Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Andzike']Ja ją też sobie zapisuję... ;) I czekam na oficjalne wieści ;)

Fizię mi przypomina :D[/QUOTE]
Jak tłumaczyłam Mamanabank jak wygląda to też jej tak tłumaczyłam:"trochę podobna do Fizi,ogonek i dłuższa sierść"...ale ona jest mniejsza niż Fizia...i ma inny charakter,sama słodycz i subtelność,Fizia była trochę rozhisteryzowana...

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romka']Ja tłumaczyłam Mamanabank jak wygląda to też jej tak tłumaczyłam:"trochę podobna do Fizi,[B]ogonek[/B] i dłuższa sierść"...ale ona jest mniejsza niż Fizia...[/QUOTE]

Fizia miała ogonek jak paw :) Ale to się okazało dopiero po wyjściu ze schroniska, bo z tego co pamiętam to w znakach szczególnych miała wpisane "brak ogona" tak go kulila pod sobą:shake:

Mańka :D życzę Ci tyle szczęścia co Fizi :)

Posted

[quote name='mamanabank']a myślałam, że jasno napisałam :-) DT ma zaklepany, może nie najlepszy, bo jak psy do nas przyjeżdżają to Romka nawet tytułu nie zmienia ;-)[/QUOTE]
Jaka szybka akcja! Spika wydana, teraz Mania. Nie no, po prostu rewelka!

Posted

A więc nie Spinka a Mania... złe ciotki mnie tu w konsternację wpędzają

EDIT: :oops::oops: Sama się wpędzam. Za szybko wyadoptowujecie te tymczasy i za bardzo one sa podobne jeden do drugiego... :shake::diabloti::roll:

Posted

[quote name='Dzika_Figa']A więc nie Spinka a Mania... złe ciotki mnie tu w konsternację wpędzają[/QUOTE]

Spinka całe dwa dni siedziała na DT u mamynabank, dlatego jej czary muszą poSkutkować....

Posted

No i Mania jest, Romka przywiozła ją koło południa, dwie minutki stresu, a potem już radość, do tej pory nawet oka nie zmrużyła, jest cały czas w ruchu. Czas najchętniej spędza z dziećmi. Psy na początku obwarczała, a teraz łazi za nimi, chyba nie widziała jeszcze przyjaznych psów. Drapie się jak wściekła, jutro przymusowe odpchlenie. Fartuszek już jej zdjęłam, bo miała chyba koci, cała się obsikała, szew ma malutki (ze 3cm), najwyzej na noc założę jej lalkowe body.

Mania jest malutka jak króliczek, nie widac tego na pierwszych zdjęciach, Jest ciut wyższa od Mopika, za to drobniejsza i mniejsza od Fizi

Mani brakuje połowy ogonka, nie wiem gdzie go podziała... może tak się urodziła?