SkarpetKa Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Angel napisał(a):świetny tekst ! :D jakby co będe sie zwracac do cb o pomoc w takim pisaniu :loveu: Weź przestań, bo jeszcze w piórka obrosnę, a tak na początku nie wypada ;) Cieszę się, że na coś mogłam sie przydać. Jak tylko lotność umysłu pozwoli, polecam się na przyszłość. Quote
Paulina87 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Niestety tylko taki plakat bo mało czasu... niektóre drukarnie proszą o format pdf więc mogę taki na maila przesłać. Uploaded with ImageShack.us Quote
Hala Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Paula...poproszę na mojego maila... jakoś musze wydrukować. :mad: Quote
Hala Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Dziewczyny..byłyście przeciez w schronie..co tam u Strzałeczki? Ja zawiesiłam plakat na osiedlu u mnie, może kto sie zainteresuje. Quote
Tola^^ Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Strzałeczka była dzisiaj na spacerku :D Bardzo się cieszyła i goniła patyki, ona ma tyle energii... Niestety zdjęć żadnych nie mam. Quote
Hala Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Zdaję sobie sprawę... że nie macie czasu strzelać fotek jak ganiacie z psami. ;) Quote
piesia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ale Strzałka miała dzisiaj farta . cwaniara z niej :) Najpierw była na pierwszym spacerku . Potem jak wracała z nami śmignęła szybko do kolejnej ekipy , która wychodziła dopiero na spacer . My z następnymi psami , a tamta ekipa wracała , więc Strzałeczka szybko myk do nas na kolejny spacerek i potem znowu przy wymianie ekip śmignęła do tej co szła na spacer . Spryciula :) Quote
Hala Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 hehhe bystra panienka. :) To się napacerowała. Quote
Angel Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Hala napisał(a):hehhe bystra panienka. :) To się napacerowała. ona ma niewykończony zapas energii ! :D Quote
Hala Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dziś jade do miasta gdzie mieszka moja babcia... biore plakaciki, porozwieszam. Hm... po drodze tez jest kilka słupów ogłoszeniowych.... Quote
Angel Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Hala napisał(a):Dziś jade do miasta gdzie mieszka moja babcia... biore plakaciki, porozwieszam. Hm... po drodze tez jest kilka słupów ogłoszeniowych.... super :D dziekujemy w imieniu strzałki :loveu: Quote
Hala Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ludzie!! Ludzie!! Ktoś do mneid zis dzwonił w sprawie Strzałki!! Angel odezwij się!! Quote
piesia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Hala napisał(a):Ludzie!! Ludzie!! Ktoś do mneid zis dzwonił w sprawie Strzałki!! Angel odezwij się!! napisałam eskę do Angel . poczekaj Hala , może będzie mogła wejść na dogo i ci odpisze. Quote
Hala Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Gościu zdaje sie dzwonił z ogłoszneia gumtree... Ale ja nie potrafiłam mu odpowiedzieć na wiele pytań niestety!! Quote
piesia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 wzięłaś od niego numer ? jesli tak to może wyślij Angel na pw , jak będzie mogła to da znać . Quote
Hala Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 jego nr mi się wyświetlił... więc mam. Angel poinformowałam i przed chwilą zadzwoniłam do Oli i poprosiłam o dane których nie znałam. To co? Zadzwonić? Wiecie co m isie nie podoba? Że tak naprawde to nie mamy wpływu na tą adopcję... nie wiemy do kogo trafi.... To jest adopcja "schroniskowa". Quote
piesia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Hala napisał(a):jego nr mi się wyświetlił... więc mam. Angel poinformowałam i przed chwilą zadzwoniłam do Oli i poprosiłam o dane których nie znałam. To co? Zadzwonić? Wiecie co m isie nie podoba? Że tak naprawde to nie mamy wpływu na tą adopcję... nie wiemy do kogo trafi.... To jest adopcja "schroniskowa". nie , nie , tak to myślę że nie będzie . ze Skubim było tak , że była wizyta przedadopcyjna , którą robiła dogomaniaczka z Warszawy i potem dziewczyny kontrolowały sytuację , a ja byłam w kontakcie telefonicznym i zastrzegłam sobie ,że jeżeli będzie coś nie tak to Skubi ma wrócić do mnie . I tu Klauduska zachowała się odpowiedzialnie , bo zadzwoniła do mnie ,że nie daje rady , przeprowadziłyśmy kilka rozmów i w rezultacie to ona przywiozła mi Skubiego z Warszawy . tutaj , myślę ,że też dziewczyny Strzałeczki tak nie oddadzą byle komu , bez sprawdzenia. Quote
Hala Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Bo ja tu Strzałeczkę wystawiam i wystawiam..i chociaż jej nie widziałam..to jakos emocjonalnie jestem związana...:placz: Quote
Szyna13222 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Hala napisał(a):Ludzie!! Ludzie!! Ktoś do mneid zis dzwonił w sprawie Strzałki!! Angel odezwij się!! Super! Może coś ruszy :) Ale nie zapeszam..... Quote
piesia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 może najlepiej niech z tym zainteresowanym porozmawiają dziewczyny które znają strzałkę . może zadzwoń i powiedz , że przekażesz kontakt do niego dziewczynom bardziej zorientowanym w temacie i one oddzwonią . a ty ewentualnie powiedz tylko wstępnie co wiesz. Quote
Hala Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 No i juz wiem..... dodzwoniłam się, ale rozmawiałam z jego matką. Ten mężczyzna pojechał dziś do schroniska, ale zaadoptował szczeniaka. Czyli.... szukamy domku dalej. Quote
Recommended Posts