Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ana04']No to teraz możecie męczyć Patrycję o zdjęcia, bo z dzisiejszego spaceru z Azorem jest ich ponad 100 :D[/QUOTE]
No to pokażcie je nam! :D

Posted

[quote name='Ana04']No to teraz możecie męczyć Patrycję o zdjęcia, bo z dzisiejszego spaceru z Azorem jest ich ponad 100 :D

:mad::mad::mad:

nie mogłam się powstrzymać :evil_lol:

Posted

[quote name='Ania :)']http://img3.imageshack.us/img3/9370/demekiaz028kopia.jpg wpadła ? :diabloti:

A Demo jak urósł :loveu:

haha nie nie wpadła :D

[quote name='Vilena']http://img218.imageshack.us/img218/9346/demekiaz114kopia.jpg
Aza zażywa kąpieli błotnej rozumiem w celu poprawienia urody? :cool3: Błocko może dobre być i na sierść skoro kobiety dają je sobie na twarz :evil_lol:

robi sobie maseczkę :D potem się dziwić że jest taka ofutrzona!

Posted

Hej ;) A no cisza cisza, nic się nie dzieje ciekawego, zdjęć też żadnych nie mam :shake: może w weekend zrobię jakieś foty o ile nie zapomnę naładować baterii do aparatu :evil_lol: A Demonek mi dzisiaj swoją dupą wielką zwalił półkę zawieszoną na ścianie, obok łóżka. Wariat mały, wszyscy mówią że on gruby jest a co ja za to mogę że te Labradory takie już są :lol:

Posted

Ana04 napisał(a):
O, nowa obróżka? :)
A sarenki na polach były? :D

Tak tak nowa bo do poprzedniej się już nie mieścił, taka jak na razie najtańsza bo pewnie jeszcze urośnie więc nie chcę kasy wydawać jak i tak wyrośnie ;)
A sarenki były były! I powiem Ci że Demo trochę odbiegł ale wrócił na wołanie ;)
Może jakiś spacer w weekend? :razz: