Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masza jest już najnormalniejsza w świecie :) W tym tyg. po przygotowaniach oddaje ją mamie.Jak idziemy do niej w odwiedziny to pierwsze co pies wskakuje na łóżko i idzie sie miziac czyli tak jak być miało :)

jakiś bazgroł mi sie na zdjęcie wkradł :D

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zakochałam sie w czekoladach po zakupie bordera Guinnessa, potem doszedł (jasne ze pod kolor) kelpie Belfast no a jak zobaczyłam Masze wiedziałam ze to TA i się zakochałam po uszy :D

Dogadują się super.Masza broni stada jak trzeba.Dzisiaj obszczekiwał nas samoyed...I tak szczekał i szczekał...Masza oaza spokoju...aż sie wkońcu wkurzyła i pogoniła wielką białą kulę futra :D

Posted

obejrzałam foty i wiece co Wam powiem...warto było się stresować, martwić, zastanawiać, szukać, czekać...żeby obejrzec pozniej takie foty Czekoladki:-) co nie evel?:-)
RudaPaskuda stado przepiękne po prostu:-)

Posted

ale ze co gdzie trenujemy?;> Generalnie u Ani z Artemisa.Dużo z bordem robie sama...A mała jest do kochania a nie do roboty wiec na swój sposób jest rozpieszczana...Śpi z nami w łóżku np :P Generalnie psy nie mają zakazu wstępu do łóżka, ale same nie chca..A sucz chce.Smutno bedzie jak ją oddam na stałe mamie..;/

Posted

Z bazarku po ostatecznych podliczeniach mamy 114zł - wychodzi więc na to, że pozostały dług Czekosi to 57zł. Gdyby ktoś miał ochotę wpłacić nawet najmniejszy grosik na ten cel - serdecznie zapraszamy ;)

Posted

evel - mam 3 psie gadżety - na bazarek. Jak chcesz to wezmę na lubelską, mało używane. Moze na bazarek sie przydadzą?

A te zdjęcia i ogólnie cały klimat - po prostu cud, miód i bąbelki :)

Posted

Maszka już u Mamy:) PIerwsze co to poszła na kanapę:) Typowy pies kanapowy!!! Brakuje jej tu w domu jakoś tak.I chłopaki takie smutnawe nieco..

Dziękuje jeszcze raz wszystkim za wspaniałego psa, za trud włożony w sprawne przeprowadzeie akcji adopcyjnej od samego poczatku do teraz.
Jak możecie i chcecie to myśle ze tej pierwszej pani co przygareła psa(a nie mogłą jej zostawic bo sie nie dogadywała z jej psem) było by miło jakby dostała zdjęcie czekolad :D

Posted

Tak się cieszę... Mimo tego, że niunia malutka tyle przeszła, tyle się naczekała na DS u cudownej fur, teraz ma najcudowniejszy dom na świecie... Właśnie myślałam o tym, żeby pani Magdzie jakoś pokazać zdjęcia malutkiej :)

Posted

Dostałam umowę zwrotną o DS - dzięki! :)

Dzięki wsparciu Grupy Alternatywy (http://www.dogomania.pl/threads/205125) w wysokości 34zł - finanse czekoladowe już wyrównane, o ile się gdzieś nie machnęłam w obliczeniach, resztę, która została (23zł) dopłaciłam. Jak ladyS. będzie miała dostęp do sieci to pewnie potwierdzi stan finansów ;)

Co tam u Maszki i Twojej Mamy, Ruda? :)

• 2 months later...
Posted

Dzisiaj zabrałam Maszę mamie...;/ Pies przytył 2 kg,co przy takim małym ciałku jest karygodne,karmiona jest mimo moich usilnych błagań jakimiś badziewnymi konserwami (" bo nic nie je"),chodzi z psem bez smyczy koło ulicy...;/ Nie potrafię do niej przemówić...Chyba ten jej wylew się pogłębił jeszcze...;/ Jak przyszła do mnie do lecznicy to pies prawie uciekł na ulice bo oczywiście bez smyczy.przelało się jak sie okazało ze przyszła z zaparciem, bo nakarmiła ją kośćmi,chociaż 1000 x mówiłam ze nie wolno i ze ją zabiore itd.Więc ją wziełam i zabrałam...I jest od dzisiaj u mnie i się baaaaardzo ucieszyła jak zobaczyła chłopaków i kota:D

Posted

Maszeńka wyczesana, wykąpana, z obciętymi pazurkami i na diecie odchudzającej:D
Wczoraj nie zjadła suchego,ale nic innego nie dostała,miska znikła na całą dobe to dzisiaj wciągneła wszystkie kulki...A niby wcale nie chce jesc..;/

Po kąpieli przespałacałą noc ze mną a teraz śpi na głowie TZ.Samopoczucie ma super,humorek dopisuje:) Taka przytulanka.

Posted

Jakby ktoś się stęsnił za czekoldką

Uploaded with ImageShack.us

mała jest straszjną przyklejką.Nie można jej puścić luzem w parku bo zwiewa do opalających się ludzi i sie naprzykrza przytulaniem namolnym.Przywołanie jeszcze kuleje, wiec jest ściągana na rączkach od napadniętych ludzi :)

Uploaded with ImageShack.us

• 1 month later...