Angel Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Hala napisał(a):No jak nie byłaś? :mad: wczoraj sylwester byl..poszlam spac dopiero przed 7 a o 10 do schroniska szlam.. padał deszcz lekki i bylo sporo roboty, nie wyrobiłam sie :( Quote
Hala Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ania O a te ogłoszenia są aktualne? Angel..czy w ogóle ktoś dzwoni w sprawie Strzały? Quote
Angel Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Hala napisał(a):Ania O a te ogłoszenia są aktualne? Angel..czy w ogóle ktoś dzwoni w sprawie Strzały? niestety nie :( Quote
Angel Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Hala napisał(a):Masz jakiś pomysł na wypromowanie jej? to o czym była mowa na gg to super pomysł ! :D może w sobote ta wpadniesz do schroniska ? ;) Quote
aniao Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 witam po krótkiej przerwie.. życzę wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku a Tobie Strzałko przede wszystkim wspaniałego domku! Quote
Hala Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Aniusia...a pytałam, czy ogłoszenia Strzałeczki są aktualne? Quote
aniao Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 tak Halu, aktualne. robiłam je jakoś w połowie grudnia, więc nawet miesiąc nie minął. tylko z tymi nierasowymi psiakami jest tak, że te ogłoszenia szybko spadają w dół. i w ogóle myślę, że przed świętami był raczej kiepski okres na adopcję.. ale za jakiś czas trzeba będzie te ogłoszenia poodświeżać Quote
Hala Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Dziewczyny, wystawiłam Strzałkę po raz kolejny na allegro, ponieważ tamto się skończyło. Angel czy wogóle ktoś dzwonił do Ciebie w jej sprawie? Quote
Angel Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Hala napisał(a):Dziewczyny, wystawiłam Strzałkę po raz kolejny na allegro, ponieważ tamto się skończyło. Angel czy wogóle ktoś dzwonił do Ciebie w jej sprawie? zero telefonów :( Quote
Hala Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Cisza u Strzałki... mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy. ;) Quote
aniao Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 już mnie wkurza ta cisza u niej nooo. taka fajna sunia i poogłaszana jest a ani jednego telefonu nie było nawet :( Quote
Angel Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 aniao napisał(a):już mnie wkurza ta cisza u niej nooo. taka fajna sunia i poogłaszana jest a ani jednego telefonu nie było nawet :( niestety nic nie drgneło :( Quote
Hala Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ja jednak jestem dobrej mysli, ze Strzałka znajdzie dom. Quote
Angel Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 wczoraj dzwonił do mnie pan i wypytywał troche o strzałke ! jeśli bd chętny to w sobote przyjedzie ja zobaczyc :) Quote
Diora Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ale cudne wieści!!!! Miejmy nadzieję, że to odpowiedzialny człowiek :) Mówił czy chce ją do domu czy do mieszkania? Quote
aniao Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 o kurde! trzymam kciuki :) Angel, jak będziesz mogła to pogadaj z nim trochę, wypytaj o warunki.. Quote
Angel Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 pan tylko pytał o nia.. nie mówił że chce ja wziąc.. tylko pytał czy miała robione testy psyhologiczne i czy lubi dzieci. Pytał czy w sobote jest otwarte schronisko... nic obiecującego ale może akurat :D Quote
Hala Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 O rany!! Angel powiedz Oli, żeby gościa sprawdziła. Żeby tylko Strzałki nie dać byle gdzie! Quote
Recommended Posts