Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Angel napisał(a):
świetny tekst ! :D
jakby co będe sie zwracac do cb o pomoc w takim pisaniu :loveu:

Weź przestań, bo jeszcze w piórka obrosnę, a tak na początku nie wypada ;)
Cieszę się, że na coś mogłam sie przydać. Jak tylko lotność umysłu pozwoli, polecam się na przyszłość.

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale Strzałka miała dzisiaj farta . cwaniara z niej :) Najpierw była na pierwszym spacerku . Potem jak wracała z nami śmignęła szybko do kolejnej ekipy , która wychodziła dopiero na spacer . My z następnymi psami , a tamta ekipa wracała , więc Strzałeczka szybko myk do nas na kolejny spacerek i potem znowu przy wymianie ekip śmignęła do tej co szła na spacer . Spryciula :)

Posted

Hala napisał(a):
Dziś jade do miasta gdzie mieszka moja babcia... biore plakaciki, porozwieszam. Hm... po drodze tez jest kilka słupów ogłoszeniowych....

super :D
dziekujemy w imieniu strzałki :loveu:

Posted

Hala napisał(a):
Ludzie!! Ludzie!! Ktoś do mneid zis dzwonił w sprawie Strzałki!! Angel odezwij się!!

napisałam eskę do Angel . poczekaj Hala , może będzie mogła wejść na dogo i ci odpisze.

Posted

jego nr mi się wyświetlił... więc mam. Angel poinformowałam i przed chwilą zadzwoniłam do Oli i poprosiłam o dane których nie znałam. To co? Zadzwonić? Wiecie co m isie nie podoba? Że tak naprawde to nie mamy wpływu na tą adopcję... nie wiemy do kogo trafi.... To jest adopcja "schroniskowa".

Posted

Hala napisał(a):
jego nr mi się wyświetlił... więc mam. Angel poinformowałam i przed chwilą zadzwoniłam do Oli i poprosiłam o dane których nie znałam. To co? Zadzwonić? Wiecie co m isie nie podoba? Że tak naprawde to nie mamy wpływu na tą adopcję... nie wiemy do kogo trafi.... To jest adopcja "schroniskowa".

nie , nie , tak to myślę że nie będzie . ze Skubim było tak , że była wizyta przedadopcyjna , którą robiła dogomaniaczka z Warszawy i potem dziewczyny kontrolowały sytuację , a ja byłam w kontakcie telefonicznym i zastrzegłam sobie ,że jeżeli będzie coś nie tak to Skubi ma wrócić do mnie . I tu Klauduska zachowała się odpowiedzialnie , bo zadzwoniła do mnie ,że nie daje rady , przeprowadziłyśmy kilka rozmów i w rezultacie to ona przywiozła mi Skubiego z Warszawy . tutaj , myślę ,że też dziewczyny Strzałeczki tak nie oddadzą byle komu , bez sprawdzenia.

Posted

może najlepiej niech z tym zainteresowanym porozmawiają dziewczyny które znają strzałkę . może zadzwoń i powiedz , że przekażesz kontakt do niego dziewczynom bardziej zorientowanym w temacie i one oddzwonią . a ty ewentualnie powiedz tylko wstępnie co wiesz.

Posted

No i juz wiem..... dodzwoniłam się, ale rozmawiałam z jego matką. Ten mężczyzna pojechał dziś do schroniska, ale zaadoptował szczeniaka. Czyli.... szukamy domku dalej.