Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niech każdy porozwiesza w swoim miejscu zamieszkania. \wtedy będziemy mieć szeroki zasięg. :)
Ja wracam w niedzielę do poznania, to wtedy ja się wezmę jeszcze raz do rozwieszania plakatów. Dziewczyny jak będziecie jutro w schronie to baaaardzo ładnie prosze o zdjecia Maślanki i opis jej. Wtedy będę mogła ruszyć z rozgłaśnianiem jej.

Posted

Witaj Strzałko- super aktywny psie...jutro będziesz biegać z dziewczynami. Tylko pilnuj się nie biegnij przed siebie jak strzała, bo nam znikniesz z pola widzenia.
Angel, zrób kochana to wydarzenie na FB. Udostępnimy Strzałkę, porozsyłamy i pokaże pyska całemu swiatu.

Posted

[quote name='Hala']I jak się miewa Strzałeczka?[/QUOTE]

A dobrze tak wesoła była dziś, dzieciaki rzucały jej pilki na podwórku
a ona cała zadowolona biegała za nimi...
Na dwóch spacerach była.I dziś nie uciekła nikt nie musiał się cofać
bo niunia była pilnowana :)

Posted

Dobrze mają psiaki we Waszym schronisku...dzieciaki, spacery, ale znacznie lepiej byłoby, gdyby Strzała miała swojego człowieka.
Zaglądacie na FB? Rozsyłacie wydarzenie?

Posted

No co do spacerów i dzieciaków to prawda...miejmy nadzieje że jeszcze trochę i Strzała
wyjedzie ze schronu strzęśliwa do nowego kochającego ją domku :)
Ja nie mam FB

Posted

Dziewczyny znacie może kogoś na Dogo z okolic Skoków lub Wągrowca? Myślę że najlepiej byłoby ogłosić Strzałeczkę i inne psiaki w miejscach gdzie w pobliżu nie ma schroniska. Tam może być większa szansa na znalezienie domu dla psów schroniskowych i tych w DT. W miejscach gdzie blisko jest schronisko każdy kto ma serce i ochotę na psią bide podejdzie/podjedzie do schronu i poprostu sobie wybierze natomiast w miastach gdzie schronisk nie ma ludzie nieraz rezygnuja z takich zamiarów ze względu na odległość jaką musieliby przebyć aby adoptować taką psinę. Tylko nie wiem jak dotrzeć do takich miejsc:-(