Romka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Andzike']Ja ją też sobie zapisuję... ;) I czekam na oficjalne wieści ;) Fizię mi przypomina :D[/QUOTE] Jak tłumaczyłam Mamanabank jak wygląda to też jej tak tłumaczyłam:"trochę podobna do Fizi,ogonek i dłuższa sierść"...ale ona jest mniejsza niż Fizia...i ma inny charakter,sama słodycz i subtelność,Fizia była trochę rozhisteryzowana... Quote
Andzike Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Romka']Ja tłumaczyłam Mamanabank jak wygląda to też jej tak tłumaczyłam:"trochę podobna do Fizi,[B]ogonek[/B] i dłuższa sierść"...ale ona jest mniejsza niż Fizia...[/QUOTE] Fizia miała ogonek jak paw :) Ale to się okazało dopiero po wyjściu ze schroniska, bo z tego co pamiętam to w znakach szczególnych miała wpisane "brak ogona" tak go kulila pod sobą:shake: Mańka :D życzę Ci tyle szczęścia co Fizi :) Quote
sylwiaso Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 I ja życze tak jak Andzike Wieeelkiego Szczęścia!!!!Zobaczycie ona zaraz znajdzie domek! Quote
mamanabank Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Chwilowo jeszcze tak, wg planu dzisiaj jedzie na sterylizację, a po sterylizacji do nas. Quote
mamanabank Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 a myślałam, że jasno napisałam :-) DT ma zaklepany, może nie najlepszy, bo jak psy do nas przyjeżdżają to Romka nawet tytułu nie zmienia ;-) Quote
kajkoowa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='mamanabank']a myślałam, że jasno napisałam :-) DT ma zaklepany, może nie najlepszy, bo jak psy do nas przyjeżdżają to Romka nawet tytułu nie zmienia ;-)[/QUOTE] Jaka szybka akcja! Spika wydana, teraz Mania. Nie no, po prostu rewelka! Quote
mamanabank Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 A tu Mania jako szczenię [IMG]http://www.calisia.pl/photos/0004/6992/nietoperz_article.JPG?1216730849[/IMG] Quote
kajkoowa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 :roflt: Moja mama mi dziś wyjechała z propozycją, że Manię przywiezie w sobotę :lol: Mamonabank, Andzike, dajecie wspaniały przykład :cool3: Quote
camisiowa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Jestem tego samego zdania co Kaja, ogromny szacunek i uznanie dla dziewczyn. Quote
Romka Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Mania już w lecznicy...zrobiła pierwszy krok ku lepszemu życiu...w sobotę będzie już u Mamanabank... Quote
camisiowa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Trzymam kciuki za Manię i żeby jak najszybciej znalazła domek. Quote
Romka Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Jutro po schronisku zabieram Manię do Mamanabank... Quote
Andzike Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Romka']Jutro po schronisku zabieram Manię do Mamanabank...[/QUOTE] Super :) Ciekawe jak długo posiedzi :) Quote
Paula03 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Andzike']Super :) Ciekawe jak długo posiedzi :)[/QUOTE] Chyba jak krótko ;) Quote
Andzike Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Paula03']Chyba jak krótko ;)[/QUOTE] bardzo dobra uwaga Paula :D :D :D Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 A więc nie Spinka a Mania... złe ciotki mnie tu w konsternację wpędzają EDIT: :oops::oops: Sama się wpędzam. Za szybko wyadoptowujecie te tymczasy i za bardzo one sa podobne jeden do drugiego... :shake::diabloti::roll: Quote
Andzike Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Dzika_Figa']A więc nie Spinka a Mania... złe ciotki mnie tu w konsternację wpędzają[/QUOTE] Spinka całe dwa dni siedziała na DT u mamynabank, dlatego jej czary muszą poSkutkować.... Quote
mamanabank Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 No i Mania jest, Romka przywiozła ją koło południa, dwie minutki stresu, a potem już radość, do tej pory nawet oka nie zmrużyła, jest cały czas w ruchu. Czas najchętniej spędza z dziećmi. Psy na początku obwarczała, a teraz łazi za nimi, chyba nie widziała jeszcze przyjaznych psów. Drapie się jak wściekła, jutro przymusowe odpchlenie. Fartuszek już jej zdjęłam, bo miała chyba koci, cała się obsikała, szew ma malutki (ze 3cm), najwyzej na noc założę jej lalkowe body. Mania jest malutka jak króliczek, nie widac tego na pierwszych zdjęciach, Jest ciut wyższa od Mopika, za to drobniejsza i mniejsza od Fizi Mani brakuje połowy ogonka, nie wiem gdzie go podziała... może tak się urodziła? Quote
Paula03 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 http://foto3.m.onet.pl/_m/69c355e417fed6f49cafbabd21954723,10,19,0.jpg Jaki ma zadowolony pyszczek :D Aż chce się na nią cały czas patrzeć :) http://foto1.m.onet.pl/_m/f02a8cdabe920448ed51bcdde82f4911,10,19,0.jpg Bella w tle wygląda jak dywan :lol: Ale taki łany dywan ;) Quote
Recommended Posts