Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kado napisał(a):
Szkoda, że cała akcja nie miała miejsca w zeszłym tygodniu...Mój TZ był na delegacji w Warszawie cały tydzień to by go przywiózł do Opola, a z Opola byśmy go już dowieźli gdzie trzeba....A jak na złość teraz cały tydzień jest we Wrocławiu...Kurczę, jak pech to pech...

kado nie wiesz całe życie jest pod górkę.

Posted

dodzwoniłam się..taosoba prawdopodobnie napisze jak sprawa wygląda..wstępnie oczywiście byłaby zgoda, w sumie jest bez problemu gorzej z pogoda niestety...także rozchodzi się o te warunki niestety któreteraz nękają każdego

Posted

No mówię Wam ciotki jestem tak niepocieszona, że cała ta sprawa z transportem nie wyszła prędzej:angryy: Rozmawiałam z TZ i mówił, że nie byłoby żadnego problemu z transportem dla piesia i nawet zawiózł by go do Polkowic, bo dla niego to nie problem (mój mąż to naprawdę dusza człowiek :loveu:). A tak to doopa :-(

Posted

Jak nie wypali ten transport to nie wiem co będzie bo prawdopodobnie Misiaczek nie dostaje leków i nie ma tej karmy RC Hepatic a więc chyba trzeba będzie szybko wysłać pieniążki Cioci aby mogła to kupić.

Posted

Anulko! tez tak myślę. Leki, karma to priorytet.
Strasznie się tym piesiem gryzę. Po niedzieli ma być odwilż, drogi lepsze....

Posted

ja zauważyłam,ale dzisiaj ma być odpowiedź w sprawie tego niedzielngo transportu..zatem jak nie wypali szybko piszę tam,tylko muszę przeczytac to dokładnie bo nie wiem skąd jedzie tamta sunia,do Mysłowic jak dobrze zrozumiałam:oops::oops:

Posted

Sunia nie jedzie już na szczęście do Mysłowic tylko z DT we Wrocławiu do Płocka.Ma czas tylko dziś , bo potem jedzie z opiekunką do rodziny na południe Polski.
Kontaktuj się z gonia66 w tej sprawie.

Posted

[quote name='togaa']Anulko! tez tak myślę. Leki, karma to priorytet.
Strasznie się tym piesiem gryzę. Po niedzieli ma być odwilż, drogi lepsze....
Tak może trochę odpuści z tym sypaniem ale będzie brak transportu. W Polkowicach to jakiś horror przynajmniej dwa razy na dzień odśnieżamy przed chałupą.Tak jak piszesz leki karma to priorytet ja też tak uważam.Jeżeli Misiaczek nie dotrze do mnie to zaraz wysyłam Cioci pieniądze bo tak nie może być.

Posted

Poker napisał(a):
Sunia nie jedzie już na szczęście do Mysłowic tylko z DT we Wrocławiu do Płocka.Ma czas tylko dziś , bo potem jedzie z opiekunką do rodziny na południe Polski.
Kontaktuj się z gonia66 w tej sprawie.

napisałam pw do gonia66

edit:niestety gonia66 też mówi, że warunki fatalne,a tak byśmy może jakoś zgrały zatem jeśli onka nie pojedzie to po prostu powiem cioci niech idzie do lekarza i niech lekarz wystawi recepte na te leki...a transport będziemy szukać dalej:(

Posted

jeśli nie wiadomo jak z transportem, to togaa Twoje pieniążki wpłacić dla Cioci??a może kupić chociaż cztery puszki hepaticu??bo nie wiadomo kiedy recepta będzie jak myslicie?tu znalazłam tańsze http://www.e-karmy.com/p72,royal-canin-hepatic-puszka-430g-dla-psow.html i bym podała cioci adres i doszłoby bezpośrednio do niej...?

edit:Ola dzisiaj będzie miała recepte..w internecie znalazła tańsze leki i na poniedziałek, wtorek by były.Jeśli Misio pojedzie w niedzielę, leki gdy dotrą odesle się do Anuli..

Posted

Przepraszam nie przeczytałam postu wyżej.A Ola nie może wykupić normalnie w aptece będzie troszkę drożej ale by już od dzisiaj brał te leki.Ja za te leki zwrócę pieniążki.

Posted

Anula napisał(a):
Przepraszam nie przeczytałam postu wyżej.A Ola nie może wykupić normalnie w aptece będzie troszkę drożej ale by już od dzisiaj brał te leki.Ja za te leki zwrócę pieniążki.
też o tym pomyślałam, że będzie szybciej ale chyba już za późno zapytam...:)