Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Porcelanowa Lalka napisał(a):
Prosze ja wrzucic na FB do profilu MIKROPSOW DO ADOPCJI :)

I prosze mi podesłać link to ją sobie udostępnię czy cuś... Komu mam na priv wysłać link do swojego profilu?

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
I prosze mi podesłać link to ją sobie udostępnię czy cuś... Komu mam na priv wysłać link do swojego profilu?

Do Mamanabank ja nie mam nic na FB...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):

Ja już udostępniam mikrusy, więc szukaj u mnie na tablicy ;)

Posted

mamanabank napisał(a):
Jezu, ale ja jestem ze wsi nie mam FB ani NK, nawet nie wiem o czym tu prawicie tak do końca, bo nie rozumiem, czy to dotyczy Mani? :-)

Nie przejmuj się, nic nie tracisz. Ja Fb używam tylko do promowania psów, cała reszta jest nudna i do niczego.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Nie przejmuj się, nic nie tracisz. Ja Fb używam tylko do promowania psów, cała reszta jest nudna i do niczego.

Ja się zachłysnęłam FB na początku, teraz też używam go tylko do promowania psów :)

Posted

Jak tylko Mantis zrobi banerek, zaraz na horyzoncie pojawia się DS :-)
Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani z Łodzi w sprawie Felka, rozmowa przez telefon bardzo interesująca, więc poleciłam Manię, no zobaczymy, zobaczymy co z tego będzie... Może nie będę miała królika na Święta?

Posted

mamanabank napisał(a):
Jak tylko Mantis zrobi banerek, zaraz na horyzoncie pojawia się DS :-)
Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani z Łodzi w sprawie Felka, rozmowa przez telefon bardzo interesująca, więc poleciłam Manię, no zobaczymy, zobaczymy co z tego będzie... Może nie będę miała królika na Święta?

Mania musi mieć cudowny domek i ludzi, którzy będą ją bardzo kochać, bo ona taka malutka
i wrażliwa. No i już się do luksusów i rozpieszczania przyzwyczaiła u Mamynabank.

Posted

Oczywiście,że tak musi być...miastowe dla takich królików to szukają domu ze złotymi klamkami a my to gorsze...Mani należy się cyt.ciotkę Andzike "jak psu łóżko"...

Posted

mamanabank napisał(a):
Zgadzam się w 100%
To kiedy spotkamy się na sesję fotograficzną? :-) Żeby trochę poprzebierać w tych domkach ogłoszenia muszą być ;-)

Proponuję w sobotę, bo jak się wraca z pracy to już jest ciemno, chyba, że zdjęcia bedą tylko w domu, bez sesji plenerowej.Proszę Mamonabank zaproponuj jakiś termin (za wyjątkiem jutrzejszego dnia, bo Dog Angel ma jutro wyjazd po szkole) i zdecyduj gdzie będą zdjęcia i gdzie możemy się spotkać, czy u nas, czy u Ciebie?

Posted

mamanabank napisał(a):
Super, no to może spotkamy się u mnie po schronisku w sobotę?

Po samym schronisku trzeba się trochę ogarnąć, więc bardzo proszę, będziemy ok. 12.30 - 13.00 w sobotę u Ciebie, jak będziemy wyjeżdżać z domu damy znać na komórkę.

Posted

Naudawałam się dzisiaj psa, fajna zabawa, na Manię działa super :-) Odważyła mi się wejść na plecy, na koniec złapała gumową piłeczkę. Najgorzej jak jest jakaś zmiana... np. na widok Sylwii schowała się do sofy, musiałam ją wyjąć i trzymać na rękach, wtedy jest dosyć spokojna. Uczymy się chodzić na smyczy, oj nie bardzo się Mańce to podoba... no ale musimy, nie ma wyjścia. Najbardziej podoba jej się Focus, sąsiedzki doberman, ma panna gust, po wyjściu na dwór od razu leci do niego w te pędy! Całe szczęście Focus głupi nie jest i moich psów nie rusza, dla przykładu słucha się Mopika i zawsze oddaje mu piłkę.

Foch, nie będę chodziła na smyczy!

Fikuśna jest, prawda?