Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hala napisał(a):
No jak nie byłaś? :mad:

wczoraj sylwester byl..poszlam spac dopiero przed 7 a o 10 do schroniska szlam.. padał deszcz lekki i bylo sporo roboty, nie wyrobiłam sie :(

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hala napisał(a):
Masz jakiś pomysł na wypromowanie jej?

to o czym była mowa na gg to super pomysł ! :D
może w sobote ta wpadniesz do schroniska ? ;)

Posted

tak Halu, aktualne. robiłam je jakoś w połowie grudnia, więc nawet miesiąc nie minął. tylko z tymi nierasowymi psiakami jest tak, że te ogłoszenia szybko spadają w dół. i w ogóle myślę, że przed świętami był raczej kiepski okres na adopcję..

ale za jakiś czas trzeba będzie te ogłoszenia poodświeżać

Posted

Dziewczyny, wystawiłam Strzałkę po raz kolejny na allegro, ponieważ tamto się skończyło. Angel czy wogóle ktoś dzwonił do Ciebie w jej sprawie?

Posted

Hala napisał(a):
Dziewczyny, wystawiłam Strzałkę po raz kolejny na allegro, ponieważ tamto się skończyło. Angel czy wogóle ktoś dzwonił do Ciebie w jej sprawie?

zero telefonów :(

Posted

aniao napisał(a):
już mnie wkurza ta cisza u niej nooo. taka fajna sunia i poogłaszana jest a ani jednego telefonu nie było nawet :(

niestety nic nie drgneło :(

Posted

pan tylko pytał o nia.. nie mówił że chce ja wziąc.. tylko pytał czy miała robione testy psyhologiczne i czy lubi dzieci. Pytał czy w sobote jest otwarte schronisko... nic obiecującego ale może akurat :D