Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']i co u kudłaczka słychać?[/QUOTE]mimiś umówiła się z moją Ciocia do weta:)zobaczymy jak będzie, są w kontakcie:)kudłaczek hmm no niestety siedzi sam na dole rodizna na górze robia co moga by często z nim być ale to ciężkie bo potem mają styczność z siostrą, no ale Ola jest silna, nie martwi sie chorobą, chce pieskowi pomóc..reszta rodzeństwa opomaga..Misio dużo pije i siusia, pewnie przeziębienie.Bardzo grzeczny i karny...dużo śpi, ma swoje miejsce przy grzejniczku..także mam nadzieje, że wszystko pójdzie ok u weterynarza

Posted

[quote name='Anula']Co słychać u kudłaczka.Kiedy zapowiada się wizyta u weta ,czy są już jakieś wieści.[/QUOTE]tak jak pisałam musimy chwilę poczekac bo wizyta prawdopodobnie w niedzielę, ale pewna nie jestem

Posted

zdjęcia na śnniegu:)
[IMG]http://i55.tinypic.com/ffd8v5.jpg[/IMG]

[IMG]http://i55.tinypic.com/2dgqs6x.jpg[/IMG]

[IMG]http://i52.tinypic.com/2427azn.jpg[/IMG]

[IMG]http://i55.tinypic.com/13yhxj5.jpg[/IMG]

Posted

niestety, wet zadzwonił-ma zone w szpitalu, chwilowo nie przyjmuje :( Umówiłam się z panią Misia na poniedziałek-pojedziemy do lecznicy w Ursusie.mam nadzieję,że juz nic nie stanie na przeszkodzie... a przy okazji-Pani chce na Sławka -czy to dobra lecznica? jakieś opinie?

Posted

Mało chodzę 'po watkach' ale cos mnie dzisiaj podkusiło no i trafiłam na Was.......! :-(:-(
.....
Straszne biedactwo...:shake:

Posted

Myślałam,że już po wizycie a tu takie wieści.No nic musimy poczekać,tylko dobrze by było zaliczyć wizytę u dobrego weta ponieważ Misiek ma guza i nie wiadomo co to jest.

Posted

to daję;-) bylismy z przemiłą Ciocią u weta. dobra wiadomość::lol: -najprawdopodobniej to nie rak, tylko obrzydliwie porosnieta przepuklina, do operacyjnej likwidacji
bad news: pan wet nie ma juz czasu do nowego roku, mozna próbowac zapisać psa na sggw. psiak dostał srodki na odrobaczenie, czopki do tyłka i krople do oka[znaczy, recepte dostał]
jutro jedziemy na pobranie krwi które moze wykaże czy jedynym problemem jest przepuklina, no i stan ogólny psa.
jeszcze jedno: -Pani Mirosława[ciocia] to kobieta o wielkim sercu--ale o mniejszym ,zdaje sie portfelu. jesli dojdzie do operacji to potrzeba będzie pospolitego ruszenia w kwestii pomocy finansowej:-(

Posted

hehe a ja właśnie skończyłam rozmowę i pozostaje mi potierdzić, bo to samo sie dowiedziałam,. ale opisane hehe wiaodmo mniej ddokładnie..tak ciocia ma ogromne serce ale niestety kwota za operacje z tego co slyszlama kilkaset złotych jest dla nich zbyt duża...oczywiście wiekszośc mówiła, że pokryje ale albo w ratach albo zapyta jeszcze jedną osobę, która kiedyś oferowała pomoc dla innego pieska jakiejś innej osoby i mówiła, że zawsze pomoże takiej biedzie więc chociaż grosik..mam numer konta cioci więc może coś wystrugam chociaz grosik:)cioci poprzedni lekarz mówił,aby dredzików nie obcinać, bo będzie mu zimno hehe ale ja przekonałam no i teraz po tej wizycie ciocia także wie, że chociaz te najwieksze obciąć, bo jak śnieg się przyklei piasek itp to wiadomo będzie zbita masa..zatem tak to wygląda

aha mimiś ciocia mówi, że fajna kobieta z Ciebie hehehe i jeszce raz dziękuje za pomoc

Posted

Dopiero znalazłam watek, Trzeba było dac mi wczesniej znac ;)
U którego weta w końcu zawitał psiak?
Szkoda przetrzymywac go jeszcze ponad dwa tygodnie jesli jego stan(po badaniach krwi) okaże się dobry.
Koło mnie sa dwie lecznice, a w Warszawie jeszcze "kilka" ;)
Jesli będe mogła pomóc to dawajcie mi znać. Środę mam wyłączoną z życiorysu. I jesli to będzie tylko środa to później jestem do dyspozycji :)

A o pomoc może zwróćcie sie do skarpety kudłaczy?

Posted

ja miałam napisać do Ciebie nawet malagos jak dobrze pamiętam mówiła o Tobie i jednak skelroza nie boli na serio:)piesio był na Ursynowie tak zrozumiałam..mimiś Ty się umawiałaś z moja ciocią juz tak??zobaczymy jak ta krew, może jednak nie warto czekac