doroo Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Rita. Wysłałam do Ciebie dwa linki ze zdjęciami Neosia. Daj znac czy dotarły :) Słoniu nadal jest super. Jest śmieszny i bardzo kochany :) Dziękujemy Wam bardzo! Quote
rita60 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 doroo napisał(a):Rita. Wysłałam do Ciebie dwa linki ze zdjęciami Neosia. Daj znac czy dotarły :) Słoniu nadal jest super. Jest śmieszny i bardzo kochany :) Dziękujemy Wam bardzo! Doszły :razz:jeden wrzucilam na watek,czy wrzucic też ten album ? Pozdrawiam i mizianko dla przystojniaczka. Quote
doroo Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Jak chcesz :) ja nie umiem wrzucać tutaj zdjęć to możesz wybrać Twoim zdaniem co lepsze i wrzucić albo linki albo same zdjęcia. Dzięki za mizianko :) Quote
rita60 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 http://picasaweb.google.com/dorotakubera1/Neo?feat=email# Quote
Romka Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Cudny,masz rację Luka wtopił się w rodzinę...pewnie jej potrzebował...doroo,kolega Słonia tez prawdopodobnie pójdzie do domku,napiszemy o tym jak tylko domek będzie sprawdzony... Quote
doroo Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Cześć Dość długo nas nie było na forum :) ale u nas wszystko dobrze, Słoń jest przecudowny cały czas. Jego misją jest pilnowanie domu - mieszkania, ogrodu u rodziców, nas a szczególnie mnie. Darek jest samcem alfa i ma decydujący głos we wszystkim. Słoń jest niesamowicie grzeczny, mądry. Nie możemy wyjść z podziwu, my, nasi znajomi i wszyscy którym mówimy że pies jest wzięty ze schroniska. Myślę, że mamy bardzo, bardzo dużo szczęścia. Teraz czeka nas kolejne wyzwanie ponieważ za chwilę powiększy nam się rodzinka o małą dziewczynkę. Z tego względu będziemy mieć mało czasu na pisanie, ale jeśli chodzi o psa to nawet specjalnie się nie martwimy jego reakcją. Pozdrawiamy! Quote
rita60 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Witaj doroo:multi:ciesze się,że u was wszystko ok:loveu:gratuluje i trzymam kciuki za szczęsliwe rozwiązanie:lol:a,że to dziewczynka to bedzie remis,dwa na dwa:evil_lol: Serdecznie pozdrawiam. Quote
Recommended Posts