Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#00007f][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]Bunia[/B] – [/SIZE][SIZE=4]wspaniała mała sunia o niepowtarzalnym wyglądzie. Ma dłuższą sierść, wspaniałe uszka, ogonek…cała jest wspaniała!!![/SIZE][/FONT][/COLOR]

[COLOR=#00007f][FONT=Comic Sans MS, cursive][SIZE=4]To spokojny około 7 letni piesek, który wiedzie już raczej ustabilizowane życie, bez gonitw za innymi psami czy wielogodzinnych zabaw wyczerpujących również dla człowieka. To niemalże nieabsorbujący pies. Potrzebuje po prostu miłości człowieka i swojego kąta w dającym jej bezpieczeństwo miejscu. [/SIZE][/FONT][/COLOR]

[COLOR=#00007f][FONT=Comic Sans MS, cursive][SIZE=4]Bunia jest spokojną i grzeczną sunią. Potrafi chodzić na smyczy i zna podstawowe komendy. Ma bardzo dobry stosunek do ludzi, w tym dzieci, a także do kotów i innych psów. Jest wysterylizowana i zdrowa, sięga nieco poniżej łydki. [/SIZE][/FONT][/COLOR]

[COLOR=#00007f][FONT=Comic Sans MS, cursive][SIZE=4]Znajduje się w radomskim schronisku dla zwierząt. Możliwa jest pomoc w zawiezieniu jej do nowego domu.[/SIZE][/FONT][/COLOR]

[CENTER][COLOR=#00007f][FONT=Comic Sans MS, cursive][SIZE=4]W sprawie dodatkowych pytań o Bunię lub jej adopcji proszę dzwonić pod numer telefonu [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#00007f][FONT=Comic Sans MS, cursive][SIZE=4][B]606 916 915[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][IMG]http://i54.tinypic.com/msezyf.jpg[/IMG][/CENTER]

[CENTER][IMG]http://i52.tinypic.com/v80wic.jpg[/IMG][/CENTER]

[CENTER][IMG]http://i55.tinypic.com/30u693o.jpg[/IMG][/CENTER]

[CENTER][IMG]http://i56.tinypic.com/2zq6gps.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

Hej, jestem.
Na Bunię byli już chętni emeryci z warszawy. Nawet prawie już się umówiłam, żeby zawieźć Bunie - ale zrezygnowali, bo stwierdzili, że może są za starzy. Że niewiadomo jak ich życie będzie wyglądało za parę lat.
A szkoda, bo ludzie otwarci na psiaka, po 60...nie tacy starzy.

Więcej telefonów nie było.

Posted

[quote name='dagaa111']sunia ma jakieś ogłoszenia?[/QUOTE]

Ja robię regularnie cafeanimal i gumtree i szerlok często.
Z reszty to odzew chyba dość mały.
Jeżeli ktoś ma ochotę pomóc to proszę bardzo - tekst jaki napisałam jest w pierwszym poście, mozna zmieniać !!!!
Telefon też jest.

Sunia jest w radomiu w schronisku.
Pracuje z nią psi psycholog - więc co tydzień wychodzi z boksu na spacery. Jest bardzo grzeczna, posłuszna, umie siadać, dawać łapę....jest cierpliwa i zgadza się z innymi psami.
To, że ma tyle lat nie znaczy, że porusza się ociężale czy coś podobnego/
Jest to po prostu kilkuteni psiak, doskonale dający sobie radę. Po prostu, raczej nie będzie dobrym kompanem dla biegacza czy rowerzysty, ale jak najbardziej będą jej odpowiadały standardowe spacery !!!

Posted

Jest dom chętny na Bunie. To dobra wiadomość, ta gorsza to ta, że to 400km.
Bolesławic śląski - kierunek Wrocław.
Błagam, czy jakoś możemy zorganizować transport? Jeżeli do soboty nie odpowiemy pani czy zawieziemy jej psa czy nie to ona szuka sobie innego psa.

Pani miała jamnika, ale jej umarł. Nie jest to młoda osoba. Jest dom z ogródkiem, Bunia mieszkałaby w domu i swobodnie wychodziła do ogródka.

Brzmi fajnie. Tylko czy nam się uda/???

Posted

pati851 napisał(a):
jak cos to ja moge zawiesc ale tylko sobota lub niedziela

Jak coś...?
Patrycja, żartujesz?????
Po prostu byś Buni taki prezent na święta zrobiła !!!!

Zaraz na pw przesyłam ci telefon do Magdy, która rozmawiała z tą babeczką.

Posted

[quote name='Monday']Jest dom chętny na Bunie. To dobra wiadomość, ta gorsza to ta, że to 400km.
Bolesławic śląski - kierunek Wrocław.
Błagam, czy jakoś możemy zorganizować transport? Jeżeli do soboty nie odpowiemy pani czy zawieziemy jej psa czy nie to ona szuka sobie innego psa.???????

Pani miała jamnika, ale jej umarł. Nie jest to młoda osoba. Jest dom z ogródkiem, Bunia mieszkałaby w domu i swobodnie wychodziła do ogródka.

Brzmi fajnie. Tylko czy nam się uda/???

Czy naprawde rozwazacie zawiezienie sunieczki nawet nie sprawdzajac tego domu?
Zadnej wizyty przed adopcyjnej?
Jaka jest gwarancja, ze warunki, o ktorych mowila ta kobieta sie zgadzaja i do tego
postawiony jeszcze przez nia warunek zawiezienia jej suni pod drzwi?!
A zaproponowala chociaz pokrycie czesci kosztow tego zawiezienia?

O wizyte przed adopcyjna mozna poprosic kogos z Boleslawca, watek ponizej

http://www.dogomania.pl/threads/190962-Bolesławieckie-psiaki-szukają-domów-przystanek-przed-schroniskiem.

Posted

Ja szczegółów nie znam..:(
To już Magda i Patrycja mają myśleć.

Może ta pani coś dołoży do transportu, ja nie wiem, a pisać nie chcę...
A co do wizyty przed to jak wyżej napisałam. Magda napisała mi, że dziś z pati będą myślały co zrobić.

Posted

Monday napisał(a):
Ja szczegółów nie znam..:(
To już Magda i Patrycja mają myśleć.

Może ta pani coś dołoży do transportu, ja nie wiem, a pisać nie chcę...
A co do wizyty przed to jak wyżej napisałam. Magda napisała mi, że dziś z pati będą myślały co zrobić.

Monday ja rozmawiałam z Magdą ale o transporcie a nie o wizycie.