Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe
kurde bo u mnie kopiuj wklej nigdy nie działało, więc tak się w tym wyszkoliłam :)
nie wiem, może to przez moją przeglądarkę czy coś ale ja tak zawsze muszę kombinować :(

Posted

Diora napisał(a):
Zaglądam do psicy. Dziewczyny, byłyście może u Strzałki?

Ja dopiero w schronie będę w sobotę :(
Może uda mi się wziąść aparat i porobić jej zdjęcia :)

Posted

Paulina87 napisał(a):
Strzale przydałaby się wiosenna sesja... muszę zobaczyć jak tam z grafikiem w pracy stoję.

Tak Paulino, masz szczęśliwą rękę- zdjęcia dwupaku, prosimy o zdjęcia Strzałki. Pewnie bedzie trudno, bo jak to Strzała, ciągle w ruchu...

Olena84 napisał(a):
Podrzucam Strzalke!

Miło Cię zobaczyć Olu. Byłaś tutaj, czy teraz nam uzupełniłaś komplet wiernych fanek obornickich psiaków?

Posted

Strzałko, witaj znowu mocno wieczorową porą. Nie poczytałam dokładnie wątku z chronicznego braku czasu, dlatego wybaczcie, jesli pytam o coś, co juz tutaj było.
- Czy Strzała ma wydarzenie na FB? Trzeba zrobić i jeśli decydujemy się na DT/hotel - zbierać deklaracje.
- Ogłaszać Strzałkę. Robi ktoś ogłoszenia?
-Właśnie, jakie mamy plany, dotyczące dalszych losów Strzały ?
-Wydarzenie i zaproszenia na wątek mogą nam pomóc w zbieraniu deklaracji.
- Ogłoszenia- w adopcji.
Jakie mamy plany ? Napiszcie.
Troche dziś poczytam, ale nie wiem, czy dokładnie i do końca.

Posted

Danka nie było tutaj żadnych konkretnych planów.
my z Pauliną87 poznałyśmy Strzałkę, jak byłyśmy na sesji u Meggi i Peggi. wtedy Angel założyła jej wątek i trochę ją ogłaszałam, ale potem trochę przycichło.
no i teraz Ty tu wpadłaś i dopiero się zacznie :D

Posted

Też sie zastanawiałam co dalej... Jakie plany? I co robić?
Uważam że nie ma sensu jej wyciagać ze schroniska do hotelu, ponieważ ona w schronie sobie (z tego co wiem) calkiem radzi. A hotel przeciez kosztuje... a inne psy mogą tego potrzebować (choćby Maślanka, którą gryzą psy).
Jesli by sie znalazł DT to oczywiście tak...

Podsumowujac z mojej strony, tylko ogłoszenia. Na FB się nie znam i nie chcę poznać. :)

Posted

wydarzenie moge zrobic ja :) tylko to juz nie dziś raczej.. moim zdaniem super gdyby paulina87 przyjechała i zrobiła wiosenna sesje (nie tylko strzałce) a co do dalszych losów-to szukamy aktywnego właśniciela dla dziewczyny :)

Posted

Hala napisał(a):
Też sie zastanawiałam co dalej... Jakie plany? I co robić?
Uważam że nie ma sensu jej wyciagać ze schroniska do hotelu, ponieważ ona w schronie sobie (z tego co wiem) calkiem radzi. A hotel przeciez kosztuje... a inne psy mogą tego potrzebować (choćby Maślanka, którą gryzą psy).
Jesli by sie znalazł DT to oczywiście tak...

Podsumowujac z mojej strony, tylko ogłoszenia. Na FB się nie znam i nie chcę poznać. :)

Zgadzam się z Halą . Strzałka potrzebuje po prostu ruchu ( no i swojego jedynego człowieka wiadomo :) ) , ale w schronisku radzi sobie dobrze . Hotel nie zmienił by za bardzo jej sytuacji . Ale faktycznie można pomyśleć o tych , które kiepsko sobie radzą i im szukać hotelików lub DT .

Posted

Wala2006 napisał(a):
Zaglądam do Strzały :)
Moim zdaniem też nie warta ją do hoteliku bo ona w
schronie sobie radzi...:)

Nie tylko sobie dobrze radzi ale też trzymanie w kojcu tak energicznego psa to nie jest dobry pomysł...
Jak by się znalazł domowy BDT i by miała dużo ruchu to jak najbardziej :D
Dużo ogłoszeń by się przydało, jakieś plakaty do rozwieszenia itp.

Posted

Jestem. Późno bardzo, ale bez odwiedzenia Strzałki nie mogłabym zasnąć.
[quote name='aniao']Danka nie było tutaj żadnych konkretnych planów.
my z Pauliną87 poznałyśmy Strzałkę, jak byłyśmy na sesji u Meggi i Peggi. wtedy Angel założyła jej wątek i trochę ją ogłaszałam, ale potem trochę przycichło.
no i teraz Ty tu wpadłaś i dopiero się zacznie :D
Aniu, chciałabym, by sie zaczęło, ale sama moja obecność nic tutaj nie zdziała wiele.
To zespołowa praca, ale widzę, ze Strzała ma dużo przyjaciół, którzy w ciągu dnia byli tutaj u niej i to :multi::multi:Razem możemy wiele.:multi::multi:

[quote name='Angel']wydarzenie moge zrobic ja :) tylko to juz nie dziś raczej.. moim zdaniem super gdyby paulina87 przyjechała i zrobiła wiosenna sesje (nie tylko strzałce) a co do dalszych losów-to szukamy aktywnego właśniciela dla dziewczyny :)
Zrób Angel to wydarzenie na FB. Będziemy rozsyłać i udostępniać i Strzałka stanie się znana na całym swiecie. W ten sposób już znalazło dom i pomoc wiele psiaków, a Strzałce należy się dom z aktywnym człowiekiem, dużu ruchu, a nie kojce. BDT.....gdzie takiego szukać???:shake::shake:
Plakat- jak najbardziej i duuuuużo ogłoszeń, ale ja tu widzę ciotkę od tych spraw..;) dobrze Aniu mówię;):evil_lol:
Paulino, prosimy pięknie o jak zawsze piękne zdjęcia dla Strzałki...wiosna i Strzała jak strzała mknąca..:multi: nie wiem, czy uchwycisz??

Posted

Plakat Strzałka ma już.., ino trza się znowu zabrać za rozwieszanie go. Później mogę poszukać go na mojej poczcie, bo Paulinka mi go kiedyś podesłała (sama go robiła).