieszczana...Śpi z nami w łóżku np :P Generalnie psy nie mają zakazu wstępu do łóżka, ale same nie chca..A sucz chce.Smutno bedzie jak ją oddam na stałe mamie..;/ Quote
chi23 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jakie cudne pastuchy!:loveu: A Maszka jak pasuje;) Quote
anetta Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 :lol: O klub mi chodziło. Wcześniej wspominałaś o agility i dlatego spytałam. Myślałam że wiadomo o so cho :evil_lol: Quote
Bonsai Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Zapraszam na bazarek: wszystko dla Twojego Psa i Kota! :) http://www.dogomania.pl/threads/209116 Quote
evel Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Z bazarku po ostatecznych podliczeniach mamy 114zł - wychodzi więc na to, że pozostały dług Czekosi to 57zł. Gdyby ktoś miał ochotę wpłacić nawet najmniejszy grosik na ten cel - serdecznie zapraszamy ;) Quote
panbazyl Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 evel - mam 3 psie gadżety - na bazarek. Jak chcesz to wezmę na lubelską, mało używane. Moze na bazarek sie przydadzą? A te zdjęcia i ogólnie cały klimat - po prostu cud, miód i bąbelki :) Quote
RudaPaskuda Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Maszka już u Mamy:) PIerwsze co to poszła na kanapę:) Typowy pies kanapowy!!! Brakuje jej tu w domu jakoś tak.I chłopaki takie smutnawe nieco.. Dziękuje jeszcze raz wszystkim za wspaniałego psa, za trud włożony w sprawne przeprowadzeie akcji adopcyjnej od samego poczatku do teraz. Jak możecie i chcecie to myśle ze tej pierwszej pani co przygareła psa(a nie mogłą jej zostawic bo sie nie dogadywała z jej psem) było by miło jakby dostała zdjęcie czekolad :D Quote
evel Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Tak się cieszę... Mimo tego, że niunia malutka tyle przeszła, tyle się naczekała na DS u cudownej fur, teraz ma najcudowniejszy dom na świecie... Właśnie myślałam o tym, żeby pani Magdzie jakoś pokazać zdjęcia malutkiej :) Quote
Betbet Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Pozdrowienia dla Mamy!!!! Wpłaciłabym kurcze, ale samej mi się szykuje tymczas:/ Quote
LadyS Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Zapraszam na wątek pięknej husky Zoji, która szuka domu i wsparcia finansowego na hotel: http://www.dogomania.pl/threads/209253, a także jej koleżanki Mauji, też mixa husky, w podobnej sytuacji: http://www.dogomania.pl/threads/207704. Oto obie dziewczynki: Zoja: i Mauja: Quote
evel Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Dostałam umowę zwrotną o DS - dzięki! :) Dzięki wsparciu Grupy Alternatywy (http://www.dogomania.pl/threads/205125) w wysokości 34zł - finanse czekoladowe już wyrównane, o ile się gdzieś nie machnęłam w obliczeniach, resztę, która została (23zł) dopłaciłam. Jak ladyS. będzie miała dostęp do sieci to pewnie potwierdzi stan finansów ;) Co tam u Maszki i Twojej Mamy, Ruda? :) Quote
RudaPaskuda Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dzisiaj zabrałam Maszę mamie...;/ Pies przytył 2 kg,co przy takim małym ciałku jest karygodne,karmiona jest mimo moich usilnych błagań jakimiś badziewnymi konserwami (" bo nic nie je"),chodzi z psem bez smyczy koło ulicy...;/ Nie potrafię do niej przemówić...Chyba ten jej wylew się pogłębił jeszcze...;/ Jak przyszła do mnie do lecznicy to pies prawie uciekł na ulice bo oczywiście bez smyczy.przelało się jak sie okazało ze przyszła z zaparciem, bo nakarmiła ją kośćmi,chociaż 1000 x mówiłam ze nie wolno i ze ją zabiore itd.Więc ją wziełam i zabrałam...I jest od dzisiaj u mnie i się baaaaardzo ucieszyła jak zobaczyła chłopaków i kota:D Quote
evel Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Kurczę, to nieciekawie. Teraz będzie już mieszkała z Wami na stałe? Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 hmm ja tam jestem zadowolona że młoda będzie mieszkać na stałe z chłopakami,pasują do siebie hihi a tak na powaznie co do mamy, to czasem po prostu sie nie da wytlumaczyc, nie dociera i juz... Quote
RudaPaskuda Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Maszeńka wyczesana, wykąpana, z obciętymi pazurkami i na diecie odchudzającej:D Wczoraj nie zjadła suchego,ale nic innego nie dostała,miska znikła na całą dobe to dzisiaj wciągneła wszystkie kulki...A niby wcale nie chce jesc..;/ Po kąpieli przespałacałą noc ze mną a teraz śpi na głowie TZ.Samopoczucie ma super,humorek dopisuje:) Taka przytulanka. Quote
RudaPaskuda Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Jakby ktoś się stęsnił za czekoldką Uploaded with ImageShack.us mała jest straszjną przyklejką.Nie można jej puścić luzem w parku bo zwiewa do opalających się ludzi i sie naprzykrza przytulaniem namolnym.Przywołanie jeszcze kuleje, wiec jest ściągana na rączkach od napadniętych ludzi :) Uploaded with ImageShack.us Quote
evel Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Za mało się pieska głaszcze... :evil_lol: Quote
RudaPaskuda Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Co Maszka robi w wolnych chwilach,wespół zespół z chłopakami :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us mniejszych rozmiarów nie było :d Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts