Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wala2006 napisał(a):
Podnoszę Strzałę!

Ja tez podnoszę, a jutro wieszam dalej ogłoszenia w Rybniku. Mam jedno " zaczarowane" miejsce w sklepie zoologicznym, gdzie wieszałam plakaty Rudej i Dwupaku. Psiaki wprawdzie nie znalazły miejsca w Rybniku- Ruda omal, omal, ale to byłaby katastrofa i dobrze, ze do tego nie doszło....-ale zaraz potem musiałam szybko zdejmować ogłoszenia, bo znalazł sie dom dla Rudej w Warszawie, a dwupak pojechał szybciutko do DT.
Może i Strzałce to miejsce przyniesie szczęście.
Taki piękny, młody i energiczny psiak !!
Angel, podałam Oli z FB namiary na Ciebie, żeby napisała na FB i umówiła się z Tobą. Jak coś dowiem się od niej, napiszę, a i Ty mi daj znać, co słychać.

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znowu to samo. nie wiem co się dzieje że nie moge dodawac:angryy::angryy:
ja powysylam Wali albo tobie zdj te które mam i bd mogła dodać ;)

Posted

no wiem nie wiem czemu najpierw są potem nie.. wyśle na maila Tobie albo Angel to bd mogły dodać. nie wiem czemu tak sie dzieje:angryy::angryy:

Posted

Przejrzałam te fotki i ogólnie to wszystkie są zamazane bo Strzałka ciągle sie kręci więc tylko dwie są na których można coś dojrzeć ;) Bonus w postaci filmiku :

[video=youtube;1uo39QOhYgg]http://www.youtube.com/watch?v=1uo39QOhYgg&feature=player_profilepage[/video]

Posted

Kto tego nie widział, niech szybko przybiegnie !! Strzała jest wspaniała To nie strzała, to jakas torpeda. Nie wiem, jak można jej zrobic zdjęcie, bo podzczas oglądania filmiku i wariacji Strzały, az kręciło mi się w głowie. Ten pies jest niezmordowany. Piękny i...żeby więcej było takich schronisk, jak Wasze. Jestem pełna podziwu i szacunku dla pracy wolontariuszy u Was.
Dla Strzały potrzebny jest dom z możliwością takiego wybiegania się i z aktywną osobą. Żaden inny nie wchodzi w rachubę, bo inaczej Strzała byłaby nieszczęśliwa.
Powiesiłam dziś mnóstwo plakatów w Rybniku, ale oglądając filmik, chyba nie miałabym odwagi i nigdy pewności, czy Strzała trafi dobrze. Wiadomo, swój człowiek to podstawa, ale w przypadku takiego wspaniałego, aktywnego psa równie ważna jest możliwość zapewnienia mu dużo swobodnego ruchu.

Posted

Dziś rozwiesiłam plakat Strzałki w centrum szkoleniowym do którego chodzę. Dużo ludzi się tam przewija, to moze kto wypatrzy? Powiesiłam też na kilku słupach ogłoszeniowych.

Posted

ja ostatnio zrobiłam kilka ogłoszeń, a nad resztą nie mam kiedy usiąść :(
ale pamiętam o Strzałeczce i jak tylko znajdę chwilkę, to ją będę ogłaszała dalej.

Posted

aniao napisał(a):
ja ostatnio zrobiłam kilka ogłoszeń, a nad resztą nie mam kiedy usiąść :(
ale pamiętam o Strzałeczce i jak tylko znajdę chwilkę, to ją będę ogłaszała dalej.

Tak sobie cieplutko o Tobie myslałam, Aniu,:loveu:- ale nie miałam odwagi molestować Cię.:shake:
Ciotka, odwiedź dwupak:mad::mad: