Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ach ! żeby juz było po tej podróży. To wielki stres dla starego psa.
A Misiu pojedzie jednym "ciągiem" do Wrocławia, bez przesiadek? . Potem Ty go przejmujesz Anulko ? Czy tak ?

Posted

Pokerku-to będzie ten tydzień,najlepiej skontaktuj się z Elmirą lub Anetek100 one bardziej są w tym temacie obeznane ja tylko Misiaczka mam przejąć we Wrocławiu ale także nie wiem w który dzień.

Posted

supergoga napisał(a):
A u nas na transport do domku czeka jamniczek karłowaty Popkins - trasa Poznań - Wrocław. Docelowo dom we Wrocławiu.
Może jest szansa na jakies połączenie?

juz odpisuje na pw

Posted

Anula napisał(a):
A co słychać u naszego kudłaczka-jak się czuje po drugim zastrzyku

własnie skończłam rozmawiac z Olą...może napisze pare zdań, jak nie to ja mniej więcej opisze co mówiła..ogólnie piesek czuje się dzisiaj gorzej..nie wstaje, nie chce jeść tylko pije..będę miała jego zdjęcie więc także wstawię

Posted

Anula napisał(a):
A co słychać u naszego kudłaczka-jak się czuje po drugim zastrzyku

witam,
Piesek niestety na razie nie czuje się najlepiej. Rano przed wyjazdem do gabinetu jakby było trochę lepiej, podniósł łepek, napił się, ale chodzić i jeść nie chciał. Teraz leży na jednym boku, nie chce się podnosić, coś dziwnego dzieje się z jego tylną lewą łapką ( nie może jej zgiąć, a tak nie było dotąd). Jest osowiały. Dzisiaj w gabinecie jak był na drugiej serii zastrzyków miał temperaturę 38,5 (wczoraj miał 38,8 więc po pierwszych wczorajszych zastrzykach spadła).

Posted

Dzisiaj też rodzeństwo próbowało mu powycinać trochę dredów, ale dali sobie spokój, bo był niechętny, jest bardzo osłabiony.
Teraz próbował się podnosić, ale coś dzieje się z lewą łapką(zdrętwiała????) i nie może wstać. Niepokoi mnie to, zobaczymy co będzie jutro.

Posted

Szczerze mówiąc jestem załamana wiadomościami.Nie wiem co o jego samopoczuciu sądzić w każdym razie powinno być lepiej po dwuch zastrzykach a jest gorzej.Nie chcę za bardzo sugerować ale przydała by się jemu na cito Klinika całodobowa.

Posted

Czy on aby nie dostał zastrzyku w pupę po stronie biednej łapki ?
Martwi to ,że nie chce jeść, chociaż dobrze,że pije.
On na pewno wymaga poszerzonych badań.

Posted

tak piesio pije musiałam sie upewnić...jejku dobre i to:(jutro będę znowu wieczorkiem więc napisałam do Oli,że jak będzie miała dostęp do komputera niech kilka słów napisze jutro o jego stanie

Posted

Boże, cały dzień zalatania i właśnie doczytuję...Mateńko, co to się porobiło? Ola informuj nas na bieżąco o jego stanie...bardzo prosimy...