Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hala']Widać na zdjęciach, że suczynkę energia roznosi. :)

Dokłądnie, Strzałka nie może usiedzieć 5minut, ona ma tyle energii...
Tu zdjęcia sobotniej zabawy patykiem z suczką Korą:

Posted

czy Strzałka ma allegro? Bo przeglądałam pobieżnie ogłoszenia zrobione przez Anię i nie zauważyłam. Jesli nie ma, to mogę pomęczyć TZa, może przy okazji sama sie nauczę.

Posted

Hala napisał(a):
czy Strzałka ma allegro? Bo przeglądałam pobieżnie ogłoszenia zrobione przez Anię i nie zauważyłam. Jesli nie ma, to mogę pomęczyć TZa, może przy okazji sama sie nauczę.

nie ma allegro.. super by było ! :loveu:

Posted

Angel, to ja poproszę o tekst który ma być na allegro, ale taki wiesz..porządny. Żeby jak najwięcej info o psie było, znaczy wiek, skąd (jeśli wiadomo) przyszła, jakie były jej losy, szczepienia, sterylizacja..no i najwięcej o charakterze. I fotki!!...Dużo ładnych fotek!! Żeby było z czego wybrać. ;) na gg podam Ci maila.

Posted

nie wiem, to była na 100% ona, jeszcze miała w pysku kamień, nie miała nic na sobie, nawet obroży. ja wyjezdzałam do lekarza i nie moglam jej zabrać i tylko to co mogłam zrobić to zadzwonić do strazy. a dziś byli w schronie wolontariusze? moze ktos ja zabrał na spacer i mu uciekła?

Posted

coo ? co teraz ze strzałka ? :( cos słyszałam ze byla kolonia i p.hania przy wydawaniu psów na spacer ja wypusciła a potem ludzie otwarli furtke i pobiegła za nimi do lasu.. ona nie ucieka! ja zawsze mam ja spuszczona..

Posted

ja akurat wróciłam z lasu i zauwazyłam ja przez okno i nie widziałam jej jak biega po lesie ale pewnie lasem przebiegła koło plywalni i potem ulica w stronę rynku, jeszcze szła za jakimis dzieciakami, ale nie byli to wolontariusze ze schornu(przynajmniej naprawde nie kojarze ich). tez własnie o tym myslałam ze ona przeciez chodzi zawsze luzem i nie ucieka, jestme ciekawa czy została odwieziona z powrotem do schronu czy teraz biega po miescie i szuka cieplego miejsca zeby nie zamarznąć :(
jak komuś ucieknie pies płaci kare 200zl szkoda ze w schronisku osoba przez która uciekła nie bedzie ponosci zadnych konsekwencji.

Posted

ana666 napisał(a):
ja akurat wróciłam z lasu i zauwazyłam ja przez okno i nie widziałam jej jak biega po lesie ale pewnie lasem przebiegła koło plywalni i potem ulica w stronę rynku, jeszcze szła za jakimis dzieciakami, ale nie byli to wolontariusze ze schornu(przynajmniej naprawde nie kojarze ich). tez własnie o tym myslałam ze ona przeciez chodzi zawsze luzem i nie ucieka, jestme ciekawa czy została odwieziona z powrotem do schronu czy teraz biega po miescie i szuka cieplego miejsca zeby nie zamarznąć :(
jak komuś ucieknie pies płaci kare 200zl szkoda ze w schronisku osoba przez która uciekła nie bedzie ponosci zadnych konsekwencji.

strzałki dzis nie było ! :(