Inez de Villaro Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 aniao napisał(a):no bo tu takie pustki.. wpadaj czasem ciotka ;) no pewnie ;) Quote
aniao Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 cześć Strzałko nasza. jutro sobota, może ktoś Cię zabierze na spacerek, porzuca trochę kijka... Quote
Angel Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 tak strzałeczka była ze mna na spacerze :) wyszalała sie za wszystkie czasy ! :) Quote
Angel Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 aniao napisał(a):super Angel, dzięki :) nie ma za co dziekować ! dla mnie to sama przyjemność :) Quote
Hala Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Widać na zdjęciach, że suczynkę energia roznosi. :) Quote
Tola^^ Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Hala']Widać na zdjęciach, że suczynkę energia roznosi. :) Dokłądnie, Strzałka nie może usiedzieć 5minut, ona ma tyle energii... Tu zdjęcia sobotniej zabawy patykiem z suczką Korą: Quote
Hala Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 czy Strzałka ma allegro? Bo przeglądałam pobieżnie ogłoszenia zrobione przez Anię i nie zauważyłam. Jesli nie ma, to mogę pomęczyć TZa, może przy okazji sama sie nauczę. Quote
Angel Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Hala napisał(a):czy Strzałka ma allegro? Bo przeglądałam pobieżnie ogłoszenia zrobione przez Anię i nie zauważyłam. Jesli nie ma, to mogę pomęczyć TZa, może przy okazji sama sie nauczę. nie ma allegro.. super by było ! :loveu: Quote
Diora Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Jakie piękne fotki :) Kora też śliczna!!!! Quote
Hala Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Angel, to ja poproszę o tekst który ma być na allegro, ale taki wiesz..porządny. Żeby jak najwięcej info o psie było, znaczy wiek, skąd (jeśli wiadomo) przyszła, jakie były jej losy, szczepienia, sterylizacja..no i najwięcej o charakterze. I fotki!!...Dużo ładnych fotek!! Żeby było z czego wybrać. ;) na gg podam Ci maila. Quote
ana666 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Strzałka biega po mojej ulicy, biegła w stronę rynku, straż miejska nie odbiera telefonu wiec uciekła ze schroniska:shake: Quote
Szyna13222 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 jak to sie mogło stać? przeciez Strzała nie przeskakuje płotów Quote
ana666 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 nie wiem, to była na 100% ona, jeszcze miała w pysku kamień, nie miała nic na sobie, nawet obroży. ja wyjezdzałam do lekarza i nie moglam jej zabrać i tylko to co mogłam zrobić to zadzwonić do strazy. a dziś byli w schronie wolontariusze? moze ktos ja zabrał na spacer i mu uciekła? Quote
Angel Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 coo ? co teraz ze strzałka ? :( cos słyszałam ze byla kolonia i p.hania przy wydawaniu psów na spacer ja wypusciła a potem ludzie otwarli furtke i pobiegła za nimi do lasu.. ona nie ucieka! ja zawsze mam ja spuszczona.. Quote
ana666 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 ja akurat wróciłam z lasu i zauwazyłam ja przez okno i nie widziałam jej jak biega po lesie ale pewnie lasem przebiegła koło plywalni i potem ulica w stronę rynku, jeszcze szła za jakimis dzieciakami, ale nie byli to wolontariusze ze schornu(przynajmniej naprawde nie kojarze ich). tez własnie o tym myslałam ze ona przeciez chodzi zawsze luzem i nie ucieka, jestme ciekawa czy została odwieziona z powrotem do schronu czy teraz biega po miescie i szuka cieplego miejsca zeby nie zamarznąć :( jak komuś ucieknie pies płaci kare 200zl szkoda ze w schronisku osoba przez która uciekła nie bedzie ponosci zadnych konsekwencji. Quote
Angel Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 ana666 napisał(a):ja akurat wróciłam z lasu i zauwazyłam ja przez okno i nie widziałam jej jak biega po lesie ale pewnie lasem przebiegła koło plywalni i potem ulica w stronę rynku, jeszcze szła za jakimis dzieciakami, ale nie byli to wolontariusze ze schornu(przynajmniej naprawde nie kojarze ich). tez własnie o tym myslałam ze ona przeciez chodzi zawsze luzem i nie ucieka, jestme ciekawa czy została odwieziona z powrotem do schronu czy teraz biega po miescie i szuka cieplego miejsca zeby nie zamarznąć :( jak komuś ucieknie pies płaci kare 200zl szkoda ze w schronisku osoba przez która uciekła nie bedzie ponosci zadnych konsekwencji. strzałki dzis nie było ! :( Quote
Paulina87 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Trzeba jej szukać! Przecież może się jej coś stać... Quote
Recommended Posts