panbazyl Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 no normalnie miód na duszę :) Oby wszystko poszło jak trzeba! Trzymamy kciuki :) Quote
RudaPaskuda Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 a ja sobie cierpliwie czekam....i wchodze co chwile na dogo z nadzieją ze moze jakoś się to czekanie nie będzie tak dłużyć :D Quote
Iljova Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 To właśnie przez to chyba dluży Ci się jeszcze bardzo. Żeby wszystkie psiaki były tak wyczekiwane z takim utęsknieniem Quote
chi23 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Wymieniacie się Czoko na łódzkiej wystawie w ten weekend? o ile dobrze zrozumiałam? Quote
RudaPaskuda Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 oki, ja od jutra bede poza zasięgiem internetu wiec jakiś kontakt to tylko na telefon.W sobote prosze o cierpliwosc i determinacje w dzwonieniu bo na wystawie to czasem mało co słychac.... Quote
chi23 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 A ja miałam gdzieś tam być w sobotę ale cóż mastify mi dali w niedziele, no... Quote
panbazyl Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='chi23']A ja miałam gdzieś tam być w sobotę ale cóż mastify mi dali w niedziele, no...[/QUOTE] tez ładne :) Quote
evel Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 No i Czekolada ma cieczkę. Cóż, będzie wesoło... Se wybrała pannica odpowiedni moment, nie ma co :evil_lol: Quote
furciaczek Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Czoko spakowana, za jakies 2 godzinki bedzie juz w drodze do Lodzi :) Quote
Iljova Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 To powodzenia i szcześliwej drogi Czekoladko kochana i słodka. Musze przyznać że ten weekend obfituje w dobre wieści kilka psiaków jedze lu już pojechało do swoich domków Quote
ojasia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Dawno nie zaglądałam do Czekoladki, a tu takie wieści!! Powodzenia psinko i niech ci się w końcu poszczęści..... Quote
evel Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Czeko wporzo - suchą karmę nawet zjadła, hihi ;) Generalnie został nam dług po hotelowaniu - 171zł. Dzisiaj późnym wieczorem kończy się mój bazar, z którego będzie pewnie lekko ponad 100zł. Czyli zostaje nam +/- 60zł długu... Bardzo mile widziane wsparcie! :modla::modla::modla: Chciałabym się rozliczyć z czekosiowej jak najszybciej, bo inne psiaki czekają w kolejce ;) Quote
RudaPaskuda Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 no to relacjonuje pierwszy dzień... Pannica jest całkiem wyluzowana.Troche sie boi, ale to nie jest jakas tragedia jak sie spodziewałam.Przyszła sie miziać, wskakuje na tapczan i wogóle cud,miód, malina.Ładnie wchodzi do kenelu na podróż, pięknie chodzi na smyczy..Zjadła wczoraj suchą, a dzisiaj połowe puszki.Teraz sobi grzecznie śpi.Sygnalizuje chęć wyjścia na dwór.Teraz mamy niestety remont windy i przez miesiac trzeba bedzie chodzic po schodach na 8 piętro :D:D Ma cieczkę i to tak już jakiś czas bo się nastawia i do Mojego Guniego to pręzy ten ogon i się mu odwraca pupą do nosa ;) Ale damy rade.Jestem baaaaaaaaaaaardzo z niej zadowolona Patrzac po sutkach miałą już kiedyś młode. Wołamy na nią ChoCho [szo-szo], były jeszcze opcje imienia Milka ale jakoś tak ChoCho mi sie zawołalo i tak zostanie :D obcięłam jej pazury bo miała straaaaaaasznie długi i już usztywniony ma chod, bo są napięte ścięgna i to boli - bardzo dzielnie zniosła zabieg ;) Dziękuję wszystkim za trud włożony w znalezienie jej domu, w akcję - transport i akcje resocjalizacji po nieudanym DS Quote
LadyS Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Czy za transport Czeko trzeba coś płacić? Na chwilę obecną trzeba zapłacić zaległe 100 zł + 126 zł za pobyt od 19.04.2011 do wczoraj, czyli 7.05.2011. Mamy 85 zł na koncie, wiec trzeba dozbierać 141 zł, o ile transport był darmowy. Quote
furciaczek Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Super ze mala tak dzielnie znosi zmiany :) Transport na szczescie za free wiec te koszty odpadly, co jest duuzym ulatwieniem zapewne. Ja jej obcinalam pazurki ale moje obcinaczki takie fantastyczne ze tylko koncowki dalo rade przyciachac:roll: Ktos moze polecic moze jakies porzadne?? Te moje to jakies fioletowe plastikowe, trixie chyba czy cos. Trzymam kciuki za nastepne dni i jeszcze raz gratuluje wspanialego psiaka:loveu: Quote
Iljova Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Super, szczęśliwego życia Czekoladko w Twoim nowy domku już na zawsze !!!!!!!! Quote
panbazyl Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 no wieści wspaniałe :) I w dobrych rękach pannica jest :) I pewnie za 3 miesiące pod nóż pójdzie :) Quote
evel Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='furciaczek'] Ja jej obcinalam pazurki ale moje obcinaczki takie fantastyczne ze tylko koncowki dalo rade przyciachac:roll: Ktos moze polecic moze jakies porzadne?? Te moje to jakies fioletowe plastikowe, trixie chyba czy cos.[/QUOTE] Też je chyba mam, ale ta zapadka zabezpieczająca uznała, że nie będzie się trzymać, bo nie, i teraz sobie mogę ciąć ile chcę :evil_lol: Może spróbuj poluzować śrubkę czy coś? ;) Quote
panbazyl Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='evel']Też je chyba mam, ale ta zapadka zabezpieczająca uznała, że nie będzie się trzymać, bo nie, i teraz sobie mogę ciąć ile chcę :evil_lol: Może spróbuj poluzować śrubkę czy coś? ;)[/QUOTE] albo kup siekierę :) (ja sama sobie paznokcie potrafię obcinać tylko nożyczkami chirurgicznymi, innymi nie i mam wielki problem jak je gubię - ojej, szukam potem przy okazji sprzątając w domu. Za to psy świetnie radzą sobie same ze ścieraniem pazurów) Quote
evel Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Niestety małe psiaki zwykle mają z tym problem ;) Moje osobiste pazury są wiecznie powyłamywane przez psy, więc już nawet nic o nich nie mówię, ew. używam pilniczka by doprowadzić do względnego porządku te resztki :evil_lol: A takie miałam piękne długie paznokcie w okresie przed-psiowym :evil_lol: Quote
Iljova Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 A dlaczego tą reszte napisałaś takim małym drukiem, liczyłaś że nikt nie zobaczy i jednak nie przeczyta ???? Quote
Recommended Posts