Romka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Mamanabank będzie lansować Mańkę jak widzę... Quote
Romka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Porcelanowa Lalka napisał(a):Prosze ja wrzucic na FB do profilu MIKROPSOW DO ADOPCJI :) Tak jest Lalka! Quote
Dzika_Figa Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Porcelanowa Lalka napisał(a):Prosze ja wrzucic na FB do profilu MIKROPSOW DO ADOPCJI :) I prosze mi podesłać link to ją sobie udostępnię czy cuś... Komu mam na priv wysłać link do swojego profilu? Quote
Romka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Dzika_Figa napisał(a):I prosze mi podesłać link to ją sobie udostępnię czy cuś... Komu mam na priv wysłać link do swojego profilu? Do Mamanabank ja nie mam nic na FB... Quote
Andzike Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Dzika_Figa napisał(a):I prosze mi podesłać link to ją sobie udostępnię czy cuś... Komu mam na priv wysłać link do swojego profilu? Ja już udostępniam mikrusy, więc szukaj u mnie na tablicy ;) Quote
Dzika_Figa Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='Porcelanowa Lalka']Mikrusy na fejsie :) http://www.facebook.com/profile.php?id=100001790997578 Dziękuję bardzo ! Quote
mamanabank Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Jezu, ale ja jestem ze wsi nie mam FB ani NK, nawet nie wiem o czym tu prawicie tak do końca, bo nie rozumiem, czy to dotyczy Mani? :-) Quote
Dzika_Figa Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 mamanabank napisał(a):Jezu, ale ja jestem ze wsi nie mam FB ani NK, nawet nie wiem o czym tu prawicie tak do końca, bo nie rozumiem, czy to dotyczy Mani? :-) Nie przejmuj się, nic nie tracisz. Ja Fb używam tylko do promowania psów, cała reszta jest nudna i do niczego. Quote
Andzike Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Nie przejmuj się, nic nie tracisz. Ja Fb używam tylko do promowania psów, cała reszta jest nudna i do niczego. Ja się zachłysnęłam FB na początku, teraz też używam go tylko do promowania psów :) Quote
mamanabank Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='Mantis']Mania do całowania, przytulania, kochania. Świetna Mania :loveu: Mantis już mi słów brakuje, żeby Ci dziękować! Quote
sylwiaso Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Maniu to ja ta wsiowa ciotka mocno Cię całuje!!! Quote
Mantis Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 mamanabank napisał(a):Mantis już mi słów brakuje, żeby Ci dziękować! Oj tam, oj tam. Ja "tysz" ze wsi :p Quote
mamanabank Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jak tylko Mantis zrobi banerek, zaraz na horyzoncie pojawia się DS :-) Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani z Łodzi w sprawie Felka, rozmowa przez telefon bardzo interesująca, więc poleciłam Manię, no zobaczymy, zobaczymy co z tego będzie... Może nie będę miała królika na Święta? Quote
camisiowa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 mamanabank napisał(a):Jak tylko Mantis zrobi banerek, zaraz na horyzoncie pojawia się DS :-) Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani z Łodzi w sprawie Felka, rozmowa przez telefon bardzo interesująca, więc poleciłam Manię, no zobaczymy, zobaczymy co z tego będzie... Może nie będę miała królika na Święta? Mania musi mieć cudowny domek i ludzi, którzy będą ją bardzo kochać, bo ona taka malutka i wrażliwa. No i już się do luksusów i rozpieszczania przyzwyczaiła u Mamynabank. Quote
Romka Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Oczywiście,że tak musi być...miastowe dla takich królików to szukają domu ze złotymi klamkami a my to gorsze...Mani należy się cyt.ciotkę Andzike "jak psu łóżko"... Quote
mamanabank Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Zgadzam się w 100% To kiedy spotkamy się na sesję fotograficzną? :-) Żeby trochę poprzebierać w tych domkach ogłoszenia muszą być ;-) Quote
camisiowa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 mamanabank napisał(a):Zgadzam się w 100% To kiedy spotkamy się na sesję fotograficzną? :-) Żeby trochę poprzebierać w tych domkach ogłoszenia muszą być ;-) Proponuję w sobotę, bo jak się wraca z pracy to już jest ciemno, chyba, że zdjęcia bedą tylko w domu, bez sesji plenerowej.Proszę Mamonabank zaproponuj jakiś termin (za wyjątkiem jutrzejszego dnia, bo Dog Angel ma jutro wyjazd po szkole) i zdecyduj gdzie będą zdjęcia i gdzie możemy się spotkać, czy u nas, czy u Ciebie? Quote
Romka Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Ja też "dawno" u Ciebie nie byłam...pewnie zjawię się z umowami... Quote
mamanabank Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Super, no to może spotkamy się u mnie po schronisku w sobotę? Quote
camisiowa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 mamanabank napisał(a):Super, no to może spotkamy się u mnie po schronisku w sobotę? Po samym schronisku trzeba się trochę ogarnąć, więc bardzo proszę, będziemy ok. 12.30 - 13.00 w sobotę u Ciebie, jak będziemy wyjeżdżać z domu damy znać na komórkę. Quote
mamanabank Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Świetnie, zdjęcia plenerowe się przydadzą, bo ona dworze trochę się rozkręca i wygląda bardziej naturalnie :-) Quote
Romka Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Romka napisał(a):Ja też "dawno" u Ciebie nie byłam...pewnie zjawię się z umowami... A ja wpadnę po pracy ,mojej pracy ,na 5 minut do świetlicy... Quote
mamanabank Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Romka, oczywiście, co do Ciebie to wiem, że i tak przyjdziesz kiedy chcesz :-) Quote
mamanabank Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Naudawałam się dzisiaj psa, fajna zabawa, na Manię działa super :-) Odważyła mi się wejść na plecy, na koniec złapała gumową piłeczkę. Najgorzej jak jest jakaś zmiana... np. na widok Sylwii schowała się do sofy, musiałam ją wyjąć i trzymać na rękach, wtedy jest dosyć spokojna. Uczymy się chodzić na smyczy, oj nie bardzo się Mańce to podoba... no ale musimy, nie ma wyjścia. Najbardziej podoba jej się Focus, sąsiedzki doberman, ma panna gust, po wyjściu na dwór od razu leci do niego w te pędy! Całe szczęście Focus głupi nie jest i moich psów nie rusza, dla przykładu słucha się Mopika i zawsze oddaje mu piłkę. Foch, nie będę chodziła na smyczy! Fikuśna jest, prawda? Quote
mamanabank Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Focus mieszka w zagrodzie po lewej stronie zdjęcia [video=youtube;orREtI4ZIow]http://www.youtube.com/watch?v=orREtI4ZIow[/video] Quote
Recommended Posts